Partyflock
 
­ Nederland

Fiesta Vibes

anoniem gepubliceerd op
Fiesta Vibes
14 juli 2006
FeestFiesta Vibes · Fashion Edition
Datumzaterdag 22 juli 2006
LocatieRed
Op zaterdag 22 juli gaat alweer een nieuwe editie van Fiesta Vibes van start! Hiervoor zijn de beste artiesten uitgenodigd, siert entertainment in zijn mooiste vorm het podium en is de zaal gevuld met het meest trendzettende publiek van Nederland. Club Red leent zich hiervoor als uitstekende locatie, hetgeen zich steeds nauwer in de Nederlandse partyscène heeft weten te vestigen. Met de lekkerste feesten die zich in rap tempo opvolgen, is Club Red gepositioneerd middenin het bruisende centrum van Rotterdam, en is met zijn exclusieve uitstraling en met de genodigde hoogstaande artiesten absoluut een bezoekje waard! Zorg daarom dat jij jouw ervaring de optimale glans geeft, en bezoek op zaterdag 22 juli één van de zwoelste feesten die Club Red zich rijk prijst: Fiesta Vibes!

Feel that Fashion Vibe!
Met spraakmakende en vooral succesvolle Fiesta Vibes-edities in het verleden, is het nu hoog tijd de kroon te spannen in deze hoogzomerse maand! Om 23:00 gaat het spektakel Fiesta Vibes officieel van start, waarbij de heerlijke latinhousemixes één van de vele redenen zijn om vanavond alle zorgen thuis te laten! Proef Fiesta Vibes met een vleugje van de fashionscène, stel je trendy verwachtingspatroon hoog in en kijk je ogen uit! Geniet van alle modegerichte extra’s, het unieke fashionpubliek en housebeats die nooit uit de mode raken. Meng je in een publiek dat van mode weet, en verwen jezelf door de avond in te kleuren met een drankje en de dansvloer met zwoele heupbewegingen te vullen! Raak ritmisch van de kaart en breng de Fiesta tot leven!

It’s a Fiesta feeling!
Om de vibe vanavond tot zijn uiterste recht te laten komen, staan de beste artiesten klaar! Geniet van pure clubhouse, waarbij een latinsausje niet aan zal ontbreken. Aangevuld door sexy bewegingen van de mooiste danseressen, zullen de artiesten je versteld doen staan van hun talenten! Voel de Fiesta Vibes van niemand minder dan Gregor Salto! Geniet van de lekkernijen uit zijn platentas, en benut de dansvloer als nooit tevoren. Bekend van zijn recente hits ‘Bouncing Harbor’ en ‘Grote Wasjes’, is deze man een absolute succesgarantie voor de Fiesta Vibes verwachting! Ook topartiest Fedor Limjoco laat middels de sexy housemixes enthousiasme hoogtij vieren, door in een spetterende Back2Back-set met opkomend talent Le Mar te draaien. Dit tweetal belooft vanavond de Fiesta compleet te maken! En tot slot raakt de dansvloer heftig benut door de funkyhouse kunsten van Fetish Verdi! Ondersteund door de passie van percussionist Jethro Angkotta, en de onvergetelijke vibing vocals van [dj=27795]{Artiest met ID 27795 bestaat niet!}, krijgt elke mix een zomerse twist!

Fiesta Vibes, to party!
Voor velen is er vanavond nog een extra reden om feest te vieren… Rachid Louchahi, bekend om zijn behaalde succes binnen de partyscène, viert namelijk zijn verjaardag! Verwacht dan ook liters champagne, oneindig veel sfeer en een unieke nacht waar je ‘u’ tegen zegt!

Zorg dus dat je er op zaterdag 22 Juli vroeg bij bent, mis niks van het spektakel en geniet van de vele verrassingen die Club Red vanavond voor jou in petto heeft!

3 opmerkingen

Hier ga ik zkr heen, mooie club namelijk. Ben er al meerdere keren geweest maar had ze nog niet gelocaliseerd op partyflock. Op alle andere partysites is Fiesta Vibes een zeer populair feest... nu nog op partyflock!!!

Tot de 22e dan maar he ;-) Doeoeoeoiiiii
Ape party Tip:

zeker een goed feest om heen te gaan!!!
Ik had er graag nog heen willen gaan maar ik zat er echt helemaal doorheen na Ferry in (bij) het park...

Jammer :/