Partyflock
 

Wooferland classics festival voor jong en oud

gepubliceerd door , op
Wooferland beleeft op zaterdag 2 september haar derde editie. Het festival grijpt terug naar de essentie van de eerste underground house feesten en weet met minimale middelen steeds weer een verrassend goed feest neer te zetten.

Wooferland is het eerste festival dat uitsluitend classics programmeert en richt zich daarmee voornamelijk op een oudere doelgroep. Deze groep vind je doorgaans niet elke week meer op de dansvloer en heeft vaak een vaste partner, een baan, een huis en soms al kinderen. Gelukkig betekent deze nieuwe fase in het leven niet dat je ieder weekend gedoemd bent tot het bezoeken van suffe meubelboulevards, pretparken en het zwembad. Wooferland is namelijk het enige dance festival in Nederland waar je de kinderen mee naar toe kunt nemen en biedt naast een indrukwekkende line-up voor de “oudjes” ook voldoende vermaak voor de kids. Dat betekent echter niet dat het uitsluitend een familie festival is. Iedereen die van classics houdt of gewoon de relaxte sfeer van het festival kan waarderen is van harte welkom.

Vanwege de grotere opzet vraagt Wooferland dit jaar een bescheiden entreeprijs aan de bezoekers. Er is meer aandacht voor lekker eten, entertainment en een uitgebreide programmering voor zowel jong als oud. Wooferland zal tevens een deel van de opbrengst doneren aan Stichting KiKa en zo kunnen de bezoekers hun steentje bijdragen aan een snellere en betere behandeling van kinderen met kanker.

Ook steeds meer bekende DJs weten het festival te vinden. Is het niet omdat ze het zelf ontzettend leuk vinden om deel uit te maken van Wooferland, dan is het wel omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan Stichting KiKa. Dit jaar zijn er in totaal drie area’s waar de meest uiteenlopende stijlen en artiesten voorbij zullen komen. De organisatie interpreteert de term ‘classics’ daarom veel breder dan de geijkte ’89-’92 hitjes en zal met een brede programmering een grote groep liefhebbers aanspreken. Zo kun je o.a. dansen in de zon op de housebeats van Dimitri, Lucien Foort, JP en Marcello,uit je dak gaan in een tent tijdens de sets van Cellie, The Prophet en Spider Willem of lekker chillen op je billen op de sounds van Ambient Daan en Franky D.

Iedereen is welkom op zaterdag 2 september van 11.00 tot 23.00 uur in Spaarnwoude Park bij de Grote Vijver in het deelplan Houtrak. Kaarten zijn via Ticketbox en diverse voorverkoopadressen verkrijgbaar voor slechts 7,50 euro (ex fee). Kinderen tot 14 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen, zonder begeleiding is de minimum leeftijd 16 jaar. Voor meer informatie of het laatste nieuws kijk je op www.wooferland.nl

48 opmerkingen

was vorig jaar erg gezellig. Vind ut alleen jammer dat het naar het Houtrak is verplaatst en niet meer bij de watergeus en nu op zaterdag is i.p.v. op zondag.

Maar zal zeker proberen er weer bij te zijn.
oke... mooi... ook club bestaat uit classics natuurlijk

en voor dat geld.. (Y)


hoewel ik me afvraag of het zoveelste classic thema feest nog wel mensen weet te trekken..

maar goed dat ze het proberen..!!
Was vorig jaar meer dan super gewoon! Wat een heerlijk relaxed feestje en wat zat het weertje ook mee.

Toen was het wel gratis, maar ik leg die paar eurootjes met liefde op tafel, weet dat het absoluut de moeite waard is. Dat niet alleen, maar er gaat dus ook een deel van de opbrengst naar het goede doel. Kijk, en ZO kan het dus ook! (l) Op Wooferkland hoor je tenminste niet al die geijkte classics waar je op andere feesten mee wordt doodgegooid.

Nu al zin in! (l)
laatste aanpassing
spider willem altijd goud!!!!!!!!!!
whahahahahah kinderen tot 14 jaar gratis entree
 
Aanwezig,

Net als de rest.
Gezellig. :D
Zeker ff kijkie nemen, wordt gezellig :D:D
hee dit ziet er wel leuk uit misschien even een kijkje nemen hiero :d
Vorig jaar was het echt een leuk feest! Heerlijk in het zonnetje, ouders die lekker met hun kinderen een dag konden combineren. Gewoon No-nonsense en een heerlijk ontspannen dagje. Met de zeer goede Line up van dit jaar vrees ik dat het te commercieel word en het verkeerde publiek word aangetrokken. Wat moeten ouders met kinderen tussen honderden stampende jongeren??? Ik ga toch zeker even kijken of het weer net zo leuk is als vorig jaar?
Aanwezig :)

Hehehe..eindelijk es aandacht voor dit leuke en lieve festival :)

Praat u verder mee? => Wooferland Topic
Erg leuk opgezet feest voor jong en oud!
Alleen maar classics vind ik eigelijk een beetje
saai!

En een line-up voor de “oudjes spreekt me ook niet echt aan! Maar het lijkt me verder wel een leuk feest!

ADHD Sessions - September 29th
November 3rd 2006 Studio-80 - Amsterdam
Special guest http://www.raykajioka.com/
Kaartjes besteld via de ticketbox!
 
Onwijs leuk feestje, zeker van de partij...
Artiest Joof
Vorig jaar is het er heláás niet van gekomen, nu ga ik toch even zeer goed mijn best doen om er toch bij te zijn!! :d
Artiest {SHOWLIST artist 27525, 92312}
Heel leuk Stukje! en heb er ook zeker zin in!

tot 2 september!
beetje jammer dat de hele gedachte van het feest vanaf dit jaar verloren is. Wat begon als een intiem gezellig gratis feestje is vanaf dit jaar toch echt aan het doorgroeien tot een commercieel iets. Het feest is super, maar toch jammer.
Uitspraak van Festival 2018 op woensdag 2 augustus 2006 om 10:22:
Vorig jaar was het echt een leuk feest! Heerlijk in het zonnetje, ouders die lekker met hun kinderen een dag konden combineren. Gewoon No-nonsense en een heerlijk ontspannen dagje. Met de zeer goede Line up van dit jaar vrees ik dat het te commercieel word en het verkeerde publiek word aangetrokken. Wat moeten ouders met kinderen tussen honderden stampende jongeren??? Ik ga toch zeker even kijken of het weer net zo leuk is als vorig jaar?

Zoveel verschilt de line-up niet van vorig jaar hoor :) Dus ik denk dat dat reuze me gaat vallen. :)



Uitspraak van ViBeZZ op woensdag 2 augustus 2006 om 13:37:
beetje jammer dat de hele gedachte van het feest vanaf dit jaar verloren is. Wat begon als een intiem gezellig gratis feestje is vanaf dit jaar toch echt aan het doorgroeien tot een commercieel iets. Het feest is super, maar toch jammer.

Er is een verschil tussen commercieel zijn (winst willen maken) en geen verlies draaien. Je kunt wel feesten puur uit overtuiging willen geven maar als het je geld gaat kosten ipv dat je quitte draait dan schiet het niet meer op.

Daarbij gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel. Je kunt dit dan ook echt niet vergelijken met party-organisatoren die er echt hun beroep van gemaakt hebben om met feesten geld te verdienen (waar overigens ook helemaal niets mis mee is want dat verschilt echt niet van de mensen die wc-papier maken of worstenbroodjes verkopen. Iedereen in deze maatschappij heeft geld nodig om te kunnen leven).

Je zou het zelfs zo kunnen zien, die 7,50 is misschien juist wel een drempel die men nu moet maken en zo wordt ook voorkomen dat er allemaal aasgieren op het feest afkomen omdat het toevallig gratis is. :)
Uitspraak van Wackiejacky op woensdag 2 augustus 2006 om 14:04:
Zoveel verschilt de line-up niet van vorig jaar hoor Dus ik denk dat dat reuze me gaat vallen


The prophet was er iig geval vorig jaar ook en die heeft daar eens een keer heeeel wat anders gedraait dan men van hem gewend is, 1 2 3 stampuhhh en coccaine bizznizz zullen dit jaar ook weer NIET in zijn platenkoffer zitten, op zijn site kun je dat setje luisteren = ECHT DE MOEITE WAARD! :d
7,50 en zo'n line up, en dan nog een deel naar een goed doel dat is echt geen geld (y)

lekker dicht bij en de bengels mogen mee, komen zeker ff kijken :yes:
The Prophet snapt het precies...

Jammer dat hij die dag ook nog andere boekingen heeft staan. Breng je in de ochtend dan even je meisje langs en kom je die op het einde van de dag weer ophalen? :)
"Kinderen tot 14 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen, zonder begeleiding is de minimum leeftijd 16 jaar"

Ik ben 15, wat nu?
Uitspraak van Chuurmans op woensdag 2 augustus 2006 om 14:56:
Ik ben 15, wat nu?

Dat je onder begeleiding naar binnen mag en moet dokken.
Uitspraak van Bart :banana: op woensdag 2 augustus 2006 om 14:32:
The prophet was er iig geval vorig jaar ook en die heeft daar eens een keer heeeel wat anders gedraait dan men van hem gewend is, 1 2 3 stampuhhh en coccaine bizznizz zullen dit jaar ook weer NIET in zijn platenkoffer zitten, op zijn site kun je dat setje luisteren = ECHT DE MOEITE WAARD!

Precies! Maar de mensen die al wat langer draaien zullen Dov sowieso niet van zn huidge muziek kennen.

Denk dat de meesten wel zullen snappen dat het hier classics betreft (l) en geen early hardcore. daar word je sowieso al mee doodgegooid.
vorig jaar was erg relaxed dus zeker weer...
 
ook aanwezig! gezellig!
 
Werkzaam bij Rage-Online
ik moet dit toch maar eens meemaken :)
De voorgaande 2 edities waren zeer geslaagd, dus ik ben er dit jaar weer bij. Laten we hopen dat het net zulk mooi weer wordt als de vorige keren en net zo gezellig :D

Ik vind het juist wel prettig dat het op een zaterdag is, omdat ik dan niet op tijd weg hoef om de trein naar Maastricht nog te pakken.
 
Uitspraak van Sunshine (An) op donderdag 3 augustus 2006 om 07:30:
naar Maastricht nog te pakken

Dat is nog wel een aardig stukje treinen :( ...
Maar heb er zin in, zet mijn hoop op een zonnige nazomer :P :)
Je kan ook gewoon op de camping gaan staan:
http://www.campinghoutrak.nl/
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
kinderen????? waar gaat dit heen....

welke mongool gaat zn kind nou meenemen waar de helft loopt te schuimbekken van de drugs ????????

waar zit het verstand bij die gasten van wooferland...in hun tenen?
Uitspraak van Coldfusion op donderdag 3 augustus 2006 om 14:19:
kinderen????? waar gaat dit heen....

welke mongool gaat zn kind nou meenemen waar de helft loopt te schuimbekken van de drugs ????????

waar zit het verstand bij die gasten van wooferland...in hun tenen?

Ben jij er ooit geweest? Schuimbekken van de drugs, doe effe gezond zeg :D
Wooferland....fantastisch!!!


Leukste festival van vorig jaar! (qua gesjelligheid)
Ik denk dat je kinderen hier wel mee naar toe kan nemen!! Volgens mij toch ander publiek dan bv Free Festival waar tot vorig jaar ook kinderen rond liepen!!
Dulkasnol snapt de hele insteek van het festival niet...
WhooHoo, eindelijk eens een leuk festival op myn verjaard:cheer: wel 1 dag later maarja we gaan er leuk feestje van maken b-)
Uitspraak van Coldfusion op donderdag 3 augustus 2006 om 14:19:
kinderen????? waar gaat dit heen....

welke mongool gaat zn kind nou meenemen waar de helft loopt te schuimbekken van de drugs ????????

waar zit het verstand bij die gasten van wooferland...in hun tenen?


Het is volgens mij is het geen Terror feest hoor :/
laatste aanpassing
Uitspraak van Coldfusion op donderdag 3 augustus 2006 om 14:19:
kinderen????? waar gaat dit heen....

welke mongool gaat zn kind nou meenemen waar de helft loopt te schuimbekken van de drugs ????????

waar zit het verstand bij die gasten van wooferland...in hun tenen?


dit zegt meer over de feestjes die jij bezoekt dan over wooferland!!!
Gezellig, gewoon een klein biertje drinken, beetje dansen, beetje ouwehoeren en verder hopelijk lekker in het zonnetje liggen. Ja dit lijkt me wel wat!
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 3 augustus 2006 om 19:46:
Ben jij er ooit geweest? Schuimbekken van de drugs, doe effe gezond zeg


ja en vind niet dat er kinderen thuis horen
Uitspraak van Bas Kaspers op vrijdag 4 augustus 2006 om 10:46:
Dulkasnol snapt de hele insteek van het festival niet..

wat valt er te snappen op plaatsen waar drugs gebruikt worden horen gewoon geen kinderen thuis hoe leuk je het ook wil brengen pik


Uitspraak van KRL op zaterdag 5 augustus 2006 om 17:27:
Het is volgens mij is het geen Terror feest hoor


Uitspraak van Bonbini op maandag 7 augustus 2006 om 17:33:
dit zegt meer over de feestjes die jij bezoekt dan over wooferland!!!

lol we gaan het zien,wedden dat je zodirect situatie's gaat zien dat je links iemand helemaal uit zn plaat ziet lopen en rechts een klein kind...lul het maar recht met zn alle :roflol:
 
Feest wat je niet mag missen. Vorig jaar vet gezellig maar was de entree gratis. Dit jaar betere lin-up! (y) Verder wil ik me bij mijn voorgangster aansluiten. Vind kinderen op dit soort evenementen echt niet kunnen. Op Free Festival vroeg een, ik schatte hem nog geen 12 wappie ventje of hij ff naar z'n moeder mocht bellen. Moeder was al van het terrein afgezet dus vind dit echt niet kunnen!!!
laatste aanpassing
Op dancevalley had je vroeger ook kids...
Uitspraak van ZAZAZA op maandag 21 augustus 2006 om 15:30:
Op dancevalley had je vroeger ook kids...


ja ik was daar toen en kan je zeggen dat het geen porum was....de helft was high van de drugs en daar zag je dan gezinnetjes met kids doorheen lopen die in 1 x door naar de uitgang liepen omdat het niks voor kids is...duh
ben al bezig de pampers in te pakken haha
word wel leuk denk ik
zie ik cellie weer eens draaien !
na mazzo nooit meer gehoord