Partyflock
 
­ Nederland

LOS vrijdag 5 mei, "Who’s your daddy?"

anoniem gepubliceerd op
LOS vrijdag 5 mei, "Who’s your daddy?"
16 april 2006
FeestLos · Who's your daddy
Datumvrijdag 5 mei 2006
WinactieLos actiegesloten
LocatiePaard Site
Met de vorige mind-blowing editie van Los van vrijdag 3 maart met Fedde le Grand, Gregor Salto en ROOG nog vers in het party-geheugen staat Soulmax te trappelen om het succes van dit altijd goedbezochte feest weer te overtreffen. Vrijdag 5 mei is het dan zover, Soulmax zorgt er weer voor dat ook deze vrijdag het Paard in Den Haag de ‘place to be’ is voor trendy clubfans uit alle hoeken van het land.

De spetterende line-up: Funky Jip Deluxe, held Erick E, en de superster van het moment, niemand minder dan de sexy Don Diablo! Don Diablo maakt op het moment furore met superhit "Who's your daddy?" en is hiermee momenteel volop te zien bij TMF! Birgit Schuurman speelt een rol in de video, wie weet is zij deze avond ook nog wel te spotten! Naast Don Diablo, Erick E en Jip Deluxe die deze avond dus het DJ podium sieren, dansen de danseressen de sterren van de hemel met een verrassende Carpoeira act.

Jip Deluxe, onder andere bekend als resident DJ bij Now&Wow, zal met zijn funky en groovy sounds deze editie van Los spetterend openen. Met zijn geheel eigen stijl met invloeden van onder andere garage, nu-disco, deep en tribal, geïnspireerd door zijn publiek, krijgt hij deze editie de voetjes van de vloer. Erick E neemt de draaitafels van Jip Deluxe over. Al ruim 20 jaar in het vak weet hij nog steeds zijn publiek te verassen met zijn groovy party sets. Deze internationaal geadoreerde club-held mag je niet missen bij deze editie van Los. Als afsluiter pakken we deze editie flink uit met multi-talent Don Diablo, deze in 2005 verkozen tot ‘Meest Sexy DJ’ zal met zijn veelzijdige sounds met ballen en een rauw randje het Paard doen steigeren zoals nooit tevoren.

Qua decoratie en entourage kun je weer wanen in 1 van de mooiste locaties, een trendy locatie een sexy sfeer en een dozijn swingende vrouwen (en mannen). Soulmax trekt op het gebied van muziek, visuals en decoratie alle registers wagenwijd open. En 1 ding is zeker: geen toren hoge entree prijzen. Dat het Los gaat, no doubt about it. Met deze grootse line up, de fantastische locatie en het geweldig mooie en modieuze publiek van Los zullen Soulmax en het publiek gaan zorgen voor een fantastische avond.

Fashionable people are what we look for! Update your looks, check the fashion books. Make up is colourful and crazy, now don’t be lazy! Be creative and let yourself go. Cross dressed, overdressed & undressed. Los will excite you like nothing else can.

6 opmerkingen

Artiest Mizzor
Who's your daddy:/

word club marathon de 5de(F)
:kots: maar goed dat die hele toko op rubbers staat tegenwoordig, want met mijn huis op 500 meter afstand, is t niet echt bevrijdingsdag-gevoel hier met dit om de hoek.

wanneer gaat don weer eens lekker stampen in plaats van die blieptrance?
laatste aanpassing
Uitspraak van Mizzor op zondag 16 april 2006 om 19:05:
Who's your daddy

word club marathon de 5de

die bestaat niet meer. dit weekend is het laatste feest ;) nu een andere eigenaar... en de naam... tja...partycentrumclubmarathon.nl :(
 
ChriSj^ is weer aanwezig :D
 
ben aanwezig :P