Partyflock
 
­ Nederland

Inmotion met beats van eigen bodem

gepubliceerd door , op
Inmotion met beats van eigen bodem
1 mei 2006
Met de laatste Inmotion, waar Sleeparchive en Dave Ellesmere op bezoek waren, nog vers in het geheugen is het zaterdag 13 mei al weer tijd voor het volgende spektakel. Het vorige feest was een enorm succes met een leuk publiek en een volle bak (en een rij buiten). Zelfs Sleeparchive, die bekend staat als een vrij ingetogen persoon, ging helemaal los.

Voor de mei editie hebben residents Shinedoe (Intacto) en 2000 and One (100% Pure) dj Darko Esser (Wolfskuil Records) en live act Le Clic (Welcome To The Future) uitgenodigd. Beelden komen deze keer van 13D Visuals. Kom vroeg, want de eerste 100 bezoekers krijgen net als vorige keer een Inmotion mix-CD!

Darko Esser is al sinds 1993 actief in het dj circuit. Hij was onder andere hoofdprogrammeur van Simplon in Groningen en adviseur voor Noorderslag en Eurosonic. Momenteel is hij vooral bekend van de Planet Rose avonden in het Nijmeegse Doornroosje (een wereldwijde hit in de technoscene) en zijn eigen label, Wolfskuil Records. De laatste tijd heeft hij - o.a. door het succes van zijn label - al de nodige vette dj-gigs achter zijn naam staan, zoals Awakenings (+ Festival), Tresor, Moog en het Free Your Mind festival.

Le Clic, samen met acts als Quazar en Handel lid van de Amsterdamse Gang of Four, is dé underground relevatie van dit moment. De live act, bestaande uit producer Julien Chaptal en met achter de microfoon Noah Pepper en Aron Friedman, heeft sinds afgelopen jaar al menig publiek uit z’n dak gekregen. Onder andere Noorderslag en TWSTD Queensday vielen al voor hun diepe minimal groovy disco. Nu is de rest van de wereld aan de beurt.

Shinedoe staat garant voor een gevarieerde tech-house en techno set. Ze begon te draaien in 1994 en werd al snel opgemerkt. Binnen een jaar draaide ze in Paradiso en snel daarna als resident in Club Stalker. Sindsdien stond ze op alle grote festivals, poppodia en feesten, in zowel binnen- als buitenland. Ze is de grondlegger van de Inmotion avonden, die eerder plaatsvonden in Paradiso, Club Amuse en Club More. Sinds 1999 is ze ook bezig met eigen producties. Samen met Dylan Hermelijnstartte ze het Intacto label. Op dit label bracht ze de plaat Phunk uit, waarmee ze pas geleden de Groove Track Award 2005 binnensleepte.

Dylan Hermelijn raakte al op zeer jonge leeftijd verslingerd aan muziek. Nadat hij eerst voornamelijk bezig was met hiphop kwam hij in 1988 in Londen in aanraking met de house muziek, waarna hij uitgroeide tot een van de toonaangevende producers van onze hoofdstad. Hij is (o.a. met zijn alter ego 2000 and One) verantwoordelijk voor een groot aantal topreleases waarin de grenzen van de elektronische muziek niet worden geschuwd. Daarnaast is hij oprichter van het 100% Pure label en mede-eigenaar van Intacto Records.

10 opmerkingen

 
Esser :cheer: en Shinedoe :cheer:
Dave Ellesmere laatst nog gezien bij ADHD!!!
erg goed!trouwens ook Oliver Kucera toen!!!
darko isser, shinedoe, 2000 and one en le clic..... hoi hoi hoi
Uitspraak van invincible op maandag 1 mei 2006 om 22:54:
Inmotion


kunnen we wel weer ff een kijkje gaan nemen, of niet?
t was erg gezellig vorige keer :yes:
 
Probeer hier ook ff een paar danspasjes te maken. Ik ben weliswaar nog nooit in deze toko geweest, maar de line up beloofd wel veel goeds(Y)!
Allright! Goede gelegenheid om Studio 80 eens van de binnenkant te bekijken. Count me in!