Partyflock
 
­ Nederland

Melange queensnight

anoniem gepubliceerd op
Zoals de meeste inmiddels al zullen weten, vindt koninginnedag dit jaar plaats op 29 april. Voor degene die dit nog niet wisten, dit is gedaan omdat 30 april op een zondag valt. En zondag is zo’n standaard dag waarop er in Nederland, wordt uitgeslapen, gevoetbald wordt, naar de kerk wordt gegaan en de caravan of auto wordt gewassen. Dus hare Majesteit zag haar, ó zo, geliefde feestdag al in het water vallen. Maar als hoofd van het Koninkrijk der Nederlanden, heb je natuurlijk de uitzonderlijke macht om zelf te bepalen welke dag er wordt uitgeroepen tot nationale feestdag. Onze koninklijke hoogheid heeft gretig gebruik gemaakt van haar macht en bepaald dat Koninginnedag op zaterdag plaats vindt en koninginnenacht dus verschuift naar vrijdag 28 april.

Hiermee wordt Melange van haar zaterdag verstoten naar de vrijdag, but who cares! It’s Queensnight! Dus om de koningin een plezier te doen, komt er op vrijdag 28 april een Melange queensnight edition. En waar kan dit nou beter dan in de hometown van Melange, de nummer 1 stad als het gaat om het vieren van koninginnenacht/dag, Amsterdam! En wie denkt dat het Museumplein alleen op koninginnedag ‘the place to be is’ heeft het mis! Want het feest op het Museumplein barst al op vrijdag 28 april los tijdens Melange queensnight in de Cobra Café. Dit doet Melange natuurlijk weer met haar dj’s Mikey D, Iszy Hitz en Sigi. Deze heren trakteren je op de smaken van funky-, grooveyhouse, latinhouse, latin/caribbean en r&b/hiphop.

De macht van de koningin reikt zo ver, dat ze vindt dat er vrije toegang moet zijn voor iedereen tijdens Melange queensnight @ Cobra Café. Zeg daar maar eens nee tegen. En voor de pessimisten onder ons, ‘NEE’ de prijzen van bier en alle andere dranken zullen niet omhoog worden geschroefd omdat de entree gratis is! Dan weten de mensen dat ook weer en kan iedereen lekker volledig uit zijn party gaan. Dit doet Melange queensnight al vanaf 19.00 uur en er wordt door gegaan tot laat. Waar? ‘Cobra Café (museumplein)’ meer info op www.eplist.nl