Partyflock
 
­ Nederland

The real Erotic Pinkster Vibe

gepubliceerd door , op
Het is alweer bijna zover.. Pinksteren, en dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor weer een nieuwe, spannende en vooral spetterende editie van: The real… Erotic Pinkster Vibe. Om 15:00 zal de HappydayZZ haar deuren om ze pas weer om 05:00 te sluiten. Dit betekent 14 uur lang feesten, dansen, genieten, van dit heerlijke, erotische knalfeest! Zet deze datum dus maar vast in je agenda, dit spectaculaire feest wil je zeker niet missen! En speciaal voor deze dag heeft de organisatie een aktie onder de leden hier....

Zet hem in de agenda en je hebt een kans om een limo-rit met vip behandeling te winnen. Ze kiezen 2 winnaars uit en die maken de dag van hun leven mee. Ze worden met de limo opgehaald en krijgen een vip behandeling en als klap op de vuurpijl een helikoptervlucht. Zet dit feest dus maar snel in je agenda.

Crazyland weekend is net voorbij en wat een succes was het! Twee dagen lang stond de Hemkade in Zaandam te trillen op grondvesten. Duizenden mensen hebben dit spektakel bijgewoond en heel veel aandacht was er gegeven aan de organisatie en het decor. Ook het oude dansburo Finity entertainment kon de klasse van de feesten niet meer aan en is vervangen door Media Models en Dream Entertainment en de meiden van Miss Kimberly. Deze dansburo's gaan in de toekomst laten zien dat ook de entertainment een stapje hoger wordt gezet. Pinkstervibe en Pleasure Island 2006 zijn voorbeelden hiervan. De sfeer was weer ongekend 15 en 16 april en Crazyland wil daarom iedereen bedanken voor het mooie feest wat zij met onze organisatie gemaakt hebben. You can’t beat the real thing en dat hebben jullie zeker weer bewezen deze keer. Daarom verwachten we ook iedereen weer terug op het 14 uur lang durende feest in de HappydayZZ 4 juni 2006.

De organisatie Crazyland, onder andere bekend van haar exclusieve en speciale feesten als het Crazyland weekend, H2O, Crazysins, Pleasure Island, B.I.T.C.H. etcetera, heeft natuurlijk niet stil gezeten, en alles is dan ook in het werk gesteld om net zoals vorig jaar de HappydayZZ in Culemborg weer totaal op zijn kop te zetten. Deze gezellige locatie die uitermate geschikt is voor dit soort feesten zal weer omgetoverd worden tot een waar erotisch paradijs, wat de erotische sfeer die je van dit feest gewend bent zeker ten goede komt. Maar liefst 4 area’s zullen worden ingericht om aan je stoutste verwachtingen te kunnen voldoen! Maar ook qua muziek mag je zeker weer topkwaliteit verwachten. Mede door de hantering van een strikte dresscode en een perfecte mix van top dj’s staat Crazyland dan ook altijd garant voor een superfeest. Ook over deze editie van Erotic Pinkster Vibe zal dan ook weer lang worden nagepraat!

Uiteraard is ook veel aandacht besteed aan de line-up.. In de main area zullen top dj’s als Randy Katana, Jochen Miller, G-Spott, Mike S, Francois, Artento Divini, Quest en Bas & Ram hun opwachting maken en het dak er omgetwijfeld weer af laten gaan!
In Area 2 kan je genieten van het wat hardere werk, namelijk oldschool classics en hardtrance Genius, Stanton, Lady Dana, Gizmo, maar ook Rob & MC Joe, ze komen allemaal voorbij! Area 3 zal worden ingericht als lekkere playroom, talentroom en een beetje als chillroom, waar je lekker kan genieten van de sfeer en elkaar. Tot slot word het dubbel genieten met VIPkaarten, want in area 4 zijn er aparte kamers, de hele avond gratis vers fruit en krijg je zelfs een gratis cd! Verwend word je zeker! Zorg dus voor VIPkaarten! Natuurlijk zal er weer een doorbitch staan, die er persoonlijk op toeziet dat iedereen zijn best doet er op zijn leukst en spannendst uit te zien…. Kortom, dit wordt een van de leukste zondagen van het jaar die je absoluut niet wil missen! Waar wacht je nog op? Get your tickets now.

27 opmerkingen

Zal ik dan maar hier naar toe gaan :9 ff denken hoor :yes:
 
Je MOET :JAJA: wordt een lekker feest..
 
Hmmmm klinkt weer lekker!!! :P
 
Ja echt zin in :cheer:
De VIP kaarten zijn al binnen dus.. :woep:
Word een lekker feesie!
 
Ja en zeker met deze line up! :woep:
KNALLUH!!
Uitspraak van Partyspacer op vrijdag 21 april 2006 om 09:20:
Zal ik dan maar hier naar toe gaan ff denken hoor

Als jij het doet doe ik het ook oke????
Uhmmmm ... neehhh ik weet het zeker ik ga op zeker!!! :cheer:
ook wij hebben er kei veel zin in :cheer: :cheer:
top aktie (y) (y) een limo..vip en ook nog en helikoptervlucht....geweldig!!!!!
 
Begint een hele rage te worden, Erotic Vibes daags na een hardcore-party in de betreffende locatie :P
Ik ben erbij hoor... kaartje ligt al lang binnen...

Vorig jaar was ook te gek...

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ik heb z'n zin in 4 juni! Er gaan al meer dan 1300 ! mensen hier op P.F en er gaan heel veel vrienden van me dus mijn avond kan niet meer stuk!!!
laatste aanpassing
 
ik ben zeker weer van de partij
vorig jaar was echt super...
dus voor andere echt een aanrader...
See Ya !!!!
ook dit party-stel gaat....na crazyland wel weer tijd voor nieuw feestje
laatste aanpassing
Vandaag kaarten wezen halen voor dit feest.
Dit word het eerste erotic feestje voor mij en m'n vriendin.
Ik geef m'n schatje een kaartje kado en ben benieuwd hoe ze erop gaat reageren.
Heb het haar ooit weleens gevraagd en toen reageerde ze enthousiast.
Komend weekend ga ik het haar geven dus we zullen zien.
Ik heb er zin in :jaja:
waarom heet dit in godnaam, pinkster vibe???
:D
laatste aanpassing
en of tie real is ! de eerste en nog steeds de allerbeste en gezelligste! dat weet iedereen......:)
ps is er een andere erotic pinkster vibe dan ??
 
ben ook zeker aanwezig;p!!!!
Uitspraak van Spekkoek op maandag 24 april 2006 om 22:27:
waarom heet dit in godnaam, pinkster vibe???


Wie gaat er tegenwoordig nou niet 'viben' met Pinksteren...?!:P
probeer er ook bij te zijn natuurlijk....
 
Werkzaam bij The Others
Artiest Kyran J
Uitspraak van Housefreak op maandag 24 april 2006 om 19:45:
Vandaag kaarten wezen halen voor dit feest.
Dit word het eerste erotic feestje voor mij en m'n vriendin.
Ik geef m'n schatje een kaartje kado en ben benieuwd hoe ze erop gaat reageren.
Heb het haar ooit weleens gevraagd en toen reageerde ze enthousiast.
Komend weekend ga ik het haar geven dus we zullen zien.


Misschien weet zij het nu al.....
wij gaan ook, wordt zeker superr!! lekker vroeg er al zijn kun je lang feesten!