Partyflock
 

Club Thrills

anoniem gepubliceerd op
Een geweldige lichtshow, mooie dames en een uitstekende sfeer. Dit zijn enkele van de vele ingrediënten die Club Thrills tot een ware Dance avond maken. Club Thrills is een concept dat al dateert van 1999, wat toen der tijd nog door een andere organisatie uitgevoerd werd, en had in Januari 2000 reeds een grote stempel gedrukt door de toenmalige «O» Dance Theatre Den Haag compleet op zijn kop te zetten met de artiesten Stephen, JP, Tom Harding, E-Craig en meer.

In2Beats Productions haalt dit concept weer uit de oude doos, en gaat op dezelfde voet verder. The The Power Zone is de perfecte lokatie als opvolger van de «O» Dance Theatre Den Haag, met zijn geweldige ambiance, licht en geluid, word de sfeer van de muziek naar een hoger platform gebracht. Daarnaast doen de verschillende candygirls, een dikke laser show en de artiesten de rest.

Op 17 Juni 2006 vind de eerste editie plaats. Om 23:00 openen de deuren. In de grote zaal van The The Power Zone zal een heuse trance-explosie plaats vinden. Zo zal Signum zijn beste producties ten gehore brengen en trakteren zij jullie op de beste trance en hardtrance. Ronald van Gelderen, welke de Trance Energy CD van 2006 compileerde, is al een flink aantal jaren bezig met produceren en draaien. Rank 1 behoeft geen verdere introductie. Deze jongens, mede bekend geworden om hun anthem van Sensation White, kunnen niet alleen geweldig produceren, maar weten ook hoe ze de bezoekers op de beste muziek kunnen trakteren vanachter de draaitafels. Marcel Woods, die inmiddels met Advanced the hitlijst heeft bestormt, heeft een geweldige tijd achter de rug. Vele festivals, grote evenementen etc. prijken inmiddels op zijn CV. Deze headliner van de eerste editie van Club Thrills zal dan ook niets anders doen dan zijn visie op de muziek showen, en zijn bekende klanken zullen via de speakers de zaal in denderen.

In de bovenzaal vind een mix plaats van progressive tot hardtrance. Tommy Pulse heeft onlangs een nieuwe productie met Fausto afgerond en gaat een goed jaar tegemoet met optredens op o.a. Dance Valley 2006, Illegal Vibes Outdoor en Hardhouse Academy. Mark van Dale valt iedereen iedere dag al lastig met zijn show op FreshFM tussen 16:00 en 19:00. Daarnaast is deze man altijd te vinden op Sundae in Amsterdam. Natarcia is een welbekende in de groove en house scène, en weet haar verschijning kracht bij te zetten door haar goeie platenkeus. Fedde le Grand heeft zojuist een nieuwe klapper van een hit uit gebracht, “Put your hands up for Detroit’.

The The Power Zone zal op 17 Juni voorzien worden van extra geluid, licht en lasershows. De combinatie met de toch al luxe uitstralende Powerzone geeft je een avond om niet te vergeten. De The Power Zone is reeds voorzien van een eetmogelijkheid, gratis parkeergelegenheid en gratis toiletten. Daarnaast is de organisatie druk bezig met decoratie en zullen er candy girls zijn die ijs en fruit uitdelen. Kortom, alle ingrediënten voor een mooie party!

6 opmerkingen

Leuke after na Defqon. :)
nawi :yes: ziet er nice uit. Misschien krijg ik het voor elkaar nog eens op een van je feestjes te komen ;)
laatste aanpassing
 
Ik ga er vanuit dat je gewoon komt :x :-p
 
bruut hoor :cheer:
laatste aanpassing