Partyflock
 
­ Nederland

Rodenburg draait door

gepubliceerd door , op
Woensdag 24 mei zal discotheek Rodenburg schudden op haar grondvesten. Naast de succesvolle zaterdagavonden presenteert discotheek Rodenburg ook met regelmaat evenementen van formaat. De woensdagavond voor Hemelvaartdag is hiervan wederom het bewijs. Drie dj’s van formaat zullen deze avond te gast zijn en de bezoekers verwennen met hun onmiskenbare draaikunsten. 24 mei draait discotheek Rodenburg door met in de eerste zaal niemand minder dan Charly Lownoise en Deepack.

Charly Lownoise is bij velen bekend als duo samen met Mental Theo. Deze twee heren stonden vanaf hun monsterhit “Wonderful Days”In 1994 om de haverklap in de top 40. Al in de zeventiger jaren kwam Charly Lownoise in contact met draaien. In een lokale discotheek zag hij een dj van twee platen één lange remix maken, vanaf dat moment wist hij wat hij wilde doen en aldus geschiede. Iedere week kocht hij trouw een plaatje en maakte zich zo meester van de kunst van het draaien. In de jaren tachtig werd er steeds meer muziek gemaakt met synthesizers en computers. De house muziek deed zijn intrede in de platenzaken en Charly Lownoise raakte helemaal in de ban van deze stroming. Van zijn gespaarde geld kocht hij zijn eerste synthesizer want hij wilde dat ook kunnen maken. Na drie jaar van zichzelf ontwikkelen kwam in 1991 zijn eerste productie uit (R.J.’s Rule – Rave this Nation) en tot zijn eigen verbazing werd deze meteen opgepikt door het platenkopend publiek, ook op de dansvloer sloeg de plaat in als een bom. Uiteindelijk werd zijn eerste release een clubhit in 22 landen. Na zijn tijd met Mental Theo is Charly Lownoise zijn eigen weg ingeslagen met onder andere “Bitte ein Beat” waarvan verschillende succesvolle feesten zijn geweest en ook enkele cd’s van zijn verschenen. In 1995 heeft hij een jaartje vrijgenomen om er weer fris tegenaan te kunnen. Om iedere keer weer te kunnen knallen voor het publiek treedt Charly Lownoise maar 3 a 4 keer in de maand op. Regelmatig staat hij in Duitsland en Zwitserland te draaien en is daardoor steeds minder vaak in ons eigen landje te vinden. Een optreden van Charly Lownoise is daardoor dan ook exclusief te noemen.

De twee leden van Deepack en Charly Lownoise zijn niet bepaald onbekenden van elkaar, gedrieën stonden zij aan de bakermat van Deepack. Frank Pechler en Marcel van der Zwan begonnen in 1991 samen te produceren, in de jaren hierna hebben ze verschillende projecten gedaan in verschillende stijlen. Naast produceren werden deze jongens ook gevraagd om te draaien op grote feesten zoals: Qlimax, Hardbass en In Qontrol. In 2001 besloten zij samen te gaan werken met Charly Lownoise onder de naam Deepack. De eerste producties zoals: “Drop Out”, ”Blue Horizons” kwamen uit onder Movable Frequency, Charlie’s eigen label en werden meteen gigantische early hardstyle hits. Na een reeks van optredens op diversen feesten van Q-dance werden ze gevraagd om een paar releases te doen op het toen nog impopulaire Q-label. Succesvolle tracks zoals: “100%”, ”Here’s Johnny” en “Down Low” worden nog regelmatig gedraaid door dj’s all over the World. De samenwerking met Luna op het Q-label resulteerde ook in een paar klassiekers wat als gevolg had dat ze gevraagd werden om de Anthem voor Qlimax 2003 te produceren, hierna volgde er nog velen.

Naast deze drie zwaargewichten tijdens “Rodenburg draait door” zal ook één van de resident dj’s van de Rodenburg het publiek gaan vermaken. DJ Tony zal een voorproefje geven op zijn residentschap in de Rodenburg en hij zal de tent op zijn kop zetten met zijn jump- en hardstyleplaten. De ingrediënten voor een avond onvervalst knallen zijn allemaal aanwezig, dat het met het geluid goed zit weet inmiddels iedereen wel dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Dus maak gebruik van die vrije dag en kom knallen tijdens “Rodenburg Draait Door”.

Rodenburg is geopend vanaf 22:00 uur en draait door tot 05:00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro, voor meer info: www.derodenburg.nl

18 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13831, 87452}
Vette shit :respect:
 
beter knalluh in de stalluh!!
Charly Lownoise

Functie: DJ, Producer
Stijlen:hardtrance
Naam: Ramon Roelofs


:aai: wil je erover praten?
12,50 euro :s normaal is t 5 euro :\
 
Hela! Daar ga ik ckers bij aanwezig zijn!!
Deepack rocks! XXX
hehe, op die flyer staat charlIE :P
Uitspraak van Robby86 op vrijdag 5 mei 2006 om 12:13:
jij wel?


over hardtrance heb ik weinig te melden.
ziet er wel leuk uit ... als der geen leuke feestjes komen dan whooooooooooooop na de rodenburg :9
alichh aanwezig helemaal glad van het pad daaro
 
Uitspraak van Batau op vrijdag 5 mei 2006 om 12:07:
12,50 euro normaal is t 5 euro

op zaterdag ja
Uitspraak van actief op woensdag 24 mei 2006 om 14:27:


en daarnaast moeten charly & co. ook nog wat verdienen :P
kom wel ff kijken ben benieuwt:)
 
Dat word gezellig!.... :bounce:
 
Tot hoelaat ging t door?