Partyflock
 
­ Nederland

Streamers

anoniem gepubliceerd op
Streamers
28 maart 2006
Met het succes van Los rijst Soulmax’s nieuwe concept Streamers nu ook in de charts van places to be en parties to see. De eerste editie van Streamers op 24 februari in het Paard te Den Haag was een knaller. Met trots presenteert Soulmax dan ook een vervolg op vrijdag 12 mei, wederom in het Paard te Den Haag. Double joy met DJ duo Ernesto vs Bastian, rijzende ster Jochen Miller en Belgische legende Yves Deruyter zullen deze avond nogmaals laten zien waar Streamers voor staat. Mis het niet!

Dj Tiësto trok tijdens zijn befaamde concert in 2003 als eerste de plaat ‘Who’s the Starter’ van DJ duo Ernesto vs Bastian uit zijn tas, 25.000 fans gingen uit hun dak. Dit innovatieve en verrassende DJ duo, ook bekend van superhit ‘Dark side of the Moon’, veel gedraaid door onder andere Marco V, Armin van Buuren en Judge Jules, met fans van Canada tot Polen, zal deze editie van Streamers persoonlijk hun eigenzinnige maar toch toegankelijke, internationale sound op het Paard loslaten.

Hierna is het aan de jonge getalenteerde en veelbelovende Brabantse DJ Jochen Miller om met zijn energieke, uplifting en high quality, style blending tech-trance geluid te laten zien dat hij er klaar voor is om door te stoten naar De Top. Met optredens door heel Nederland, op grote evenementen als Innercity en Mystery Land en optredens in Europa en zelfs in Miami mag je deze jong begonnen en nog altijd groeiende ster niet missen tijdens deze editie van Streamers!

Yves Deruyter mag de avond afsluiten. Deze Belgische legende met vele successen in de pocket is zijn DJ carriere ruim 20 jaar geleden begonnen, maar is nog lang niet van plan zijn platenkoffers in de kast te zetten. Integendeel, zijn jubileum viert hij met een groot feest in zijn thuishonk de Cherry Moon, proostend op de volgende 20 jaar. Groot gelijk, zijn single Infinity haalde de tweede plaats in de Nederlandse Fresh 40 Dance chart, en met vele releases en hits als The Rebel en Calling Earth is hij nog altijd een van de meest veelbelovende DJ’s uit België. Zorg dat je er bij bent op vrijdag 12
mei!

Voor maar 7,50 kun je snel je ticket online bestellen of je kunt hem halen aan de dagkassa van het Paard. Aan de kassa van het Paard betaal je 1,50 fee, je hoeft echter binnen niet meer te betalen voor jas of toilet. De voorverkoop is begonnen! Let op, rond 01:00 vormt zich er altijd een lange rij, probeer dus voor 1en binnen te zijn.

1 opmerking

Vorige keer was n topper, dus ga zeker weer ff kijken!