Partyflock
 
­ Nederland

Integrate - Als de zomer weer voorbij is...

gepubliceerd door , op
Integrate - Als de zomer weer voorbij is...
19 juli 2006
Vrijdag 29 september gaan we voor de derde keer helemaal los in Outland. Voor deze editie hebben we een wel heel dikke line-up samengesteld met twee van de allergrootste en meest populaire dj's uit de techno scène. In de Basement zal Marco Remus samen met zijn beste vrienden uit de muziekbizz de boel volledig op zijn kop zetten. De main hall zal op zijn grondvesten schudden dankzij de kunsten van Dave Clarke.

Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar de superclub Outland. Na de zomer zal de programmerig van Outland flink veranderen en heel veel breder worden dan nu. De locatie wordt meer en meer een evenementenlocatie, waarin Integrate des te beter tot zijn recht zal komen. Met de top line-up die Integrate op 29 september biedt is de kans zeer groot dat Outland helemaal vol gaat!

Voor de koepel wordt voortaan vantevoren geen programmering ingepland, aangezien de gemeente toch veel problemen heeft met de housebeats die door het glazen koepeldak niet geïsoleerd kunnen worden. Daarom zullen in de koepel bij voldoende drukte pas de relaxtere chill sounds ten gehore gebracht worden.

Area 1 - Main Hall
Integrate resident Frank Farrell zal wederom aftrappen. Hij draagt er zorg voor dat de avond op een lekkere manier wordt opgestart met wat bijzondere techno platen die je niet te vaak hoort. De in Nederland al jaren bekende, maar nu zeer snel stijgende ster, Shinedoe, draait in het kader van haar cd-release. Haar Sound Travelling debuutalbum wordt internationaal zeer goed gewaardeerd en toont deze op-en-top techno vrouw haar passie in volle glorie. Wij zijn alleen zeer bevreesd dat Shinedoe straks alleen nog maar in het buitenland vertoeft. De naam van Tony Rohr buzzt al tijden door techno land. Slechts één keer eerder deed hij in Nederland een live optreden, maar deze werd jammerlijk verstoord omdat iemand de stekker van live set eruit trok. Tony popelt dus op een herkansing, om zijn kunnen aan het publiek te tonen. En reken maar dat zijn revange spectaculair gaat worden. Dave Clarke behoeft weinig introductie. Zijn eigenwijze doch explosieve dj-sets hebben hem tot één van de allerpopulairste dj's wereldwijd gemaakt. Zijn stijl is ongeëvenaard en op een creatieve manier weet hij de beste techno platen tot één naadloze set samen te smelten. Dave is typisch zo'n dj waar je niet alleen naar moet luisteren, maar wat ook prachtig is om te bekijken. Hij wilde al heel erg lang op Integrate komen draaien. Nu daar eindelijk de tijd is zal hij dat laten horen ook!

Area 2 - Basement (hosted by Stereo7/Nerven records, DU)
Het begint zo langzamerhand een traditie te worden om met gerenommeerde partijen een samenwerking aan te gaan voor het hosten van een zaal. Ditmaal is het aan Marco Remus' boekingskantoor Stereo7 en zijn platenlabel Nerven records om de basement van zijn persoonlijke smaak en keus te voorzien. Voor de hardtechno fans zal dan ook het summum van artiesten aantreden. Namen die nog niet of bijna niet in Nederland hebben opgetreden, maar waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Marco Remus zelf is natuurlijk de hardtechno 'gladiator' van het eerste uur. Zijn impossante gestalte doet niet anders vermoeden dan dat er geknalt gaat worden. En hoe.... Maar vergis je niet, Remus heeft een flinke hoeveelheid extra variatie in zijn sets aangebracht, waarin hij je flink kan verrassen. Zijn vriend Torsten Kanzler is ook zo'n naam die hier nog weinig draait, maar daar zal heel snel verandering in komen. Hij draait en produceert veel samen met Frank Kvitta. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Mahatma is een al bekende en geliefde producersnaam. Maar dat hij de sterren van de hemel kan draaien.... daar krijgt hij nu de kans voor. De Brazilaanse Lukas doet niet onder voor zijn bekende landgenoten, zowel in draaien als in zijn persoonlijke presentatie niet. Waar het Brazilaanse voetbalteam het zwaar liet afweten zal hij laten horen dat Brazilië de samba toch echt in zijn bloed heeft. De éénmans Live act Quick & Smart zal een brute en onvervalste hardtechno set laten horen, zoals hij ze in Duitsland reeds lang ten gehore brengt en vermaard om is geworden. Zijn Nederlandse debuut zal nog lang nazoemen.

33 opmerkingen

zo ziet er goed uit hoor
Quick & Smart zijn VET !!!!
 
Marco Remus, Dave Clarke :O!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zeker aanwezig :D:D:D
 
Remus :kwijl:
Artiest Jarii
Tony rohr is zeker wel vetjes :p
Alleen is dit nie de 2e x dat ie komt ;) Hij was ook op Awakenings Festival en dat was zwaar genieten :p
lineup is iig beter dan de vorige keren. shinedoe,rohr en clarke is nog redelijk.

alleen de outland is zoo kut
 
outland = zeker niet fijn!!
voor de rest ok line up! Maar weet dat Clarke na september nog 2 keer in NL komt ;). Dag erna Sven Vath in de Terminal Rotterdam! Vind dat leuker eerlijk gezegd :yes:
 
Ja zeker leuke line up!
Misschien toch maar eens kijken, ondanks de negativiteit over de lokatie...
Uitspraak van Lennart! op zaterdag 8 juli 2006 om 21:57:
alleen de outland is zoo kut

Dat is waar, maar Integrate was/is wel een leuk feestje.

Wel leuke line-up, Dave Clarke, Marco Remus en Tony Rohr.... we hadden het slechter kunnen treffen. ;)
over Tony Rohr
Slechts één keer eerder deed hij in Nederland een live optreden,


bullshit want heb hem dit jaar toch al 2 x live gezien hier:yes:
Werkzaam bij Evotions
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 8 juli 2006 om 22:00:
Dag erna Sven Vath in de Terminal Rotterdam! Vind dat leuker eerlijk gezegd


Sven staat niet in de CT de dag erna..Hij staat wel op 20 oktober met Ricardo Villalobos in Amsterdam :-)
 
Artiest {SHOWLIST artist 82921, 53635, 36874}
Rohr :respect:
Wat een fucking line up zeg..

Aanwezig :)
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
me verjaardagsfeesje dan maar? :P
ziet er goed uit..

mahatma + quick & smart (y)
 
Lukas Lukas Lukas
 
poeplocatie
Artiest K
Uitspraak van verwijderd op zondag 9 juli 2006 om 21:08:
poeplocatie


zou kunnen.., maar dave clark en tony rohr op een avond en ook nog shinedoe en marco remus, dan interreseert me de lokatie niet meer! ;)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 8 juli 2006 om 22:00:
Dag erna Sven Vath in de Terminal Rotterdam


Streep die maar door in je agenda... :P

Ik ga het toch maar eens proberen in Outland. Tijdens een technofeest zal er vast wel ander publiek komen en de tent ziet er gewoon top uit. En dit is een line-up die ik graag zie! :)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 68586, 3822, 70271}
Sick dat Rohr komt......

ALleen dat hij slechts 1 keer live in NL stond is niet helemaal waar? Onlangs nog in Poema, Awakefes en stay awake.....?

Voor Rohr wil ik best naar Outland komen......

Toch wel een hele mooie complete line-up!
laatste aanpassing
 
Torsten Kanzler (L)

Shinedoe (Y)

Remus kots! (N)
hmmm line up is zeker wel relax!! maar outland :x
Werkzaam bij Toeters en Bellen
Artiest {SHOWLIST artist 86865, 14562}
Remus , Quick en Smart , Mahatma :respect:..

Eindelijk in Nederland !! Yeah !!

Stereo 70 / Nerven :respect:
dan zit ik weer boven,,flink te produceren,,mischien weer un project,,zo als afgelopen winter shadows in un dance styl,zonder sporen recorder,zoon 58 cd's geproduceert oo wat un styl maar hep je he als je dj tony muzikant producer bent,,o en nog intregratsie nee ken wel re intregratsie waar voor ik gewerkt hep,,om dat de overheid de kraan dicht hep gedraaid,rcc en nog op 30 junie 2005 ondslag wechens verlof uren
klopt niet,nu aan het uit vechten,met het u.w.v op papier
wat in de krant hep gestaan,vrouwde,,myn ry exsamen zelf geregld,,of gezecht ingerepen, om het af te zechen op papier,,+ de boel nog eens op gelicht,blei dat ik zelf in hep gerepen,,de boel vrouw deren maak je tony heel erg boos mee !
wat un zootje.en nu weer op nieuw bezig met ry exsamen,
laatste aanpassing
Sorry, hij heeft idd vaker in NL gestaan. Op Awake was zijn set echter niet wat hij er van had willen maken, omdat de stekker uit zijn set werd getrokken. Hij wil graag een revanche!
Dave Clarke :D
aanwezig :yes:
laatste aanpassing
 
Eagle vlieg ff aan..........,blijf daar maar slapen....,volgend feest is Supersized · 1 Year anniversary.....:D

Vlieg een weekend je OUTLAND....:)
kicken ! B)

Kanzler & lukas :D

Remus B)

Clarke :yes:
Dave Clarke , Marco Remus :respect: : kwijl:
 
nog een paar uurtjes mensen dan gaan we knallen:bounce: