Partyflock
 
­ Nederland

Escape from reality enter the infinity

gepubliceerd door , op
Escape from reality enter the infinity
22 mei 2006
FeestExit · Escape from reality enter the infinity
Datumvrijdag 9 juni 2006
WinactieExit actiegesloten
LocatieLa Vida
Het onbekende is het ongekende, daar in tegen het spannende en uitdagende. Samengaand met het bekende en verwachtte zal het onverwachtse je ook treffen. Het vernieuwende zorgt voor spanning, spanning zorgt voor het intensieve en het intensieve ontaard in een extase. Ervaar deze extase en het daarbij komende proces. Wees erbij, escape from reality into infinty.

Tilburg is een stad die nog niet veel van de techno heeft geproefd, daar gaat dus binnenkort verandering in komen. Een jonge organisatie die op het punt staat om een geweldig succes te ontkurken door Tilburg te gaan voorzien van hun eigentijdse, vernieuwende en spetterende Techno avonden.

Een nieuw concept, een nieuw idee, een prachtige locatie en een stad die er klaar voor is. De ideale ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldige ongeëvenaarde avond.

La Vida is de locatie waar dit alles gaat plaatsvinden. Een locatie met een prachtige akoestiek en enorme diverse mogelijkheden. Een vernieuwende locatie in de techno wereld voor een vernieuwend feest in een onaangebroken en onaangetaste stad. De line up die deze avond de akoestiek zal uitbaten en La Vida en Tilburg op zijn grondvesten zal doen schudden is om van te smullen.

Zo komen Darko Esser en Benny Rodrigues hun kunststukje van Free Your Mind Festival verlengen en laat Bart Skills zien en horen waarom hij zo een veelgevraagde dj is. Christoph Voorn gaat de mensen verrassen met zijn enorme kwaliteiten en laat horen waarom hij zo een groot talent genoemd wordt en ook hier krijg Piet van Dongen zijn kans om alles en iedereen te verrassen. Hiernaast betreden ook de talenten Giorgios Gatzigristos, Batis en FET het minimal strijdtoneel en met hun diverse stijlen zullen ze de minimal bezoeker proberen te laten zien dat er zeer veel talent is in Nederland. Dit alles wordt ondersteund door de stem en aanwezigheid van MC Da Vita.

De deuren gaan los om 22.00 en de avond is om 04.00 ten einde. Voor meer info kijk op: Exit en voor de bereikbaarheid www.la-vida.nl.

Escape from reality enter the infinity.

Don't be scared, just be aware!

4 opmerkingen

 
los gaaaaaaaaannnn
prima persbericht van onze grootmeester ;)
 
Me thankt joe;)