Partyflock
 
­ Nederland

Pascal FEOS en Paco Osuna op Mainstage

anoniem gepubliceerd op
Met de laatste Mainstage en de 3,5 uur durende topset van Josh Wink nog vers in het geheugen, kan men zich nu alweer opmaken voor de volgende editie met Pascal FEOS en Paco Osuna. Zaterdag 22 februari is de beurt aan deze heren, afkomstig uit de Cocoon-stal, om de Escape Venue in Amsterdam opnieuw op haar grondvesten te doen laten trillen. Met als niet te onderschatten bij-ingrediënten een imposante aankleding, een hoogwaardig geluidssysteem van EAW (KF 750) en een state of the art-lichtshow staat niets de uitbouw van het succes van deze nieuwe aanwinst in het Nederlandse clubcircuit nog in de weg.

Pascal FEOS
Tussen het ruime aanbod van dj’s vandaag de dag, zijn er maar weinig zoals Pascal FEOS die door hun originaliteit opzien baren. Of je hem nu kent als DJ of als man achter tal van producties, de impact die Pascal heeft op mensen hangt altijd samen met zijn uniciteit. Hij is de man achter het grote Duitse PV-label en als 1 van de world’s leading labels op het gebied van progressive rhythmic techno is PV vooral toegewijd aan FEOS’ dj-eisen, skills en ervaring, die hem tot 1 van de meest gevraagde dj’s van de wereld hebben gemaakt. Hij is tevens 1 van die dj’s die zijn werk meer ziet als een missie dan als een platform via welke hij alle aandacht naar zijn eigen persoon kan toe trekken. Alle aandacht is gericht op de dansvloer en de volgende plaat, die enkel en alleen bedoeld is voor het publiek. Pascal noemt deze benadering “club-dedicated without a doubt” en hij weet als geen ander waar hij over praat…

Paco Osuna
Zowel thuis in house als in techno en het laten samensmelten van beide stijlen, ziet Paco Osuna zijn dj-sets als een ‘increscendo’–reis die verschillende uiteenlopende gevoelens te weeg brengen met als uiteindelijk doel om de dansvloer totaal gek te maken. De combinatie van deze factoren met zijn onnavolgbare technical skills mogen ons doen spreken over Paco Osuna als 1 van de meest solide en getalenteerde beloftes van de internationale dance scène. In 1999 werd Paco resident van Amnesia, Ibiza en daarna deed hij in 2001 op Dance Valley’s Mainstage van zich spreken. Als eerste Spaanse DJ getekend door Sven Vath’s Cocoon Agency en met een aantal nieuwe releases in het vooruitzicht, ligt er voor Paco Osuna een gouden toekomst in het vooruitzicht.


MAINSTAGE
Zaterdag 22 februari
DJ’s: Pascal FEOS, Paco Osuna
MC: Marxman
Tijd: 2300-0530 uur
Locatie: Escape, Rembrandtplein 11, Amsterdam

Next Mainstage: Zaterdag 29 maart met Cari Lekebusch en Tony Thomas

Voor meer info: www.chemistry.nl

19 opmerkingen

Cool! alleen jammer dat ik op vakantie ga die nacht...:(
Werkzaam bij Evotions
Ben heel benieuwd en erbij!
 
Zeker weten! En 29 maart ook trouwens!!!!
Van Chemistry.....nee dank je!
tja leuk feest...gare lokatie :-s en mensen...

(n)
 
ruskinnnnnn helaas
 
naamgenoot dan moet het goed zijn...:D:
Escape...das :S: beetje minder...
Escape is echt wel de vetste club in Amsterdam! Was er ook met Josh Wink en was errug relaxt! Begrijp echt niet wat mensen er soms tegen hebben. En heb al gehoord over hoe t er dan uit ziet en schijnt erg vet te zijn. En ook over de mensen die op Mainstage afkomen, heb ik goeie verhalen gehoord. Hoewel je overal altijd mensen tegenkomt die niet meteen je vrienden zullen worden. Ben allang blij dat er weer iets cools is in Amsterdam. Zou vet zijn als we r met z'n allen iets moois van konden maken!!
 
4U snapt het :) Publiek is absoluut anders dan met de normale Chemistry avonden en het is ook een stuk donkerder binnen... DJ staat echt op ´n podium en niet op zo´n verhoginkje waar iedereen omheen kan lopen, zoals normaal in de escape..
Precies 4U en Rutgrrr. Ik was er ook met Josh Wink en normaal gesproken hou ik ook echt niet van het Chemistry publiek. Maar je zag de vorige keer echt dat er technoliefhebbers op af waren gekomen. Je had dan nog wel een klein beetje Chemistry publiek, maar die hangen alleen maar in de vip wat boven is en daar heb je verder toch geen last van.

En de opbouw was idd anders. Misschien is het jammer dat er techno in Escape is, t wordt commercieler, maar denk niet dat techno ooit echt commercieel wordt. En Escape is best een mooie tent, en als dat vol zou staan met technopubliek is het zeker een goed feestje!
idd nikita,

Escape is gewoon Super
wanneer er technominded
partypeople zijn.
Lekker geluid en relaxed personeel

Heb er echt f*cking zin in!!!

:BOUNCE: C U @ MAINSTAGE :BOUNCE:
laatste aanpassing
 
Idd. met Josh Wink was koel!

En op een normale zaterdagavond ook gewoon trouwens hoor, die arroganite kan je gewoon doorheen prikken, zijn best aardige mensen...
En die Engelsen en andere toeristen zijn ook okeeey, heb alleen GEEN drugs voor ze hahaha, jeetje...
ik ga denk wel..
ik vind pascal F.E.O.S een vette DJ

wordt dat wat denken jullie in de Escape ??
2 teqnoboy: vorige keer was echt vet! ben erg benieuwd naar deze avond ;-) heb er zin an...
 
volgende x Lekebush!!!

Mainstage is goed bezig!!!
 
lekebush gaat niet door...
Mensen ik raad DutchTechno aan!!!!!!

Veel knusser en muziek!!!!!
 
nou enig
Ik heb er zin an!! heb al heel wat mensen gesproken en t wordt nog vetter dan vorige keer!! Jammer dat Lekebusch er niet bij is in maart, maar die komt in ieder geval 100% zeker in mei :-) Samuel L. Session in de plaats werd mij verteld. Toch ook niet verkeerd. Joehoe!!! Thanx people