Partyflock
 

Delicious Invites La Rocca dj's

gepubliceerd door , op
Wie eens in Antwerpse club zoals LA ROCCA is geweest, weet dat die sfeer en het unieke Belgische grooves ongekend zijn in Nederland. Diepe techhouse, electro en club zullen die avond de boventoon voeren. LA ROCCA´s top DJ’s Mike Thompson, Alain Faber laten je proeven van de heetste summervibes!

Het duo Alain Faber en Mike Thompson zijn oudgedienden in het DJ vak en hebben in LA ROCCA menig avond de danvloer in vuur en vlam gezet. Dankzij de energieke performance en hun opzwepende draaistijl staan de heren garant voor een volle, dampende dansvloer waar de verschillende muziekstijlen naadloos in elkaar verweven worden. Die LA ROCCA sfeer voelen ze naadloos aan en dat zal dan ook te merken zijn op de 17e juni!

De avond zal afgesloten worden door Jorgensen. Jorgenson is ten opzichte van Mike en Alain een nieuwkomer maar dat is niet te zien aan zijn inmiddels imposante waslijst van optredens in Nederland en daarbuiten. Chateau d’house, Mezzo, De Lichtfabriek, Paard van Troje, Opium Garden, Touch en Niki Beach zijn slecht enkele locaties waar hij de dansvloer in beroering mocht brengen.

Delicious invites… is een nieuw tweemaandelijks concept met als thuisbasis Delicious te Uden. Delicious invites.. wil een sfeer rondom een top house DJ of kenmerkende club neerzetten op een van de intiemste locaties van het zuiden van Nederland. In Delicious staan kwaliteit, afwisseling, spontaniteit en gezelligheid hoog in het vaandel.

Naast Delicious Invites.. met een tweemaandelijkse residency, is er het meer erotisch getinte feest Erotic empire. Voor de liefhebbers van kwalitatief hoogwaardige trance en hardtrance is er Freaky sounds met een maandelijkse residency. Urban en haar varianten worden geprogrammeerd op de inmiddels befaamde Urbanlicious avonden en de de disco boys en girls mogen blijven genieten van Disco en Dance classics.

Speciaal voor deze avond zullen spannende candygirls aanwezig zijn, dus als je zin hebt in iets lekkers, kom dan naar Delicious! Don't forget: Dress sexy!

12 opmerkingen

 
La Rocca ligt niet in Antwerpen maar in Lier ;)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 31 mei 2006 om 10:54:
La Rocca ligt niet in Antwerpen maar in Lier


En Lier waar ligt da? in china? in antwerpen ja :D
Lier ligt ongeveer 10km van Antwerpen :)

En yes...LaRocca roels......... :yes:
waar is Marko ?
 
stad Lier provincie Antwerpen.
Ze zijn echt flink aant promoten voor dit feestje zeg, maar ik denk tevergeefs.. Hier is denk ik niet genoeg animo voor..
Nou ben blij dat er ZO dicht bij ZO iets leuks georganiseerd wordt! la rocca in Uden, dat geloof je toch niet? Delicious THANKS!
Marko is nimeer resident in de Rocca!
em komt alleen nog alst een groot feestje is daar.
Zijn plan is La Rocca te gaan promoten in het buitenland :s
uuuH t was toch in Uden te doen?
Geef mij maar gewoon knallende belgische jump :yes: