Partyflock
 
­ Nederland

Twisted Dance & Fashion

gepubliceerd door , op
Twisted Dance & Fashion
20 juli 2006
Twisted 3Some zal het nieuwe indoor seizoen starten met een bijzondere avond in Monza te Utrecht met Twisted dance & Fashion. Iedereen die er al eens geweest is weet dat de avond garant staat voor heerlijke house, aardige mensen, mode en lekker eten. Niemand minder dan Erick E, Lucien Foort en Sidney Samson zullen het nieuwe seizoen voor Twisted 3Some openen. Deze toppers zullen ondersteund worden door een muzikaal getalenteerde trompettist. Deze jongeman kan improviseren als geen ander en zal met zijn trompet een aparte draai geven aan deze bijzondere avond.

Twisted Dance & Fashion heeft in het verleden modeshows, modellenwedstrijden en topchefs naar de Monza te Utrecht gehaald. Alles wat met mode te maken heeft is er welkom. De fashion wordt gepresenteerd in een heerlijke omhulsel van de beste house die iedereen zich maar kan wensen.

Wederom zullen de koks Caspar en Ward hun kookkunsten vertonen op het diner dat voorafgaand aan het feest zal plaatsvinden in de Monza zelf. Caspar Burgi, bekend van Born2Cook en Food&Fit, zal met zijn compagnon zorgen voor een bijzonder lekker 5 gangen menu. Deze chefs hebben de vorige keer iedereen versteld doen staan met hun bijzondere en originele presentatie Ook deze keer zullen deze superchefs zorgen voor iets bijzonders. Tijdens het diner zal er ook gezorgd worden voor entertainment in de vorm van dans en muziek. Misschien zelfs meer, maar daarvoor binnenkort meer.

Alle bezoekers krijgen na afloop van Twisted Dance & Fashion een goodie bag. De goodie bags zitten vol kleine leuke verassingen waar je thuis nog heerlijk van kunt nagenieten.

Bijzondere aankleding, top DJs, lekker eten, hapjes tijdens het feest, mode en een supersfeer.
Dus verleng je zomer, trek je trendy sexy outfit aan en geniet van de smaakexplosie!

8 opmerkingen

Dance & Fashion = goede combinatie!
Vind ik ook.

heheheheh

en lekker eten is ook niets mis mee.
 
Ik ben er ZEKER weer bij! :yes:

Deshes, waar is je plaatje de laatste tijd naartoe? :/
laatste aanpassing
 
Loveland is daar ook uitstekend mee bezig, das gewoon super!!
Vorige keer was het absoluut top, met Sebastian Leger en Pedo die het huis zwaar rockten. Komende keer present!
Niet om te zeuren maar de naam is Peddo..;)
Nu heeft de naam een hele andere lading..
Uitspraak van verwijderd op donderdag 20 juli 2006 om 12:02:
Deshes, waar is je plaatje de laatste tijd naartoe?


plaatje? Je bedoelt vlieger? Ja vlieger, deze week af, deze week online.

Vakantie heh, je kent het wel