Partyflock
 
­ Nederland

Lief Festival: De Utrechtse zomerliefde

gepubliceerd door , op
De nu al dampende festivalzomer 2006 krijgt aan het einde een spannend slotakkoord. Want XSENSE organiseert op 9 september het Lief festival. Een knus decor en heftige line-up veroorzaken zeker weten een enorme Love Explosion aan de rand van de Domstad.

Het Lief festival wijkt af van de massale eenheidsworst die veel hedendaagse dancefestivals kenmerkt, door zoveel mogelijk bezoekers toe te laten. In plaats daarvan is er voor een intieme locatie gekozen waar plaats is voor 2000 bezoekers. Recreatieplas Strijkviertel, aan de westrand van Utrecht, is het zomerse decor mét een lief strand.

De naam lief symboliseert het intieme karakter van het festival. Een gezellige sfeer met kwalitatieve dance muziek en moderne kunst.

Dan de line-up! Ten eerste is het XSENSE gelukt om Detroit-pionier Kevin Saunderson te boeken voor een exclusieve set op het Lief festival. Deze grondlegger is deze zomer nergens anders te bewonderen in Nederland. Deze man behoeft eigenlijk geen introductie, maar hij en zijn vrienden Derrick May en Juan Atkins zijn toch De Drie Musketiers van de Detroitsound.

Verder staan er ook een hoop rockin’ Nederlandse artiesten achter the decks. Wat te denken van Laidback Luke. De goedlachse Luke bracht zijn eerste producties al op 17-jarige leeftijd uit, iets wat niet onopgemerkt voorbij ging. Carl Cox draait zijn tracks regelmatig. Inmiddels is deze knip- en plakkoning een zeer bekend gezicht en vooral een vooruitstrevende dj.

Andere spannende acts. De warmbloedige MarYsol, she’s got the looks, maar is op de eerste plaats een zomergezicht met spannende, vloeiende sets. Maar ook Utrechts Finest Nuno dos Santos kan niet ontbreken. De Release Dance Award winnaar Nuno dos Santos gaat als een speer en heeft daarom een drukke festivalzomer voor de boeg. Deze Utrechtse Portugees (óf Portugese Utrechter) mag niet ontbreken op het festival in zijn eigen stad.

De organisatie heeft verder de dj’s Sidney Samson, Tony Cha Cha, D-Rashid, Melvin Reese, Rob Soulfire , Moony en nog vele andere helden geprogrammeerd. Live muzikanten zullen deze dj’s ondersteunen met percussie, zang en raps. Er is een speciale samenwerking met Super Sunday. De organisator van dé zondagse partyhype in Utrecht host namelijk het Lief veld, waar een flinke portie exotische huistunes een sexy vibe creëeren, waar de billen van Jennifer Lopez niet aan kunnen tippen!

Het Lief strand wordt het domein van stuwende dance. Verwacht hier een typische elektro- en techhouse sound, waarbij trips langs de andere delen van het electronische spectrum niet worden geschuwd.

Het oog wil ook wat, daarom leven grafische artiesten zich helemaal uit in het kunstenaarsbos. Zij toveren alle tekenen van leven op geheel eigen- en vooral unieke wijze- om tot een futuristisch sprookjeswoud.

Dan de laatste area. Deze betreft het lief park. In dit park kun je heerlijk picknicken met al het lekkers wat hier wordt aangeboden. Ook hier zal er muziek zijn, maar dan op een gepaste wijze met funk, soul en later op de avond hiphop en zelfs drum ‘n bass.

Dit verassende concept is dé mogelijkheid om deze festivalzomer de liefde te verklaren!

13 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
klinkt echt geweldig!
 
Idd. Misschien toch maar even een kijkje gaan nemen :yes:
 
alleen die milan macho is een beetje een gaytje :P
ben dan op q-base
Uitspraak van Batau op zaterdag 8 juli 2006 om 17:21:
ben dan op q-base

Fuck ja ik ook :D Jammer want dit klinkt me als muziek in de oren.
 
is in de buurt ,ga zeker ff kijken
Uitspraak van Wackiejacky op zaterdag 8 juli 2006 om 17:25:
Fuck ja ik ook Jammer want dit klinkt me als muziek in de oren.


ja ziet er leuk uit dit en ook in de buurt , maar toch liever q-base :yes:
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Echt vet feest!! maar idd er draaid zo'n nep Italiaan!! das idd een beetje een natte!! maarjah zeker dat ik hier naar toe ga!!
Dit is lekker in de buurt, misschien toch maar hierheen ipv q-base
Klinkt goed, en lekker in de buurt ook! :9
Artiest Raunie
Zeker even kijken...daarna naar huis rollen...
 
Lijkt me zeker leuk!!