Partyflock
 
­ Nederland

No Color

gepubliceerd door , op
No Color
6 juni 2006
FeestNocolor festival · Eerste editie
Datumzaterdag 24 juni 2006
LocatieMuseumplein
Waarom weten we zo weinig van elkaar? Waarom hebben we geen tijd om elkaar te leren kennen? Waarom groeten we elkaar niet? Men heeft weinig tijd voor elkaar. Mensen leven langs elkaar heen en culturen blijven onontdekt. En dat terwijl we allemaal naast elkaar wonen.

Zaterdag 24 juni is het zo ver: de eerste editie van No Color. Hét multiculturele festival voor jong en oud, dat je kennis laat maken met de verschillende culturen die ons kikkerlandje rijk is. Zonder deze culturen zou Nederland niet meer het land zijn zoals het moet zijn en dit festival biedt voor iedereen in Nederland de gelegenheid om dit voorrecht met zijn allen te vieren. Nocolor festival is de ontmoeting tussen verschillende culturen. Nocolor festival helpt ons elkaar begrijpen, elkaar te respecteren en van verschillende culturen durven te proeven. Nocolor festival is losjes en nooit geforceerd. Nocolor festival is een festival waarbij we kleur laten voor wat het is en samen één cultuur vormen.

De kick-off van het festival vindt plaats om 14.00 uur op het legendarische Museumplein te Amsterdam, waar onder andere het koninginnedag festival en het bevrijdingsfestival plaats vinden. Tot 22.00 uur zullen vele bekende artiesten bijdragen aan dit festival door hun sound ten gehore te brengen. Waaronder Ninthe, (bekend van het nummer ‘zinloos’ die ze zong met lange Frans en baas b en natuurlijk haar eigen nummer thank you), dj Irwan, (afgelopen 2 keer genomineerd voor de Mobo awards voor ‘best urban dj’), Leroy Styles (resident van Nederlands grootste club Now&Wow) , D-kaya (scoorde onder andere 2 club hits met de single ‘billen’ en daarna met de single ‘bobbele’ waarvan de clips regelmatig op the Box voorbij komen) en Dubbel D (bekend van het nummer ‘minderjarig’ en werken momenteel nauw samen met de producer die ook met lange Frans en baas b samenwerkt ‘Reversed Beats’ en met de ‘Beatkidz’) Ook biedt het festival ruimte voor ongekend talent zoals dj Silence, Melody Man, Don Karleon en QD. Dit is slechts de voorlopige line-up van artiesten.

En wat is een festival zonder dans-acts, kunst, cabaret en uiteraard ook lekkere hapjes en drankjes. Laat je meeslepen door een latin dansworkshop of bekijk een stand-up comedy voorstelling. Ook is er vertier voor de kinderen en dit is nog maar een kleine greep uit de activiteiten die gedurende de dag zullen plaats vinden. Kortom, er is voor ieder wat wils en er is gratis toegang voor iedereen!

Voor meer informatie over het programma van die dag en verdere weetjes en facts met betrekking tot het festival kun je terecht op de website www.nocolorfestival.nl. Ook vind je hier de route om bij het Museumplein te komen. Tot 24 juni bij NO COLOR!

1 opmerking

 
Love & Light :respect:
Mooi initiatief! (Y)