Partyflock
 
­ Nederland

This is your Latin Summer

anoniem gepubliceerd op
De zomer is echt van start gegaan en met het omhoog gaan van de temperatuur begint de latin spirit ook weer sterk te kriebelen. De spirit die synoniem staat aan zon, zwoele muziek, cocktails en luchtige kleding. In Rotterdam is er eigenlijk maar één plaats waar je dit alles vindt, tijdens Latin lovers in de Villa Thalia. Vrijdag 7 juli is het weer zover en staat een hele rij top dj’s klaar om jou een nacht lang onder te dompelen in zwoele en opzwepende ritmes. Met Benny Rodrigues, Gregor Salto, D-Rashid, Baggi Begovic, 2 O'Clock Ron en Chris Rox achter de draaitafels beloofd het hete nacht te worden.

Hij stond al een tijdje op het verlanglijstje van de organisatie en het gaat er nu eindelijk van komen. Alleskunner Benny Rodrigues maakt zijn opwachting op Latin lovers. De man die zijn hand niet omdraaid voor een dikke techno- of minimale house-set gaat deze avond terug naar zijn Caribbean roots en zal zijn meeste swingende latin koffer meenemen naar de Villa Thalia. Ook publiekslieveling Gregor Salto is weer terug. Hij is één van de weinige Nederlandse dj’s die weet wat het is om echte Latin te draaien en heeft al twee keer indruk gemaakt op de organisatie en het publiek. Reden genoeg om hem nogmaals uit te nodigen.

Na afwezigheid op de laatste twee edities is ook D-Rashid weer in the house! De man die synoniem staat voor de Latin vibe in de lage landen is niet meer weg te denken bij Latin lovers. Zijn dwingende tribal grooves en pompende latin beats zetten de Villa Thalia keer op keer in vuur en vlam en dat zal deze keer niet anders zijn. Nieuw op Latin lovers is Baggi Begovic. De ster van de sympathieke Rotterdammer stijgt momenteel hard en hij wordt zelfs door Erick E getipt als ‘the next best thing’. Reden genoeg voor de organisatie om Baggi Begovic uit te nodigen voor een optreden in de Villa Thalia. En wat is Latin lovers zonder Villa Thalia favorieten Chris Rox en 2 O'Clock Ron. Ook zij nemen deze editie weer hun koffer gevuld met de fijnste Latin platen mee.

De Latin Spirit leeft in Rotterdam! Nu de zomer echt begonnen is, zal het alleen nog maar heftiger worden. Dompel jezelf een avond onder in de Latin Spirit die de Villa Thalia te bieden heeft en laat je helemaal gaan op de zomerse grooves van deze Nederlandse top dj’s.

1 opmerking

Hehehehe you go Baggi ;) !

De flyer is trouwens wederom prachtig!