Partyflock
 

Kings of Classics

gepubliceerd door , op
Na een periode van relatieve rust is het op zaterdag 8 juli weer tijd voor een nieuwe editie van Carrera invites Kings of Classics. Carrera, de toonaangevende club uit de begin jaren ’90 in Rotterdam, nodigt deze keer alle House- en Oldschool classics helden uit die tijd uit voor een avondje ouderwets knallen in club Outland in Rotterdam. Met de beste dj’s van toen en nu, een super soundsystem en betoverende decors word je een avond mee terug genomen in de tijd. En dat alles voor een zeer zomerse prijs van 12.50.

Begin jaren ’90 gold de Carrera als één van de toonaangevende clubs in Nederland en werd in die tijd in één adem met bijvoorbeeld de Amsterdamse IT genoemd. Samen met Nighttown was dit de plek in Rotterdam waar housemuziek volwassen geworden is. Na sluiting midden jaren ’90 groeide de naam Carrera tot mythische proporties wat uiteindelijk leidde tot een hedendaagse revival middels “Carrera invites..” waarbij de voormalige club samen met grote Rotterdamse organisaties terug in de tijd gaat en de beste dancemuziek van de jaren ’90 brengt.

De nieuwste aanwinst van Rotterdam, club Outland, leent zich perfect voor dit feest. Met een super soundsystem, strakke aankleding en open sfeer is dit de ideale locatie voor de vijfde editie van Carrera invites Kings of Classics. Verdeeld over twee area’s kan je de heel nacht compleet uit je dak gaan op de beste House- en Oldschool Classics gedraaid door de grote namen uit die tijd.

De main area is gereserveerd voor een avondje echte Houseclassics. Alle klappers uit de begin jaren ‘ 90 zullen voorbij komen. En door wie kunnen die beter gedraaid worden dan door de absolute top uit die tijd. Niemand minder dan Miss Monica en Ronald Molendijk zullen als vertegenwoordigers van Nighttown aanwezig zijn. Maar ook Peter Gelderblom. de man achter de legendarische boot Barocca en de Haagse clubmaster Mark van Dale kunnen niet ontbreken. Natuurlijk is dé resident van Carrera, 2 O'Clock Ron, in the house om je even helemaal terug te brengen in de sferen van de Carrera.

De basement van Outland is exclusief het domein van hardere Classics. Ex-Parkzicht resident Stanton neemt je mee terug in de tijd van de legendarische Rotterdamse club. Iets wat je aan Lars ook wel kan toevertrouwen. Lars genoot vooral bekendheid door zijn sets op A Nightmare in Rotterdam en in club Pompei. Naast Lars en Stanton kan je ook genieten van Promiss en Mike S, de organisator van de zeer populaire Crazyland feesten. Niets staat een superavond in de weg.

19 opmerkingen

De nieuwste aanwinst van Rotterdam, club Outland, leent zich perfect voor dit feest.


Mensen die op een feest afkomen waar echte Houseclassics gedraaid worden, zijn meestal wat ouder. Denk dat A20 en Ministry of Dance hun meer zegt.
laatste aanpassing
 
Artiest Thanoz
Carrera meestal top (y)
 
Artiest Mandark
Jepz, idd, ben er toen regelmatig geweest :)
 
jammer van de locatie, ik haak nu af
Outland lijkt me niet echt de goede locatie voor dit feest. Line-up ziet er goed uit (y)
 
Uitspraak van Remco op dinsdag 13 juni 2006 om 15:54:
Denk dat A20 en Ministry of Dance hun meer zegt.

Voormalig ja, maar die weten nu echt wel dat het Outland heet ;)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 juni 2006 om 16:32:
jammer van de locatie


Uitspraak van Tumult op dinsdag 13 juni 2006 om 17:18:
Outland lijkt me niet echt de goede locatie voor dit feest

:(
Lokatie is helemaal niets mis mee.
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 juni 2006 om 20:12:
Outland lijkt me niet echt de goede locatie voor dit feest


Lokatie is helemaal niets mis mee.


ik weet niet hoor, ik ben ook niet echt te spreken over outland, mis m'n houten vloer en de gladde tegels, het is gewoon te gelikt allemaal.

Daarnaast wordt nu alles opeens weer in outland gehouden waardoor andere lokaties niet meer aanbod komen, ik hou wel van wat afwisseling.
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 juni 2006 om 20:12:
Lokatie is helemaal niets mis mee.

ik heb er helaas andere ervaringen mee ;) ik sla deze king of classics braaf over
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 juni 2006 om 21:42:
ik hou wel van wat afwisseling.

Is ook zeker niet verkeerd
 
kut tent jaaaaaaaaaaaa
Paar keer geweest Outland, komt me nu wel weer een btje me strot uit..
Ik ben elke Carrera inv. geweest..echt SUPER feesten! Ik vind t alleen wel jammer dat t niet gewoon in november in tropicana word gegeven..Daar hoort t feest gewoon thuis vind ik..
Ik ben nog nooit in outland geweest..dus kan daar niet echt over oordelen..
Maar ik weet t nog niet of ik ga,de week erna is Etrema ook al..
laatste aanpassing
Kom nou maar gewoon lange... ;)

heb je alweer te lang niet gezien... :P
 
zekers aanwezig :yes:
Ik ga voor de muziek, niet perse voor de tent al is dat wel vaak van belang voor de sfeer. Maar de muziek is gewoon (Y) :-) En ik ga me dus vermaken :cheer:
Lange , als ik kaartjes win gaan we gewoon.


Kans 1 op 1.000.000 hahahhahahhaha
Uitspraak van Lun@tick op zaterdag 24 juni 2006 om 01:24:
Kom nou maar gewoon lange...

heb je alweer te lang niet gezien...

Ik ga mn best doen kerel..en anders zie ik je op zeker bij t endfeest van de ffwd..dat is nu langzamerhand al traditie :d
Uitspraak van creaTie op donderdag 29 juni 2006 om 15:44:
Lange , als ik kaartjes win gaan we gewoon.

T je gaat gewoon mee!!! je bent mn laatste kans!!!
Artiest {SHOWLIST artist 59346, 24255}
Outland is een super tent moeten we blij mee zijn, maar goed wel selectief blijven, op een gegeven moment zit je er vrijdag en zaterdag week in week uit en dan heb je het wel een beetje gehad! ;) Voor zo'n feest kan je indd beter oude hal opzoeken ofzo.. Maar goed.. vind line-up op stanton en lars en ronald molendijk ook zuigen dus!
 
Leuk :D
Op zich wel zin in..Misschien outland maar eens een herkansing geven!