Partyflock
 
­ Nederland

Benny & Guest - The Final (solo) Edition

gepubliceerd door , op
Benny & Guest - The Final (solo) Edition
8 juni 2006
FeestBenny & Guest · The Final (solo) Edition
Datumvrijdag 16 juni 2006
WinactieBenny & Guest actiegesloten
LocatieRechter
De maandelijkse “Benny & guests” avonden in De Rechter van een de Nederlandse populairste dj’s Benny Rodrigues gaat flink op de schop.

Ruim 2 jaar heeft Benny met veel plezier vele nationale en internationale gasten mogen ontvangen, gasten die menig platenliefhebbers wel zouden moeten kennen. We noemen een: Rob Mello (Classic Music), D’julz (Ovum/2020Vision), Petter (Border Community), Deetron (Musicman), Fabrice Lig (Kanzleramt/F-Com), Marino Berardi (Wally’s Groove World), Tom Pooks (Intec/Ovum/Kompakt), Rulers of the Deep (NRK, Stealth) maar ook de nederlandse garde mogen we niet vergeten, Darko Esser, Edwin Bazen, Warren Fellow en velen anderen opkomende talenten en helden hebben “Benny & Guests” tot een enorm succes gemaakt in deze intieme gezellige topclub.

Met de gigantisch drukke zomer op komst (vele festivals + residentie in Ibiza) heeft Benny Rodrigues besloten om “Benny & Guests” de koelkast in te doen om na de zomer met een nieuwe frisse avond op de proppen te komen, deze nieuwe maandelijkse avond zal behalve in Eindhoven ook in Benny’s vaste homebase Rotterdam plaatsvinden maar hierover allemaal later meer….First thing first!

Welke “Guest” is nou het meest geschikt om “Benny & Guests” op passende manier af te sluiten dan Benny Rodrigues zelf? En dat doet hij niet met zomaar een set, Benny zal speciaal voor deze gelegenheid zijn plaatjes eens dubbel zo goed uitzoeken om de bezoeker maar liefst 6! Uur (solo) te boeien met zijn (deep) house & techno geluidjes.

In zijn toch al vrij lange dj-bestaan is het nog niet vaak voorgekomen dat Benny 6 uur lang achter de draaitafels stond, naar eigen zeggen omdat de meeste clubs zich er niet voor lenen om zo lang een avontuurlijke maar toch boeiende set te kunnen neerzetten. Behalve het afscheid van “Benny & Guests” dus nog een reden om deze nu al gedenkwaardige avond in stijl af te sluiten. Terwijl Benny zijn solo set in de grote zaal doet zal het cafe van De Rechter het domein zijn van onze enige echte funk-koning: Dr Funkenstein. Samen met Dj Loni is hij ruim 2 jaar de resident geweest in het cafe en zal hij laten horen waarom hij die taak nog steeds met veel glans vervult.Verwacht Funk, Disco en gezelligheid, veel gezelligheid!

Volgens ons is al het bovenstaand genoeg reden voor een feestje dus komt dat zien op vrijdag 16 juni vanaf 22-00 tot 04.00, voor het geld hoef je het niet te laten, entree is namelijk maar 5,- euro. Tot dan?

9 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
Benny :respect::D
 
ghehe gigantische drukke topclub

je kan ook overdrijven (Y)
afgelopen zaterdag nog een benny solo gehad in Roosje...viel me ietwat tegen maar ach je kan niet altijd pieken...
 
Benny rules!!! :respect:
 
Wauwie, das leuk !

I looooooooooove benny :respect:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 juni 2006 om 23:38:
ghehe gigantische drukke topclub
je kan ook overdrijven



...in deze intieme gezellige topclub.

Met de gigantisch drukke zomer op komst...
Ik ben van de partij! 6 uur Benny :| *kwijl*
 
BENNY IS KICKKK!!!