Partyflock
 

Club Latido Partymarathon

anoniem gepubliceerd op
Het einde van de nacht komt altijd weer te vroeg. Wie nog even lekker wil nagenieten is altijd op zoek naar dat speciale plekje. Waar je relaxed nog even gezellig met je vriendinnetje of je vrienden kunt chillen en zo het weekend waardig af te sluiten. Of juist dat ene plekje om elkaar te ontmoeten en alvast in de stemming te komen voor een heerlijke dag aan het strand. Voor al die gelegenheden zijn de zondagochtenden bij Club Latido in Amsterdam Noord de perfecte gelegenheid, de hele zomer door!

De vernieuwde Club Latido geniet het hele jaar door al van een gestage groei in het aantal bezoekers dat hier een vaste plek vind. Het frisse Romeinse interieur en de eclectische mix van lekkere soulfull hedendaagse house en electro tunes maken dat iedereen hier wel iets vind waardoor zij terug blijven komen. Waar andere clubs vaak in de zomer te kampen hebben met teruglopende bezoekersaantallen door vakantie en strandbezoek blijft Latido onveranderd populair en merkt hier eigenlijk heel weinig van. Gezellig is het elke keer weer op zondagochtend!

Een keur aan dj’s zorgt elke keer opnieuw voor een ongekende sfeer. Namen als José, The House Negro, Sven S, Jeff Bounce, Marco Verhoeven of DaViraz weten door ervaring wat je op zondagochtend wilt horen en dat weet het publiek zeker te waarderen. Voeg daar nog een luid maar loepzuiver soundsystem bij en niemand kan meer stil blijven staan. Onlangs mocht Club Latido zelfs een compliment ontvangen van het prestigieuze New Yorkse Entertainment agency Status (www.statusnyc.com) van niemand minder dan zijn oprichter Michael James.

Eerste uur gratis op Partymarathon
Elke laatste zondag van de maand pakt Club Latido extra uit en maakt je helemaal gek met de Partymarathon. Dan gaat de club al open om 4 uur, in plaats van 6 uur zoals op elke andere zondagochtend, en gaat een uur langer door tot 13 uur. Deze zomer maakt Latido dat nog eens extra aantrekkelijk door iedereen tussen 4 en 5 uur vrije toegang te bieden! Je avondje uit hoeft dus niet veel duurder te worden. Deze maand valt de Partymarathon op zondag 27 augustus. Die dag kun je dus al vanaf 4 uur tot 5 uur gratis naar binnen en zo de hele ochtend lekker genieten van de internationaal vermaarde José, de nationaal bekende Sven S en Amsterdams finests S.i.m. en Onnik. Deze zomer voegt Club Latido daar voor het eerst ook nog eens eersteklas en zeer stijlvolle performances aan toe. Nationaal bekende danseressen en showteams trekken veel bewonderende blikken en hebben het publiek al meermaals met stomheid geslagen.

De afterpartyclub waar zelfs internationale bonzen uit de entertainmentindustrie een hoge score aan toekennen blijft de hele zomer doorgaan met waar zij goed in is: een perfecte afsluiting verzorgen van eeen weekendje stappen. De hoogste kwaliteit in muziek en een zeer relaxte, vrouwvriendelijke sfeer zorgen ervoor dat Club Latido nog steeds, na meer dan vier jaar, een heerlijke gelegenheid om uit te gaan blijft!

8 opmerkingen

Die goeie ouwe tijd :bounce: !!!

(k)
 
Laatst geweest, wel een aparte tent :D

In ieder geval wel een goeie resident ;) B)
 
yep, wel lekker geluid en ziet er niet verkeerd uit,
check ook:

2 September: THE DARK AGES contest final in club latido !!!!
met oa Angerfist, Darkcontroller,Sunny D, Dr Rude, D Jay Alias, Rhose, D Tune and many more,..

http://partyflock.nl/party/66620

and

21 okt The MEGA Hardcore Bday Party
The Dark Ages - Harrar Bday

met oa, Angerfist, Catscan, Dr Rude, Endymion, Partyraiser, Sunny D, Jappo aKa Unexist, Baba, Dennis R, Viruz, D Jay Alias, Mouth of madness and many many more !!!!!

10 uur lang, 2 Area's !!!!!

http://partyflock.nl/party/69583
laatste aanpassing
Latido's.......?

De muziek is ok maar voor de rest.....
Club Latido komt nu weer vanuit een andere hoek, niks club, r&b en top40, maar pompende beats.

Recon Events komt met een aantal contesten waarbij hardstyle, techno & hardcore e.d. centraal staan.

It's party-time @ Latido :cheer:


Weer lekker bezig Harrar ;)
laatste aanpassing
 
Dit is toch de aller dikste tent van Amsterdam! wat een geluid... en elk nummer is weer even "uplifting". Besef van tijd en datum lijken even te verdwijnen in de magische tent