Partyflock
 
­ Nederland
Element Djax Records is niet algemeen zichtbaar!

Line-up A.S.S. zo goed als rond

gepubliceerd door , op
Line-up A.S.S. zo goed als rond
25 mei 2006
Met veel trots kondigt de organisatie van A.S.S. nu al de line-up aan van de editie op zaterdag 2 september in poppodium de Boerderij te Zoetermeer. De grote zaal staat in het teken van de hardere techno sounds met Miss Djax (live), PETDuo, Kay D Smith en Jan Liefhebber. Visueel wordt deze area ondersteund door VJ Fury. In de kleine zaal kan iets meer worden geëxperimenteerd met elektronische muziek. De zaal wordt gehost door Complexed en zij brengen sets van Jason & The Argonauts, Sander May en Tom Noah. De kans is groot dat er nog één grote naam aan de line-up zal worden toegevoegd.

De avond zal worden opgebouwd met rustigere techno van Jan Liefhebber. Na Jan is het de beurt aan de Duitse Kay D Smith die het tempo iets zal opvoeren. Het echte vuurwerk staat gepland om 02 uur.

Dan zal Miss Djax, echte naam Saskia Slegers, een live set geven van een uur. Ze staat vaker op grote feesten en festivals in binnen- en buitenland dan in kleinere clubs als de Boerderij, het optreden is dan ook wel exclusief te noemen. Naast artiest is Miss Djax ook oprichter van Djax Records, een van de bekendste Nederlandse labels.

Het Braziliaanse PETDuo zal de avond geheel in eigen stijl knallend afsluiten! PETDuo is afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Veel is gebeurd sinds 1994, toen Ana en David trouwden in de Hell’s Club in Brazilië. Enkele jaren later ging het stel samen draaien. Hun carrière ging pas echt hard toen DJ Rush ze op sleeptouw nam gedurende zijn Kne’Deep tour. In 2002 konden ze echt op hun eigen benen staan en werden ze steeds vaker als headliner aangekondigd. Verwacht van PETDuo een banging hardtechno set met een funky randje op 4 decks en 2 mixers!

De voorverkoop voor deze editie start dinsdag 30 mei via alle Ticketbox outlets. Kaarten kosten 14 euro in de voorverkoop excl. servicekosten. Aangeraden wordt kaarten in de voorverkoop te kopen.

Er zullen vanaf het nieuwe seizoen enkele wijzigingen worden doorgevoerd in het A.S.S. concept. Zo zal het evenement niet meer elke maand plaatsvinden, maar slechts eenmaal per kwartaal. De line-up zal echter wel elke editie grootser worden dan ooit tevoren. De programmering van de grote zaal richt dan zich vooral op de stevige technosounds, de kleine zaal staat open voor meerdere elektronische stijlen waarbij tech-house, minimal en electro de boventoon zullen voeren. De kleine zaal zal voortaan elke editie gebruikt worden als tweede area. Daarnaast zal het decor een duidelijker gezicht krijgen dan in het verleden. Er zal standaard gewerkt worden met een VJ.

De organisatie kijkt erg uit naar deze ‘Two Year Anniversary’ editie, de verwachting van hen is dat dit de beste editie tot nu toe gaat worden!

27 opmerkingen

leuk leuk... mssn wel aanwezig.. vier ik me B-day daar :D
 
Wil er zeker wel bij zijn!
Misschien wel aanwezig.. is nog ver weg dus tijd genoeg om te beslissen.. :) De Pets maar eerst even checken @ Awakenings :cheer:
laatste aanpassing
Denk dat ik dan in belgie @ Amoks birthday party ben helaas:(
dit ziet er wel zo heerlijk smerig uit! (Y)
 
Werkzaam bij Rage-Online
dikke line up :)
Wordt een mooi knalavondje :bier:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
Dikke shit ouwe! :)
knalle!!
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
knallen met ze allen in de stallen at the farmerie !
laatste aanpassing
 
PET Duo :respect:

lineup (Y)
Hele leuke line up, ben er denk ik wel bij.

PET Duo (L)
wat een dikke line up in de boer (Y) zeker aanwazig
lekker hoor hier in zoetje (Y)
 
Line-up A.S.S. zo goed als rond


Ass en rond, altijd goed..

Met Reetmus was het gezellig, denk dat ik nu ook wel even kom kijken..
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Goed gedaan daar!
moet effe kijke is leuk feestje maar amoks verjaardag is zoals het er naar uit gaat zien ook super!