Partyflock
 
­ Nederland

Your FFWD weekend starts here…..

gepubliceerd door , op
Your FFWD weekend starts here…..
3 augustus 2006
Op zaterdag 12 augustus zal de FFWD Heineken Dance Parade #10 Rotterdam weer een dag lang in zijn greep houden. 400.000 mensen bezoeken de Maasstad om de gehele dag los te gaan op de meest uiteenlopende beats tijdens de parade en op de afterparty. Maar bij zo’n massaal event hoort natuurlijk ook een serieuze warming-up, want wat is tegenwoordig nou een goed feest zonder een echte pre-party? Met die gedachte in het achterhoofd zal Xcess met zijn beruchte Profiles de stad alvast opwarmen voor iedereen die hun feestvreugde voor de FFWD niet kan bedwingen. In samenwerking met Off_Corso zal Profiles het decor zijn van een heuse on-officiële pre-party.

Sinds begin 2006 is Profiles terug in Rotterdam en heeft zij onderdak gevonden in de Off_Corso. Na twee knallende edities met Duitse technoheld Chris Liebing en de Frans-Amerikaanse live-act Motor, kiest Xcess er deze keer voor om uit de eigen talenten vijver te vissen. Onder de noemer “Rotterdam to the Bone” heeft Xcess deze editie gekozen voor alleen maar toppers en talenten uit eigen land en vooral uit Rotterdam om de ideale warm-up voor de FFWD te verzorgen. Dj’s die stuk voor stuk weten waar Profiles voor staat en die de fraaie club aan de Kruiskade zes uur lang zullen rocken met de vetste techno en tech-house. En omdat het toch al feest is het hele weekend en alles al duur genoeg is, zorgt Xcess ervoor dat je voor het luttele bedrag van 7,50 de hele avond los kan gaan.

Erg trots is Xcess op het feit dat de hardest working man in DJ-land, Benny Rodrigues, acte de presence zal geven op 11 augustus. Zijn agenda is overvol maar voor Xcess wist Benny nog wel wat ruimte vrij te maken. Daarnaast zullen de broertjes Vincent en Stephan de Wit met één van hun roemruchte Back2Back-sets de Off_Corso doen schudden op zijn grondvesten. Ook zal Secret Cinema, die de afgelopen Rockit Open Air, de Profiles/Rockit stage rockte hier ook weer helemaal los gaan met zijn energieke live set !

En of dat nog niet genoeg is hebben wij nog een aantal toppers weten te strikken voor dit feestje : Wat dacht je van Mr. Sound Architecture Joachim en de Big Boss van het Audio Assault label Bas Mooy. En om het feest helemaal compleet te maken hebben we Jay Samuel, Juan Sanchez, Jesse Voorn en Sandeep ook zover gekregen om hun sounds de Off_Corso in te pompen. Truus Trendy, Rotterdams grootste pessimist, leukt de boel op met on sight multi-culti danstaferelen en veel TT give aways.

Dus wil jij je heupjes al wat los dansen voorafgaand aan de FFWD, dan zien we je de 11de tijdens Profiles in de Off_Corso.!

30 opmerkingen

Zin in!!! :D
 
aanwezig:woep:
 
ja lekker weertje
:bier: en dansen!
 
Ben zekerss aanwezig.....:yes:
 
uiteraard aanwezig !!!
ook aanwezig,
het eerste weekend van mijn vakantie
wat betekend FFWD? :$

ja ik ben (donker)blond :[
FFWD = fast forward (dance parade)

maar ik heb helaas geen centen om te pre-partyen :'( Waarschijnlijk ben ik wel te vinden bij FFWD zelf.. Ff wat mensen schoppen.. :)
laatste aanpassing
Pre-party :S Nee dank je!! Doe het wel gewoon met alle party's op 12 aug zelf, zijn er al genoeg :P :bounce:
 
Profiles :respect:
Maar in dat dorp waar ik woon is het feestweek, dus ben wel erg benieuwd of ik iemand mee ga krijgen :(
Artiest Dacato
zwaar relaxed denk...:)
Artiest {SHOWLIST artist 32777, 23031}
Ben er ook bij:yes:
 
bendr wok
ben er ook alleen aan het werk
OP MIJN VERJAARDAG! Laat mijn broertje nou dan net 2 dagen in R'dam wonen... Zou wel vet verjaardagsfeestje zijn!
 
Verdikkie Hardssounds niet op de FFWD !!!
wordt weer een heerlijk knalfeessie :D
aanwazig!!!!!!!!!!!! :xtc:
 
Yeps! We gaan weer dansen op de vrachtwagen van Ive-Events! Iwan holadijee....
 
cker weer aanwezig :D
 
vast weer afwezig..
 
Jwt.?
Zal ook zeker aanwezig zijn.
Flink springen....slapen en dan naar de FFWD.
Heb d`r zin in :jaja:
laatste aanpassing
heb er ook al zin in lkkr mee rijde met de vrachtwagen :D overal gratis naar binne :D:D:D zo duurt n week nog wel lang:S
Zekers goed feesie Basje en vincent en stephan de wit en dan ook nog jay samuel!! WOH!! :bounce:
 
vette shit. relaxte prijs ook! present!
Artiest {SHOWLIST artist 52097, 65558}
alleen t weer zit niet mee,hebben we hele lange tijd een hittegolf gehad en uitgereken op zaterdag regen en onweer:(
 
Uitspraak van Mongrel op woensdag 9 augustus 2006 om 14:36:
alleen t weer zit niet mee

Dus gewoon alvast naar de preparty in off_corso :yes:
Want daar zit je droog :)
Hoop dat het een beetje ouderwets los gaat op profiles(* denkt terug aan wat oude profiles feestjes in Las Palmas :lief: * )..Ik heb eigenlijk nog meer zin in Profiles, dan in de FFWD zelf.
Hoop dat het wel een beetje gezellig druk gaat worden en niet zo'n half lege tent :/
laatste aanpassing
 
dansen!!!!!!!!!!
 
Dat gaat natuurlijk weer gruwelijk uit den klauwen lopen daar :d uiteraard aanwezig :bier: