Partyflock
 

Entourage in de Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 15 april, het paasweekend, zullen DJ Chuckie en Ricky Rivaro de Winkel van Sinkel in de Domstad aandoen tijdens Entourage, een nieuw concept dat dan haar Utrechtse première zal beleven. DJ Chuckie die op dit moment een dikke hit scoort met de electro-georienteerde track ‘Kan niet van die Slette Houwe’ (www.slettehouwe.nl ) is op dit moment volgens de organisatie de dj die met kop en schouders boven zijn collega-dj’s uitspringt. Overal waar Chuckie komt, staat hij garant voor volle zalen maar vooral voor uitzinnige menigtes. Zijn skills zijn onnavolgbaar, zijn platenkeuze magnifiek en zijn timing voor de juiste plaat op het juiste moment is briljant. Aan zijn zijde vergezeld door vriend en één van Nederlands populairste club-dj’s Ricky Rivaro zullen zij een tot nog toe onbekende Entourage voorschotelen aan het Utrechtse uitgaanspubliek.

Entourage draait om sfeer, goede muziek, en kwaliteit in de breedste zin van het woord zonder daarbij laagdrempeligheid uit het oog te verliezen. De muziek op de avond zal varieren van electro tot pop, van eclectic tot house en alles wat daaromheen en binnen past. Entourage staat garant voor een avond waarop het publiek - door de combinatie te zoeken van dj’s met verschillende stijlen - meegenomen zal worden op een muzikale reis langs de populairste muziek van dit moment. Maar Entourage is meer dan slechts muziek. Entourage wil de vaste ‘get together’ zijn van een divers uitgaand publiek in de Groot Utrecht. Verwerkt met een vleugje fashion en international design speelt Entourage volgens de organisatie in op de behoefte naar ‘gewoon lekker en laagdrempelig dansen zonder te hip en te afstandelijk zijn’. Een tendens die steeds vaker door het uitgaand publiek kenbaar wordt gemaakt. De avond zal worden geopend door twee coming men binnen het Nederlandse clubcircuit: Ryan Marciano en Sunnery James, die hun residencies hebben in onder andere Escape Deluxe. Met de unieke combinatie van Chuckie’s powerplay-music en Ricky Rivaro’s funky grooves lijkt het dat de Winkel van Sinkel weer een nieuwe aanwinst in de programmering erbij heeft.

DJ Chuckie
Na het succesvolle concert in de Heineken Music Hall ter afsluiting van de Dirty Dutch-tour lijkt niemand in Nederland nog om DJ Chuckie heen te willen kunnen. Bijna 5000 bezoekers trok hij alleen op zijn naam naar de Amsterdamse muziekhal. Daarnaast doet hij - in samenwerking met Real el Canario – het succesvolle Treetz in topspots zoals Paradiso, Off_Corso en 013, en op tal van festivals en indoor dance-events is hij steevast de grote publiekstrekker. Al twee jaar achtereenvolgend is Chuckie de winnaar van BNN’s MOBO-award voor Beste Club-DJ en heeft hij tevens dit jaar de Release Dance Award voor Beste Urban-DJ in ontvangst mogen nemen.


Ricky Rivaro
De uit IJmuiden afkomstige Ricky Rivaro (echte naam: Rik de Vries) is geboren in 1977 en begon als 16 jarige te draaien in 1993. Met 7 vrienden organiseerde hij maandelijks 'Dansation', maar zijn naamsbekendheid heeft hij te danken aan de twee uur durende show op ID&T radio in de zomer van 2002, waarin hij zijn passie voor muziek kon delen met het hele land. Kort daarop volgde de compilatie CD "Slow Down, Preasure Up". Zijn muziek kan het beste omschreven worden als een grote variateit van verschillende stijlen kwaliteits housemuziek, zijn sets zijn zelf "solide als een rots". Rivaro houdt van energy-based music, waarbij vrolijke, lachende mensen op de dansvloer zijn doel is. Met een optreden binnenkort naast house-held Erick Morillo, een aantal single-releases voor de boeg en optredens op Mystery Land, Sensation, en onlangs nog Bacardi Batbeats is hij inmiddels niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse clubjocks

11 opmerkingen

Werkzaam bij Evotions
kan niet van die slette houwe! whoeaaa dik nummer! :-)
Sorry, hier ben ik echt niet warm voor te krijgen. Mr. 'eclectiek' Chuckie kan wat mij betreft bij het grof vuil gezet worden. Geef mij maar een Don Diablo of Benny R.!
Chuckie ??? Niet van slette houwee ??? bweeeh... ik pas... terwijl dit toch echt een van mijn favoriete zalen is :-(
Treurige bedoening...
 
Idd erg jammer van Chuk.. :vaag:
Uitspraak van Oakie op vrijdag 31 maart 2006 om 18:19:
Chuckie ??? Niet van slette houwee ??? bweeeh... ik pas... terwijl dit toch echt een van mijn favoriete zalen is
Treurige bedoening...


Ik zou m toch echt een keer een kans geven. Heb m nu al een heel aantal malen horen draaien en zelfs mijn goede vriend Tjeerdo die in het begin ook zeer sceptisch was, is overstag. Wat deze jongen doet zie je echt maar heel weinig in de Nederlandse clubs. Geloof me: ik lul niet.
Artiest Martinez
Slette houwe : is gewoon een heeel vet nummer !
Als het niet in je straatje past jammer dan,maar dit is kwaliteit.
Uitspraak van Raves op zaterdag 1 april 2006 om 15:51:
Slette houwe : is gewoon een heeel vet nummer !
Als het niet in je straatje past jammer dan,maar dit is kwaliteit.


Jouw kwaliteit is niet de mijne :-(

Uitspraak van 4U op vrijdag 31 maart 2006 om 21:33:
Ik zou m toch echt een keer een kans geven. Heb m nu al een heel aantal malen horen draaien en zelfs mijn goede vriend Tjeerdo die in het begin ook zeer sceptisch was, is overstag. Wat deze jongen doet zie je echt maar heel weinig in de Nederlandse clubs. Geloof me: ik lul niet.


I did try... Could NOT enjoy... :-(
Zeker AANWEZIG! Afgelopen zaterdag Sugar Daddy van de zelfde organisatie in de Winkel van Sinkel was een topfeest echt vet voor Utrecht inclusief hippe geisha's pfff heb me zwaar vermaakt!!!!!!!!!! En slette houwe doet zeker!!
iemand interesse in kaartjes?

Ik kan niet...IQ...
ricky rivaro!
Uitspraak van Oakie op maandag 3 april 2006 om 14:50:


Zo werkt het niet.. kwaliteit is kwaliteit, en iemand zijn/ haar smaak kan de jouwe niet zijn. Kwaliteit heb je wel of niet of iemand er nu van houdt ja of nee is iets anders! En het was alles behalve treurig. ;)