Partyflock
 
­ Nederland

Earth - Showcase

gepubliceerd door , op
Earth - Showcase
27 juli 2006
FeestEarth · Showcase
Datumvrijdag 11 augustus 2006
WinactieEarth actiegesloten
LocatiePanama Site
Earth deelt mee in de feestvreugde van het vijfjarig bestaan van Panama. Vrijdag 11 augustus staat een aantal prominente earth artiesten centraal tijdens de earth showcase in Panama. De 16 Bit Lolitas zijn te gast, en Kareem Raïhani maakt zijn rentree.

De historie van earth en Panama gaat ver terug. Al in de Mazzo, waar de huidige organisatie van Panama haar oorsprong vindt, stond earth regelmatig op het programma. De bekroning op de samenwerking volgde met een gezamenlijk afscheid op de legendarische laatste avond in de Mazzo. Earth en Mazzo sloten hier met een XXXL nacht een mooie periode af.

In de theaterzaal van Panama laat earth in een vijf uur durende trip zien waar het voor staat. Headliners van de toekomst ONNO en Sandrien zijn 2 belangrijke troeven. Met haar diepe electronische sound raast Sandrien door Nederland. Sinds kort is ze ook live te bewonderen onder de naam Amsterdam Assholes. Hou haar in de gaten. ONNO gooit al enige tijd hoge ogen met zijn producties en is internationaal bezig met een sterke opmars. Speciale gasten zijn de 16 Bit Lolitas. Sugar Factory resident dj Benoit complementeerd samen met MC PPholl de line-up.

Onder leiding van Kareem Raïhani staat de studio in het teken van een muzikale wereldreis. Als geen ander weet hij een energie op te bouwen in zijn sets doorspekt van een constante groove. House, Tech, Broken-Beat, Nu Disco, Wereld, Acid, geen sound is voor Kareem uitgesloten. Dansen tot je erbij neervalt of wegvliegt!

Kareem Raïhani heeft een langdurige geschiedenis met Panama. Vanaf de start was hij drie jaar lang resident op H-RT, de wekelijkse zaterdagavond in Panama. Hij is hier doorgebroken en werkte samen met artiesten als Francois Kevorkian, Derrick May en Merlijn Twaalfhoven.

Kareem heeft Teleskope initiator en muziek innovator Edo Salgado uitgenodigd hem te vergezellen op zijn reis. Teleskope in 11 is misschien wel de meest vooruitstrevende avond in Nederland met gasten als Jazzanova, Ben Mono en AME. Nieuwe aanwinst Zoë Xenia verzorgt de vocale geneugten met haar unieke stemgeluid.

Earth is de organisatie achter Spirit, Ginza, The BeatClub, Timemachine, Renaissance(NL) en natuurlijk de earth feesten. Ginza en Spirit zijn twee nieuwe concepten van earth in de B.U.M.B. Rotterdam en het nieuwe cultuurcentrum Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, opening in oktober. Renaissance Masters Tour - Dave Seaman is het aankomende earth event op 9 september in Outland Rotterdam.

5 opmerkingen

Zal op Sonne mond sterne aan Panama denken!!!

Toch een tijdje mijn tweede woonkamer geweest...
feest vreugde,,ter weil dat het un zootje is achter de schermen,bei platen maatschapei's,,eerst dat goed in ORDE maken,,dan tijd voor vreugde
laatste aanpassing
 
vet, kareem raihani :D ik ken hem alleen van cd's, heb hem nooit "live" meegemaakt, maar ik weet wel dat hij inderdaad altijd een dikke groove weet neer te zetten (Y)

Uitspraak van dj tony producer op zaterdag 29 juli 2006 om 12:15:
feest vreugde,,ter weil dat het un zootje is achter de schermen,bei platen maatschapei's,,eerst dat goed in ORDE maken,,dan tijd voor vreugde

volgens mij heeft er iemand last van frustraties :aai:

het enige wat ik jou overal zie posten (onder columns, nieuwsberichten, op het forum...) is dit soort ellende :| volgens mij snap de ene helft het niet, en interesseert het de andere helft niet. why don't you just give up? :/
Panama = vette shit ....... we gaan weer lekker los vanavond!
Uitspraak van dj tony producer op zaterdag 29 juli 2006 om 12:15:
feest vreugde,,ter weil dat het un zootje is achter de schermen,bei platen maatschapei's,,eerst dat goed in ORDE maken,,dan tijd voor vreugdelaatste aanpassing 29 juli 2006 12:17

En als je al wat schrijft, doe het dan in fatsoenlijk Nederlands.

Ik heb er zin in :bounce: