Partyflock
 
­ Nederland

Lief Festival; de definitieve line up!

gepubliceerd door , op
De nu al dampende festivalzomer 2006 krijgt aan het einde een spannend slotakkoord. Want X-Sense Events organiseert op 9 september het Lief Festival. Een knus decor en heftige line-up veroorzaken een enorme Love Explosion aan de rand van de Domstad. Geen feest zonder heftige line up, maar de locatie mag er ook zijn! Neem je zwembroek mee want het zit direct aan het water. En wie ergens anders afkoeling wil zoeken (met of zonder geliefde), kan terecht in een van de hangmatten in het bos. Kan je direct wegdromen van de vette klanken vanuit de lief strand stage. Kortom, met trots presenteert de organisatie verdeeld over drie stages de definitieve line up.

1. Lief Veld
Op het lief veld gaat het knallen! Het hoofdpodium zal worden gehost door de Utrechtse Zondagse partyhype: “SuperSunday”. Housy sounds van grote namen met als klapper op de vuurpijl een optreden van Detroit pionier Kevin Saunderson!

Kevin Saunderson (USA) / Laidback Luke / NL33: Sidney Samson vs. Tony Cha Cha / D-Rashid / Melvin Reese / Rob Soulfire (uk) / Bono / Moony / MC Dice The DJ

2. Lief Strand
Het lief strand wordt het domein van de stuwende dance. Electro, Minimal en techhouse zullen uit de speakers klinken van gevestigde namen en opkomend talent! Dit aangevuld met live muzikanten.

MarYsol / Nuno dos Santos / Bart B More vs. Tony Flexx / Chahir Bali vs Mark van den Brink / Invite / GenErik vs. Steelz / Milan Macho / Vocals by Jessica / DDP on drums

3. Lief Park
In het lief park kun je picknicken, maar waarschijnlijk kun je niet stil blijven zitten op de funky, soulfull hiphop en Drum ’n Bass beats van:

Mar-ten / D-Virus / Don Jenver / MSC / Nels / Straight Guys

Visuals & Art
Visuals en art krijgen de nadruk op het lief festival. Op het terrein zullen verschillende creatieve uitspattingen te zien zijn van diverse kunstenaars, waaronder het Rotterdamse Kluppulk & de VJ’s Stoudt!

Laat je verassen door een nieuw concept en bezoek het Lief festival op za. 9 september!

Meer info vindt je op www.lieffestival.nl Het is aan te raden om de kaarten in de voorverkoop te kopen!

17 opmerkingen

 
Tony cha cha (L)
dit word chille!

& Lief zijn natuurlijk he:)
 
schattig (F)
Kevin Saunderson op 5 minuten fietsen!!

Aardig gek
Erg dichtbij (y)

Ben wel aanwezig denk ik :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 8798, 85633}
drum n bass!! (y)
Coole naam :)

Lief festival :)

Daar hollik wel van :cheer: hihi
 
Artiest {SHOWLIST artist 32878, 10986}
ik zal lief aanwezig zijn :$
Kevin Saunderson erg vet, verder niet veel bijzonders....
Werkzaam bij Vuig*
Artiest {SHOWLIST artist 38217, 28964}
saunderson en natuurlijk nuno maakt dit een zekerheidje
ik weet al wat het wort flink pilen vreten,,brute sex op dance vloer
 
zeker wel relaxed zo dichtbij een feessie! dat word fietsen ;)