Partyflock
 
­ Nederland

Partyflock heeft levend reclamebord

anoniem gepubliceerd op
Partyflock heeft levend reclamebord
3 mei 2006
1 April is de datum van de grappen en de grollen. Dit kon Partyflock natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Lang is er gepraat over wat voor 1 april grap er zou moeten komen. Na wat denkwerk was het duidelijk! Dit jaar geen bericht dat Partyflock ermee stopt, want in januari was de schrik ons allemaal al voldoende om het hart geslagen. Ook geen nieuwsbericht dat Partyflock gaat fuseren met Sugababes of TMF, dat zou wellicht grote onrust veroorzaken. In plaats van een nieuwsbericht waarvan de inhoud niet overeenkomstig de waarheid zou zijn, besloot Partyflock om op deze datum een unieke actie te laten sluiten; namelijk het winnen van een heuse Partyflock-tattoo!

Op 1 april werd de tattoo actie daadwerkelijk gesloten. De persoon die eigenlijk als winnaar uit de bus kwam was er heilig van overtuigd dat het een 1 april grap was. Met dat in het achterhoofd had zij zich ingeschreven. Op zich meer dan logisch en eigenlijk was de actie ook als grap bedoeld. Maar op 1 april bleken maar liefst bijna 550 mensen zich ingeschreven te hebben voor een heuse Flocktattoo. Het is al eerder gedaan, echt origineel was het niet, maar erg leuk vonden we het wel: een heus levend reclameblok voor de grootste partysite van Nederland. Echter, toen er een 'gefeliciteerd' linkje in de menubalk van de officiele winnares verscheen volgde al snel het bericht dat die tattoo niet op haar lijf zou komen. Dus moesten we wat anders verzinnen... Helaas, maar niet getreurd, opzoek naar een nieuwe winnaar! Er waren een hoop positieve reacties op deze actie dus iemand anders vinden bleek verrassend genoeg makkelijk.

De nieuwe winnaar werd Minimaar (Maartje). Partyflock belde haar op met de mededeling dat zij de daadwerkelijke winnaar van de actie was. Maartje had zelf al een ontwerp van de tattoo gemaakt die ze graag zou willen laten zetten.

Partyflock op je lichaam geschreven
De daadwerkelijke dag, vrijdag 28 april 2006, ging het dan eindelijk gebeuren. Partyflock zou voor het eerst op iemands lichaam worden geschreven. Maartje mocht zelf kiezen wie zij de eer gunde en dat werd Tattoo Peter Amsterdam. Partyflock medewerker verwijderd ging deze dag mee om alles vast te leggen. Maartje was erg zenuwachtig tegen de tijd dat ze op de pijnbank plaats zou nemen. Gelukkig stelde de prettig gestoorde tatoeerder haar gerust. Helaas voldeed het ontwerp van Maartje niet helemaal aan de beleidseisen van Partyflock. Er is namelijk stiekem een wapen va de stad Amsterdam in verwerkt. Maar uiteindelijk is het haar eigen lichaam, haar eigen smaak en is de tattoo niet constant op Pf te zien dus we hebben besloten Maartje niet terug aan de tekentafel te zetten, maar haar ontwerp goed te keuren.

Over het eindresultaat is Maartje erg te spreken, ze heeft aangegeven er erg blij mee te zijn. We wensen Maartje veel plezier met haar verse tattoo en hopen dat ze niet al te veel geleden heeft tijdens en net na het zetten. Maar,tenslotte, wie mooi wil gaan moet pijn doorstaan! Uiteraard willen we jullie het resultaat niet onthouden en Maartje een applausje geven voor haar lef om aan deze actie mee te doen.

183 opmerkingen

Ehmm.. :/
Om eerlijk te zijn begrijp ik m ook niet helemaal...

Neem aan dat je die-hard PF-er moet zijn om een PF-tattoo te willen hebben..
En als je maar 1500 pagina's bekeken hebt, dan ben je dat dus niet volgens mij :no:

Komt bij dat ik de tattoo echt niet mooi vind (die letters waarmee Partyflock geschreven is :O), maar dat is een kwestie van smaak...

Als je het mij vraagt wordt ie gewoon ingekleurd idd, dan gaat het misschien nog ergens over, maar dit dus echt niet he!
laatste aanpassing
wel jammer van die a`dam kruizen..... :( voor de rest zou die tattoo echt iets voor een maat van mij zijn, hij slaapt hele nachten niet als tie achter partyflock zit....
jezus heey wat zijn jullie in godsnaam allemaal aan het doen.
dam heey lekker zielg hier.
laat iedereen toch lekker gaan.
in plaats van iedreen uit te schelden en te doen iedereen mag toch een mening hebben,en het zeggen ondanks dat somiige mensen het daar niet mee eens zijn.
en tuurlijk die kruisjes zijn iets minder maar als zij dat leuk vindt laat r.
maak je ergens anders druk om.
heb vrede
inderdaad als zij er blij mee is moet ze dat zelf weten toch ook al vind bijna niemand het mooi
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3040, 3839}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 mei 2006 om 16:52:
de letters zijn rood en een hart meestal ook

waarschijnlijk blijf je dat dan nog wel beetje zien...
 
k dacht dat ik niet normaal was met me tatoo,s op me oorlel en achter in me nek maar dit is echt niet meer normaal pf is wel een goeie site maar ik leef er ckr niet voor maarja ieder ze eigending :S
en ze kent pf ook nog niet zo lang zie ik
en geen donateur zou je wel verwachten als je zoiets laat zeggen maarja ... zijn wel erge dingen
laatste aanpassing
In mijn ogen, ben je dan een mongool :jaja:

Smaken verschillen gelukkig :vaag:
 
Niet in jouw ogen alleen :vaag:
Uitspraak van Karian op donderdag 4 mei 2006 om 15:47:
Uitspraak van Flex Desaubin [bikini2990] op donderdag 4 mei 2006 om 12:30:
Hoezo GEKOPIEERD :S

Heb je het persbericht ook gelezen?

Het is al eerder gedaan, echt origineel was het niet, maar erg leuk vonden we het wel: een heus levend reclameblok voor de grootste partysite van Nederland.

Zelfkennis hebben we best wel af en toe op Flock


Verdomd, helemaal niet gezien (y)
laatste aanpassing
 
Wat een dom wijf zeg..... Ok je kan het nog inkleuren, maar om sowieso partyflock in je lichaam te laten kerven ben je in mijn ogen gewoon een mongool :frusty:
Hij is nog lelijk gezet ook.
De C lijkt wel op een E en de K is zo klein dat je bijna geeneens ziet dat het een K is.

Moet je die onderkant van die vleugels eens vergelijken. Links is veel puntiger dan rechts.:/

Links is ook veel meer ingekleurd dan rechts en ze lopen ook niet evenwijdig. Kijk maar waar die linkervleugel begint en de rechter (die staat veel hoger).

Ook heeft de linkerkant 11 "veren" en rechts 10.

En dan als laatste die 3 kruizen (en vooral de onderste). De toren van pisa staat nog rechter man.

Nou mooi hoor. Alsof die kerel het met zn ogen dicht heeft gedaan.

Veel plezier met je fucked up tattoo :D
laatste aanpassing
ik heb zelf een tattoo op mijn been met de naam van mijn dochter erin, maar zal nooit een tattoo laten zetten met een logo, merk etc erin.

maar moet zeggen dat de pf tattoo verschrikkelijk lelijk is :nosmile:
 
denk dat als ze dit allemaal leest het snel laat inkleuren :P:P
:D:D
behoorlijk zielig
daar krijg je spijt van....
Artiest {SHOWLIST artist 24114, 34995, 76131}
pffff


"Mamma.... wat is partievlok???"


GOEDMAN!! (sukkel!)

maja idd, dat hartje is zó rood ingekleurd! :)

die 3 kruisen gaan minder makkelijk weg maar ach...
AMSTERDAMMMMMM!!!!
:cheer:
getekend voor het leven met die 3 kruizen ;)
Ik vind de actie wel raar, ik bedoel nu neemt iemand dus zo'n ding omdat je het kan winnen vraag me af of er wel over nagedacht is...

Meissie heeft het zeker wel slim aangepakt.. Als je hart ergens ligt dannuh zal je er ook niet zo snel spijt van hebben
erg lelijk...
rode ingelkleurd zekers vet haha..
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 5 mei 2006 om 13:34:
Wat een dom wijf zeg..... Ok je kan het nog inkleuren, maar om sowieso partyflock in je lichaam te laten kerven ben je in mijn ogen gewoon een mongool


duhhhh tuurlijk wordt dat ding ingekleurd, wat loopt iedereen te zeiken dat het dom is om partyflock op je lichaam te tatoeren :frusty:

ze heeft nu gewoon een gratis amsterdam tatoo
triest.nl
 
ziet er nie uit met die vieze kruizen er op bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh r,dam
 
Nu is het mischien nog allemaal leuk en aardig maar je wil me toch niet wijs maken dat je zo'n tattoo voor de rest van je leven wil.

Malse tattoo :S
 
Joh zij heb die tattoo allang rood laten inkleuren man, haha watdan :S
 
:looser:
Ik begrijp een aantal dingen niet..

- Dat tattoo Peter zo'n tattoo zet.
- Dat Flock een tattoo accepteert met een wapen van welke stad dan ook (kan echt niet)
- Dat er zoveel mensen zijn die een tattoo van iemand anders afkraken.. het is haar lijf, ze moet doen wat ze denkt dat goed voor haar is!
Ze mot idd zelf weten wat ze op dr lijf laat kleuren...maar dit ziet er gewoon niet uit :S Spijt me zeer,maar dit had mn maat met zn tenen ook gekund denk k :S Zonde...........
 
ik zou gewoon feyenoord logo zetten met party flock er in verwerkt . maarja ieder zen eigen smaak en deze dame koos voor de drie kruisjes. meid staat je goed toppie.
mensen niet zo zeiken als ze hem zelf niet mooi vind hij ken altijd nog bij geschaaft worden toch.