Partyflock
 
­ Nederland

Namasté “Connecting Cultures” in Paradiso

anoniem gepubliceerd op
Namasté “Connecting Cultures” in Paradiso
9 april 2006
FeestNamasté & Trance Mafia · Welcome home
Datumzondag 21 mei 2006
LocatieParadiso Site
Energieke Psy-trance en Goa, spetterende fluor 3d-ornamenten aan het plafond en de bekende spacy decor-figuren. De Chaishop live-muziekanten speelden hun World Psy rechtstreeks vanuit het hart, intens en interactief met elkaar en het publiek. De ster van de avond, Merv van de legendarische Psy-Tech formatie Eat Static, leek een schokgolf van energie door de kelder te stuwen; Alle elementen om de vorige edite van “Welcome Home & the Chaishop” tot een succes te maken waren weer aanwezig. De boodschap die Namasté op 2 april voor de tweede keer heeft uitgezonden is duidelijk en vanuit alle uithoeken van het universum zijn dan ook nieuwe bezoekers losgebroken om koers te zetten richting Amsterdam.

Op 7 mei 2006 staat Namasté & Trance Mafia weer klaar om hen met open armen te ontvangen in haar thuishaven in de Paradiso; een wereld vol vol klank, geluid, tonen, ritme en melodie.

Reizigers uit deze en andere werelden zullen worden verwelkomt door de vocals en het gitaarspel van NettO, [dj=29346]{Artiest met ID 29346 bestaat niet!} en [dj=29347]{Artiest met ID 29347 bestaat niet!}. Zij worden begeleid door de warme klanken van de synthesiser van [dj=29346]{Artiest met ID 29346 bestaat niet!} en de levendige ritmes van NettO en Swarup op de Hang en Doumbek. In de uiterste grenzen van het universum vervagen tijd en ruimte in een kosmische draaikolk. Daar, in de bijna tastbare stilte, ontstaan de klanken van de Santoor van Swarup. Klanken die uiteindelijk weer versmelten tot één licht... Zodra [dj=29347]{Artiest met ID 29347 bestaat niet!} ook de fluit aan de mond neemt is psychedelische reis door het oneindige bewustzijn volledig uitgezet. “Digital Wizzard” Sid Raido (Namasté, NL) vergezelt de live jam-sessie met digitale soundscapes en brengt geest en materie weer samen. Tijdens deze spirituele reis voel je het goddelijke in je weer in balans komen. Het immer bewegende universum komt tot rust, de Lotus richt zich tot de prille lentezon en terwijl de honingzoete klanken van The Chaishop de lucht vullen lijkt de wereld een oase van nieuw leven en vrede te zijn...

De aanwas van nieuwe familieleden doet de feestvreugde verder opleven. Dansend wordt dan ook hun komst geëerd als Akbal (Com-Pact, NL) zijn hypnotiserende platen uit zijn koffer neemt en hallucinerende rondes laat draaien. Akbal begint de ontdekkingsreis met een heerlijke langzame opbouw die uitmondt in een diversiteit aan zware beats, funky ritmes en vele psychedelische geluiden. Ions (Empathy, NL) zal een dubby en trippende Goa-set ten gehore brengen, kenmerkend voor dit speciale moment in de kelder van deze voormalige kerk. De uit Brazilie afkomstige Mars (Cytopia, BRA) veroorzaakt tenslotte een onweerstaanbare hittegolf van Progressive en Psychedelic Trance, die als een zwart gat zelfs de laatste twijfelaars naar zich toe trekt om de avond in een diepe trance en uitzinnig dansend af te sluiten.

Connecting Cultures
Namasté & Trance Mafia is een familie van muzikale magiers, expressive artiesten en reizigers van over de hele wereld, een eigenzinnig open platvorm dat alsmaar groeit en bloeit. Dit diverse collectief van getalenteerde muzikanten en DJ’s uit alle windstreken laat, met een verscheidenheid aan al dan niet exotische muziek-instrumenten, diverse muziekstijlen en culturen samenvloeien.
De achterliggende gedachte van Namasté & Trance Mafia is “Connecting Cultures". De organisatie legt daarbij nadruk op de nog altijd zeer levendige underground psychedelic scène, waar de oorspronkelijke vibe van muziek nog aanwezig is. Op veel feesten is die vonk niet meer aanwezig of slechts van korte duur. Namasté & Trance Mafia richt de aandacht dan ook niet op de buitenkant van bezoeker, maar verlegd deze juist naar de binnenkant. Of zoals Namasté & Trance Mafia zelf zegt: “The Light in me recognizes the Love in you”.

3 opmerkingen

 
Errug coole flyert weer!
:respect: Namaste :respect:
Wordt weer een zwaar relaxed feestje :yes:
 
????

7 mei - Paradiso - Arctic Monkeys.. zegt mijn agenda en toegangsbewijs..

Is Namaste alleen boven of beneden of sluit dit feestje op het concert aan?? Lijkt me prima!
 
ojee, krijgen we weer hardrock publiek erbij??
verleden keer waren er toch een aantal die het erg leuk vonden en vaker wilden komen.
namaste is alleen boven, in de foyer bij de jassen ed en in de kelder
in de grote zaal zal dan die arctic monkeys spelen
laatste aanpassing