Partyflock
 
­ Nederland

Eenendertig will rock you again

gepubliceerd door , op
Eenendertig will rock you again
21 juni 2006
Na 3 eerdere zeer succesvolle edities en vele lovende reacties, zal de club van het News café in Groningen op donderdag 29 juni 2006, voor de 4e maal het decor vormen voor een avond Eenendertig. Opnieuw zal de avond gevuld zijn met de lekkerste uplifting housebeats en verrassende live-acts. Eenendertig is veel meer dan een standaard clubavond. Eenendertig prikkelt je zintuigen en doet subculturen vermengen.

Medeorganisator Michel Cedee: “Natuurlijk staat de house ook tijdens deze avond weer centraal, maar we hebben dit keer weer een klein beetje een thema aan de avond gekoppeld, dat terug komt in de aankleding van de zaal en in alle acts. Welk thema dat is, dat moeten de mensen zelf maar komen bekijken. Dat is het mooie aan Eenendertig , je weet nooit wat je kunt verwachten, maar het is altijd spectaculair. Het belooft weer een hele bijzondere avond te worden 29 juni.”

“Het is belangrijk dat we vernieuwend blijven en tot nu toe is dat goed gelukt.” Zo zegt Marcussion (Marwijn van der Poel), die verantwoordelijk is voor de invulling van de acts tijdens Eenendertig. “We blijven continu op zoek naar samenwerking met nieuw creatief talent, waarmee we samen verder kunnen streven naar vernieuwing. Ook deze keer zullen er weer een aantal gastoptredens zijn die de avond maken tot wat Eenendertig is. Een verfrissende clubavond met intense beleving voor een breed publiek. Vernieuwend, verrassend en elke keer anders.”

Naast de reguliere optredens van breakdance crew ´Compared 2 U we ROCK´ en ´Marcussion´ (live op percussie), zullen er dit keer gastoptredens zijn van onder andere Jay-P, Chocolate Brown en beatboxer JC. Chocolate Brown vervangt mede-initiatiefnemer en vaste Dj, Joost Caliente, die momenteel een tour maakt door Latijns-Amerika. Jay-P, die onderdeel uitmaakt van G-Tap Music (www.g-tap.nl), zal back 2 back draaien met zijn goeie vriend en vaste Eenendertig Dj, Timmid.

Ook de entree voor deze 4e editie van Eenendertig is nog gratis, dus als je nog nooit bent geweest, dan raden we je aan dat je deze keer Eenendertig eens gaat ervaren. De deuren van het News café openen zoals gebruikelijk weer om 22.00 uur.

4 opmerkingen

Artiest Timmid
Wordt weer een feest.... en de verrassings acts worden super!!!
 
This rocks!!! Een van de beste acts / muziek die ik afgelopen jaren heb gezien / gehoord! Zoiets zie je zelfs in A'dam nergens! So be there!
Een zeer goed initiatief. Ik ben er sowieso weer bij!
 
Artiest Waai
Moet deze week in Groningen zijn...wie weet?? Als het uitkomt..kom ik zeker langs! Goed concept...verdiend veel meerrrrrr party-minded people!!!!!!
laatste aanpassing