Partyflock
 
­ Nederland

Kinky Dreams: hét kinky lifestyle event van Nederland

gepubliceerd door , op
Kinky Dreams: hét kinky lifestyle event van Nederland
26 april 2006
FeestKinky dreams · Exclusive
Datumzaterdag 13 mei 2006
WinactieKinky dreams actiegesloten
LocatieLexion
De fetish scene groeit met de dag, of moeten we nacht zeggen. Op zaterdag 13 mei 2006 komt iedereen met passie voor fetish weer bij elkaar tijdens de vierde editie van het fetish lifestyle event Kinky dreams. De vaste bezoekers weten het inmiddels: tijdens Kinky dreams gaat iedereen net dat extra stapje verder. Hoe dat komt? Meer shows, meer ruimte voor intimiteit en de meest prachtige outfits, maar ook exclusiviteit. Voor deze editie zijn daarom een grote hoeveelheid, go go dansers en animatrices aanwezig. Exclusieve shows worden o.a. verzorgd door Dr. Mad’s Freak Show, Ropemarks, La Dame Cruelles. Op het VIP deck tref je ons ‘Enig-Kindje’ aan met een speciale show. De beatz zijn van dj’s JD, Miss Melody (exclusive 3 hour set), JR-Dallas en dj Ivano.

Kinky dreams: everybody is talking about it. Het event wordt georganiseerd door 'Kinky Dreams Dance Events', een jonge, dynamische organisatie die ambitieus bezig is met het neerzetten van kinky feesten met het oog op een combinatie van fetish en kwaliteit. In plaats van plat en ordi weten ze als geen ander een sfeer neer te zetten die alle andere fetish party’s overtreft. Kinky dreams is een droom, een echte, waarbij iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten, en waarbij men wordt gerespecteerd.

Tijdens de voorgaande drie edities hebben veel bezoekers hun erotische dromen werkelijkheid zien worden in een erotisch geladen omgeving. Veel van deze ervaringen heb je de afgelopen maanden terug kunnen lezen in bladen als ‘Lust’, ‘Passie’ en ‘Actueel’. Ook tijdens de vierde ‘exclusive edition’ wordt er alles aan gedaan om het de goedgeklede kinky partyganger naar zijn of haar zin te maken. Dat betekent dus: housemusic all night long, strikte dresscode, lekkere temperatuur en veel, heel veel attributen.

Facts and figures
De feestbeesten hebben tijdens Kinky Dreams de beschikking over twee Area’s. De volgende dj’s geven hier acte de présence;

JD
Miss Melody ( 3 hour exclusive set)
JR-Dallas
Ivano
Marsh-L
Tremenda

Naast deze top dj’s kun je ook exclusieve topshows verwachten. De gehele avond volgen de shows elkaar op en kan je genieten van onze persoonlijke keuze van de heetste shows van dit moment. Een tipje van de sluier?

Dr. Mad’s Freak Show
Ropemarks
La Dame Cruelles
Enig Kindje

Zoals altijd kun je aan lastminute shopping doen bij de diverse stands die je het laatste kunnen bieden op het gebied van kleding, piercings en erotische artikelen maar er zullen ook een masseur en piercingstudio aanwezig zijn.

Tickets en dresscode
Je tickets bestel je het snelst, overigens zonder extra kosten, via onze website www.kinkydreams.nl. Hier lees je alle details over het aanstaande feest van Kinky Dreams. Naast onze site worden er kaarten via de vele voorverkooppunten door heel Nederland aangeboden waarvan de adressen op de site te vinden zijn. Tickets kunnen ook gekocht worden via TicketBox.

Een exclusief feest betekent een strikte dresscode. De doorbitches zijn streng en letten voornamelijk op rubber, leather, pvc, uniforms, cross dress, plastic, cyber, fetish glam, body art, metal, burlesque. No refunds possible. Camera’s worden niet toegelaten en de minimum leeftijd is 21 jaar. Meer informatie over VIP tickets of het VIP Platinum tafelarrangement vind je op de website.

16 opmerkingen

Yes Miss Melody onze favo on the Wheels of Steel en 3 uur heerlijk dansen. Kinky Dreams voor de 4e keer alweer en zeker van de partij.
 
Wij slaan over.
De 2e keer waren er te veel foute mannen in de play area's en de 3e keer liep het helemaal de spuigaten uit.

Eerst wil ik berichten lezen dat de organisatie hier wat aan doet, voordat wij daar weer heen gaan.
 
2 Stoker: De Dungeonmaster ýs hýervoor aanwezýg, en staat hýer nýet voor niets. Jij bent geloof ik niet naar hem toegeweest, hij heeft namelijk geen klacht van je gehad. Had hýj wel wat van je gehoord, dan waren deze mensen uýt de play room verwýjderd.
 
Grappýg zo,n turks toetsenbord.
Ohyee, ohyee, dan ben ik blij dat ik niet alleen ga :yes:
ik heb bescherming nodig.. 8) haha.. kijk er toch wel
naar uit.. ennuh, hoor je incominnggggg nouja,
ff naar een safeplace.. :9

En 't is wel mijn 1e Kinky Dreams party.. :bloos:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 27 april 2006 om 10:11:
2 Stoker: De Dungeonmaster is hiervoor aanwezig,


...ik heb hem de vorige 2x niet gezien.
Waar was hij dan ?
Uitspraak van Nicky Beessie op vrijdag 28 april 2006 om 07:29:
Mine too

haha, en die van mijn beschermengel ook :cheer:
en tsja, het is ook nog na Gigadance bij mooi weer,
dus weer een zwaar feestweekend!!

Ohhhh :bounce: en de dag daarna weer een Deja Vu Special :\
Hoe hou ik helemaal vol, uhh, partime werken??
Komen er ook foute vrouwen die het de spuigaten uit laten lopen. Lijkt me heerlijk!!!!
 
ach wat heet fout als er maar mooie mensen komen hebben we nog wat te zien....
ik sluit aan bij Toros.
 
Ik kom , en ik ben al behoorlijk fout, maar ook behoorlijk bezet,...

PS: ik heb een kaartje over binnen mijn vriendenkring.
 
Kaartje is alweer vergeven.
En aan een vrouw! Jaaaa ook een stoute vrouw.
 
Xtraordinary is gecancelled ...dus we komen toch !