Partyflock
 
­ Nederland

Weer of geen weer: indoor summer festival

gepubliceerd door , op
Zaterdag 15 juli van 23.00 tot 10.00 uur ’s ochtends organiseert Lexion in samenwerking met Salinas het ‘Indoor Summer Festival’. Wegens groot succes de voorgaande twee edities, is besloten er een jaarlijks festival van te maken. Het ‘buitengevoel’ wordt naar binnen gehaald. Met als grote voordeel dat het festival onmogelijk in het water kan vallen… Lexion mikt met dit festival ook op bezoekers die na afloop van Dance Valley & Extrema, welke eerder die dag plaatsvinden, nog zin hebben om een aantal uurtjes door te feesten.

Main Area (hosted by Lexion)
De Arena, de grote zaal van Lexion, krijgt speciaal voor het Indoor Summer Festival een metamorfose. Een try out! Zo wordt de DJ booth verplaatst naar de overkant, tussen de bars. Het grote podium is voor deze gelegenheid het domein van de VIP’s. Enkele tafels in deze VIP area zijn nog beschikbaar (à 250 euro per tafel, voor 4 personen inclusief champagne, mail vip@Lexion.nl voor reserveringen). De line-up in de Main Area ziet er als volgt uit: Jochen Miller, André, Artento Divini, Jacco, JeffreyT, Jurgen, M.A.B., Rob Essing en MC Tomster.

Salinas Area (hosted by Miss Melody)
In de 8 jaren dat Salinas actief is in het organiseren van grote dance-events op het Noorderstrand in Schevingen is er veel ervaring opgedaan. Op dit strand brachten al velen de zondag al dansend door op de muziek van nationale en internationale DJ's tijdens de inmiddels bekende Salinas Sundance's. De unieke mix van bezoekers, exotische sfeer, goede muziek en de luxe verzorging spelen daarbij een grote rol. Salinas is speciaal voor mensen die de groove in hun hart dragen en al wat langer meedraaien in de club scene, maar toch steeds blijven verlangen naar dat ultieme party gevoel.

Experience the Salinas feeling @ Lexion! Miss Melody versus A3 Abbo: de muziek van de sexy DJ wordt zaterdag 15 juli vergezeld door live percussie. A3 Abbo heeft zijn sporen in de housescene ruimschoots verdiend met zijn energieke optredens. Zo maakte hij onder andere deel uit van de welbekende ‘Sunclub’ die met de track ‘Fiësta’ wereldwijd successen boekte. Daviraz, geboren in Buenos Aires Argentinië, is een meester op het gebied van progressive tribal, techhouse, sexy latin house en twisting groove. Hij draait met name in landen als Colombia, Spanje, Griekenland en Slowakije, maar is ook regelmatig te vinden in Amsterdamse clubs en jaarlijks op de FFWD Dance Parade. Zaterdag 15 juli staat hij in de Salinas Area. Nog meer special guests op het Indoor Summer Festival: het dynamische duo Bas & Ram! Al tien jaar een begrip in de dance scene, met hun mix van hardtrance, trance and harddance. Dat belooft een avond vol ‘energy, rhythm, bass & melody’.

Ook aan bezoekers die eerder die dag Dance Valley bezocht hebben is gedacht.
Speciale route vanaf Dance Valley, Spaarnwoude: neem de pont 'Buitenhuizen' richting Westzaan. Volg vanaf daar de Lexion borden.

1 opmerking

 
ik ben van de partij....xxxx