Partyflock
 
­ Nederland

Static late night summer special

gepubliceerd door , op
Static late night summer special
27 juli 2006
Long hot summer nights..aanstaande zaterdag zal dat zeker het geval zijn. Dan heeft Static namelijk een eenmalige late-night summer special. Op deze avond zal de 11 namelijk extra lang open zijn en zullen de deuren pas om 6.00 sluiten. Een van de redenen hiervoor is dat dit het ideale moment is voor een mooie zonsopgang vanaf de 11e verdieping over de stad en daarnaast de extra lange ingeplande set van Loco Dice.

Miste Loco Dice vorige maand nog zijn late avondvlucht, aanstaande zaterdag zal hij er dus zeker bij zijn en zal hij alsnog zijn 3 uur durende set komen draaien. Loco Dice is de rising star van het moment. Zo tekende hij recentelijk EP's bij Richie Hawtin's M-nus, Sven Väth's Cocoon en Josh Wink's Ovum en mixte hij de laaste Green & Blue CD met Ricardo Villalobos Daarnaast gaf het engelse tijdschrift Mixmag hem het stempel "DJ van de toekomst" en kon hij zo de een nieuwe Mixmag CD mixen om zich voor te stellen aan de grote engelse dancemarkt. Als DJ heeft Loco Dice ook een vaste plek veroverd, zo is hij resident van de Circo Loco avonden bij DC10 op Ibiza en heeft hij een druk tourschema langs de bekendste clubs ter wereld als Cocoon, Berghain en Fabric.

Verder zal Robert Babicz aka Rob Acid zijn debuut optreden maken in de 11. Robert Babicz en leverde met Battlestar in 2005 een van de meest gedraaide klappers af en zijn staat van dienst is al ruim over de 100 (!) releases. Zo released hij op het Audiomatique label van Steve Bug en Michael Mayer's K2 records. Zijn energieke live set bestaat uit goed gelaagde sounds die gedurende de set tot een grote climax werken. We zijn benieuwd!

Daarnaast zal Technootjes resident Delano zijn kunsten komen vertonen. Technootjes heeft een hoge naam vast te houden als het om kwaliteit gaat, zo organiseren ze al bijna vijf jaar hun vaste avond in het Groningse Simplon en hebben ze een grote schare fans opgebouwd met hun eigentijdse muziekkeuze.

Tevens zal de Amsterdamse live-formatie Le Clic voor het eerst op het podium staan in de 11. Le Clic heeft de afgelopen tijd een goede live reputatie opgebouwd met hun energieke live optredens. Zo maakte het drietal veel indruk op het Noorderslag festival en volgden er vele andere festivals en clubs. Deze zaterdag dus voor het eerst in de 11.

Een mooie combinatie van artiesten wat ons betreft. Wij maken ons in ieder geval op voor een lange hete zomeravond en we hebben er zin in.

Meer informatie is te vinden op www.staticnights.com of www.ilove11.nl

14 opmerkingen

echt heel jammer dat ik dan al op vakantie ben..

had graag de zon op zien komen in 11!!!
Ziet er fijn uit!

Maar nee,..
Zullen vast geweldigenoten worden... :( better luck next time!
 
Artiest Faz
Misschien wel even een kijkje nemen als ik klaar ben met werken.
 
zoveel feesten, zo weinig tijd/geld...:(
dit is ook een relaxte after na rockit! Alleen weer helemaal naar adam!
zuur, denk niet dat ik nog zin heb hierin na Rockit.
die bitch had vorige keer gewoon moeten komen :/
Artiest {SHOWLIST artist 62742, 43595}
KKdope After voor na rockit... gewoon ff rustig aan doen op rockit lekker chillen af en toe een biertje.. en daarna in de 11 Knallen
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Uitspraak van jimjimjim op donderdag 27 juli 2006 om 16:21:
die bitch


? :)
Loco Dice - Seeing through Shadows :) oe
Artiest Dacato
ja, heb Rockit maar gecanceled ivm geld, maar hier ga ik wel ff een kijkje nemen.:)
Uitspraak van wesdex op vrijdag 28 juli 2006 om 01:03:
?

Loco Dice was niet op komen dagen (vliegtuig gemist ) bij de vorige Static :(
wordt weer een beetje goedgemaakt zo...

drop wel even bij :) idd graag de zon op willen zien komen in 11
 
Was erg benieuwd naar Babicz maar gaat t helaas niet redden.