Partyflock
 
­ Nederland

Liquid Dreamz - Beachclub Bondi Beach-Monster

gepubliceerd door , op
Zaterdag 5 augustus 2006 gaan de remmen los in trendy Beachclub Bondi Beachclub te Monster. Voorzien van een super line-up en verbazingwekkende spetterende special effects worden er dromen gecreërd op het strand. Anotherstage presenteert geheel in Ibiza style, Liquid dreamzon the beach The First!

Een feest in het bijzonder afgestemd op die partybezoekers, die auditatief en visueel van hun slippers geblazen willen worden, onder het genot van een goed glas rosé omringd door mensen die gezien mogen worden en met het partyhart op de juiste plek. De ondergaande zon kleurt het plaatje en mocht hij iedereen vergeten dan laat men geheel overdekt zelf de zon verschijnen op de dansvloer en in het hart. Het feest gaat altijd door.

Laat je vanaf 17.00 uur verwennen door de opzwepende klanken van Randy Katana, Tremenda, Santito, Pjoter en Marcel S in een surrealistische droomomgeving.

Water loopt als een verkoelende blauwe draad door het gehele feest. Hier zal dan ook op verschillende kunstzinnige manieren uiting aan worden gegeven. Omwille van het verassingseffect kan nog niet alles worden blootgegeven maar er staan een paar aangename verrassingen op de agenda. Aangeraden wordt dan ook je badkleding mee te nemen. Verder zullen exotische dansers, een special body surprise act en de mogelijkheid tot een kleine metamorfose op gebied van haar en makeup tot het aanbod behoren allemaal om je zo mooi mogelijk te maken op een feest dat dromen belooft in de prachtige omgeving van palmbomen, zon, zand en zee. Dus trek je stoute slippers aan en laat je verrassen dit onvergetelijke outdoor dance-event dat je zeker niet mag missen!

En niet geheel onbelangrijke er is ruime parkeergelegenheid vlak voor de deur dus geen gezeur met het zoeken van een parkeerplek. Voor de mensen die er na een heerlijk dagje strand voor kiezen te blijven voor het feest zal er de mogelijkheid zijn om ter plekke een hapje te eten, tevens wordt er een heerlijk fruitbuffet aangeboden. Voor meer info en inschrijven voor de nieuwsbrief check the website: www.liquiddreamz.nl

Filosofie
Liquid Dreamz
There are only a few things
they can
never take away from you
your dreamz
They live inside your heart
make you breath
to the essence of existence
now there is only one
thing left to do
live them to the fullest
make them happen
let them become Liquid
even if it is only for one day
the memory will last
for ever

12 opmerkingen

 
Weer of geen weer...samen met de palmbomen, de zon en zee zullen de temperaturen vanzelf stijgen naar een tropische waarde..:yes:

Nou hou wel van een tropisch gevoel :bounce:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 juni 2006 om 08:13:
Nou hou wel van een tropisch gevoel

Me to........ ziet er allemaal erg uitnodigend uit.
laatste aanpassing
Ik heb er al helemaal zin in, we gaan er een superfeestje van maken! :) Het is mooi weer dus de slippers zijn al uit de kast gehaald ;)
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
..gaat helemaal goed komen!!! Wordt zekers gezellig :) :) !
 
Aanwezig :cheer: klinkt erg uitnodigend :yes:


Uitspraak van dreamzz op dinsdag 13 juni 2006 om 11:16:
we gaan er een superfeestje van maken!


Ik doe met je mee :bounce:
 
Heb net een blauwe parero gekocht, dus ben er helemaal klaar voor, alleen m,n witte onderbroek even in de biotex samen met de voorheen witte badslippers
Mooie filosofie hoor :RESPECT:

Filosofie
Liquid Dreamz
There are only a few things
they can
never take away from you
your dreamz
They live inside your heart
make you breath
to the essence of existence
now there is only one
thing left to do
live them to the fullest
make them happen
let them become Liquid
even if it is only for one day
the memory will last
for ever
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Artiest Tremenda
We gaan er iets moois van maken, Kees & Odette !!
alle remmen los en knallen !!

natuurlijk zijn wij erbij !

gr, gianni& maria.
Ik ben er ook by!!! gaat een super feest worden!!! Met HEEL goed weer!!! ( heb ik al even doorgegeven ;-)

Kus Ramona