Partyflock
 
­ Nederland

Emporium uitverkocht

gepubliceerd door , op
Emporium uitverkocht
15 mei 2006
FeestEmporium · The rise of the pharao's Site
Datumzaterdag 20 mei 2006
WinactieEmporium actiegesloten
LocatieDe Berendonck
Emporium (Rise of the Pharao’s) is ruim een week voor de aanvang van het festival uitverkocht. Het is daarmee op afstand het grootste dancefestival van oostelijk Nederland geworden met 20.000 bezoekers. Emporium wordt georganiseerd door club The Matrixx in Nijmegen.

Vorig jaar al bleek dat Emporium in een duidelijk behoefte voorzag. Toen gingen in korte tijd ruim 12.500 kaartjes over de toonbank en moesten veel mensen teleurgesteld huiswaarts omdat geen kaarten meer beschikbaar waren. The Matrixx besloot het festival daarom een vaste plek te geven op de festivalagenda, èn een vaste plek op het Recreatieterrein De De Berendonck in Wychen (vlakbij Nijmegen). Het terrein werd vergroot en er zijn meer area’s gemaakt. Daardoor kreeg The Matrixx toestemming uit te breiden naar 20.000 bezoekers.

Dit jaar kent Emporium wel een ander thema: The Rise of the Pharao’s. Vorig jaar stond Emporium in het teken van het 2000-jarig bestaan van de stad Nijmegen en was het een Romeins feest. Nu is gekozen voor de mystiek van de farao’s. Het terrein ademt daarom een Egyptische sfeer, terwijl de DJ’s de hedendaagse farao’s zijn, die hun ‘volgelingen’ met de betere dancemuziek vermaken. Ook is er een ‘Cleopatra’s Beachclub’ voor het betere chillen aan het strand van Emporium. De line-up bestaat onder anderen uit Benny Rodrigues, Marcel Woods, Marco V, Sander Kleinenberg, Sven Wittekind, ROOG, Buzz Fuzz, Lady Dana, Daniele Mondello, Deepack, Technoboy en The Prophet. Er komen uiteindelijk meer dan 55 DJ’s naar Emporium.

Om het verkeer in goede banen te leiden, is bij Emporium een grote bewaakte en gratis fietsenstalling ingericht. Bezoekers uit de regio wordt gevraagd vooral per fiets te komen om overlast door auto’s (en lange files) te voorkomen. Emporium is op fietsafstand van Nijmegen. Er rijden de hele dag geen treinen tussen S-Hertogenbosch en Nijmegen. Als alternatief is het mogelijk om via Event Travel per touringcar naar Emporium te reizen. Deze vertrekken uit 71 opstapplaatsen. Op www.eventtravel.nl staat het complete opstapschema en overige informatie. Vanaf Nijmegen Centraal rijden er pendelbussen naar Emporium. Net als vorig jaar voert de plaatselijke politie een ‘zero tolerance’ beleid op het gebied van onder meer drugs. Het vlekkeloos verlopen festival van vorig jaar was ook één van de redenen dat Emporium nu een vaste plek heeft gekregen.

Voor de grote afterparty in The Matrixx zijn op de avond zelf aan de deur kaarten verkrijgbaar. Daar kun je tot 05.00 uur met Laidback Luke, Ronald Molendijk, Francois en JP achter de decks Emporium geheel in stijl afsluiten. Entree is 10,- euro. Het Egyptische sfeertje wordt in The Matrixx natuurlijk voortgezet, met mysterieuze decoraties en licht. De afterparty wordt daarmee een waardige afsluiter van wat waarschijnlijk het meest relaxte festival van Nederland is geworden.

137 opmerkingen

 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 mei 2006 om 13:52:
vr, 19-05 za, 20-05 zo, 21-05
maximum temperatuur 34°C 34°C 35°C
wind NW 3 NW 3-4 NW 3


Ja,IN de tent zeker??

Uitspraak van TheVunz op donderdag 18 mei 2006 om 21:38:
Nat van de regen of van het zweet! Wat is het verschil ????


Uhm de geur??? (of ben ik nu wel heel erg flauw? :p)
laatste aanpassing
kwil onderhand die time table wel is zien
matrixx.nl
MMhhhh lekker is dat. Mijn favorieten komen tussen 12:00 en 18:00 da's dan altijd weer even jammer, zo vroeg.
ik snap het niet waar Sommige mensen moeilijk doen over het weer regent het dan regent het.ik ga gewoon vol door in de eerste versnellig word gewoon weer toppie en anders DEFQON wel.(bestel wel mooi weer let maar op het zonnetje komt... :)
'Die Piet Paulusma vertrouw ik voor geen meter meer'

Mooi weer, veel zon 20+ graden

Groeten vanuit recreatieterrein de Berendonck:D
 
Mensen die gaan; heel veel herfstplezier!
(zal wel lukken denk ik)

:D
iemand nog 2 kaartjes over...


ik wil zooooo graag gaan, maar helaas kon eerst geen vrij krijgen, maar op het laatste moment toch! maar wat een ech, kaartjes weg
schijt aan de rege loos gaak tog wel:P:bounce:
timetable kun je bekijken op www.matrixx.nl
vraag me af wat ze gaan doen als er ook nog onweer komt,zoals ze voorspelt hebben. 25.000 man aan het water in de onweer....
nog twee kaarten te koop!!!
bel effe naar, 0649117986
..en iedereen dumpt massaal zijn/haar kaarten. Mooi! Meer plaats en bier voor mij :)
 
Uitspraak van Midway op vrijdag 19 mei 2006 om 15:31:
en iedereen dumpt massaal zijn/haar kaarten. Mooi! Meer plaats en bier voor mij

ja zeker wij vermaken ons wel...:)WEER OF GEEN WEER!!!!
laatste aanpassing
Zin in morgen ..

95% kans op regn maja boeien.
laatste aanpassing
Timetable


Kyk naar www.matrixx.nl
laatste aanpassing
Ik las al ergens "The drowning of the farao's" erg toepasselijk!

Maar mijn favorieten zijn er duzzzzz Honcho aan en gaan met die banaan!!!!!!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 mei 2006 om 16:25:
ja zeker wij vermaken ons wel...:)WEER OF GEEN WEER!!!!


En zo is `t!! Opgevers vanwege wat regen,zijn losers :(....

Maar toch ter info.... Temple of HORUS (Zany,Pavo,Technoboy etc....) is OPEN-air....dus regenjas mee en LOSSSSSSSSSSSSSSSSSS
laatste aanpassing
weer of geen weer....we gaan gewoon lekker knallen met z'n allen....
 
ckers knallen morge!!!wat boeit t weer nou weer....we kome daar nie voor de regen maar om flink te partye daar ga nu slape morge lkkr uitgerust zijn laterzzzz
hmm vanmiddag onweer op komst maar het gaat nog door.. dat wordt natuurlijk helemaal een bende als ze dan pas de beslissing nemen om het te cancelen!
Let's hope best! Tot straks
:cheer: :cheer: :cheer:
Ik heb er zin an!
 
Gewoon gaan met z'n alle, we zijn niet van suiker (ookal zit ik zelf met het drama hoe ik mijn haar moet gaan doen met regenachtig weer hihi)!!
Dan zie ik jullie vanavond ook wel op de after....See ya later @ Emporium!
ooooh wat een weertje.. windkracht met 90 km per uur vliegen de tenten om je oren..
Wie heeft er nog zin om te gaan ha ha..
Met die regen gewoon petje op..
laatste aanpassing
welkom in holland mensen!! :P


maar wordt wel vet
ik heb de hele dag gewerkt. en ondanks de regen en de blub. vond ik het super gezellig. de tijd vloog voorbij. en ze zeggen wel eens time flies when you're having fun. dus dat zegt genoeg.
 
zwemporium the rise of the poncho's