Partyflock
 

Dilemma: geen moeilijke keuze op Koninginnenacht

gepubliceerd door , op
Dilemma: geen moeilijke keuze op Koninginnenacht
28 maart 2006
FeestDilemma · A special Queensnight choice
Datumvrijdag 28 april 2006
LocatieArena Site
De avond voor Koninginnedag is typisch zo’n moment waarop je voor een dilemma staat. Ga je het bruisende nachtleven in en ben je de dag daarna moe, of duik je vroeg onder de wol zodat je fit bent maar mis je daardoor wel een van de traditioneel gezelligste avonden van het jaar? De organisatie achter Dilemma gaat die keuze niet voor je maken, ze maakt hem hooguit wat makkelijker. Met een ijzersterke line-up van Derrick May, Don Diablo, Dimitri, Remy, Brian S, Lin en Jesse Voorn biedt ze de nachtvlinders een ongekend sfeervolle avond in Arena met voor ieder wat wils.

Het leven draait om het maken van keuzes. Elke dag word je er weer opnieuw mee geconfronteerd. Sommige keuzes neem je eigenlijk zonder erbij na te denken, anderen kosten je ontzettend veel tijd en daarbij heb je soms zelfs hulp van vrienden en vriendinnen nodig. Gelukkig zijn er ook nog dilemma’s die positief kunnen uitpakken. Welk van de twee zalen in Arena je bezoekt bijvoorbeeld. Ga je voor een heerlijke melange van techno, techhouse en progressive met kwaliteit van de bovenste plank, gebracht door drie absolute wereld-DJ’s of kies je voor de frisse house, club en electro van een jongere generatie? Op Dilemma vind je dus nog een keuze, maar ditmaal geen vervelende.

Choice 1
Deze zaal eert het roemruchte verleden van drie DJ’s die alles al hebben gezien en meegemaakt maar voor wie optreden nog altijd een lust is. Deze helden hoef je niets meer te vertellen of uit te leggen. Ze weten wat hen te doen staat op een avond als Koninginnenacht wanneer ze voor een publiek staat dat speciaal voor hen gekomen is. En je weet dat dit gedenkwaardig gaat worden als je de namen even laat bezinken en bedenkt waar deze voor staan. Derrick May, Dimitri, Remy

Choice 2
Dilemma zou z’n naam niet waardig zijn als de andere zaal zou worden gezien als ‘opvulling’. Het is Koninginnenacht, het publiek wil een goede avond hebben, dus ga je dan niet voor de makkelijkste weg maar kies je voor een absolute top line-up op clubgebied! Verwacht in deze zaal de ‘sound’ van nu, gebracht door vier DJ’s die ‘hot property’ zijn. Don Diablo, Brian S, Lin, Jesse Voorn

20 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
ziet er vet uit!
Ik kwam nog een kleine toevoeging op het bericht tegen, wel zo handig voor de mensen die willen weten waar deze DJ's voor staan... O:)

Derrick May is een vertrouwd gezicht in het Amsterdamse nachtleven. De pionier uit Detroit, USA, gezegend met een feilloze en roemruchte mixtechniek, heeft inmiddels een prachtige lijst aan producties en hij geldt als een van de grondleggers van de elektronische muziek. Zijn sound staat bol van de groove, funk en melody, zaken waar het nog wel eens aan wil ontbreken op een hedendaagse technoavond. Geen kille koude beats, maar warme melodieuze soulvolle techno van de bovenste plank, zoals die alleen gebracht kan worden door degene die de techno uitvond.
Dimitri die een avond opent. Mooier kan je het niet krijgen als organisatie want deze meester verstaat de kunst van het sfeer maken als geen ander op aarde. Zijn uitmuntende platenkeuze nodigt uit tot zweven en wanneer Dimitri de zin er goed in heeft neemt hij je mee op een reis die je niet snel zal vergeten. Op Dilemma wordt Dimitri weer herenigd met zijn oude makker May en dan kan je op je vingers natellen dat dit het beste in hem naar boven brengt en die vertrouwde High Tech Soul Movement stijl van weleer zeker te verwachten is.
Remy is natuurlijk een icoon als het gaat om het waardig afsluiten van een goed feest. De Hagenees heeft dit al talloze malen bewezen en op Dilemma zal hij opnieuw aantonen dat hij de absolute heerser is op dit terrein. Na de twee uur set van Derrick May gooit Remy ongetwijfeld het gas er nog even op om Dilemma in een euforische roes van extase te beëindigen. Remy en afsluiten, kan het mooier?

Don Diablo scoort momenteel enorm met zijn hit ‘Who’s your daddy’. De sympathieke Drent die nooit te beroerd is om een goodwill statement te maken geniet van een enorme populariteit in de clubscene en dan met name bij de vrouwelijke bezoekers die in hem alles verenigd zien wat een ideale man zou moeten hebben. Hij is stoer, kleedt zich smaakvol en heeft een geweldige uitstraling achter de tafels. En dan hebben we het nog niet eens over zijn draaien zelf. Don rockt de pan uit wanneer hij bezig is met zijn eigen geluid dat niet in een hokje past.
Brian S is mister club himself. En dat hij daadwerkelijk enorm veel plezier heeft in wat hij doet wordt wel duidelijk als hij ergens af moet sluiten en lang nadat de laatste bezoeker vertrokken is de organisatie nog vraagt of hij voor zichzelf en de schoonmakers een plaatje op mag zetten. Brian zorgt altijd voor feest, heeft een perfect ritmegevoel wat hij regelmatig demonstreert op de conga’s en gaat op Dilemma ook zeker knallen.
Lin is de coming girl in de scene. Ze gaat razendsnel. Heeft residencies op mikro, Franchise en in de Now & Wow en wekelijks is ze wel ergens in het land te vinden met haar platenkoffer die altijd breed van inhoud is en nooit hetzelfde is als de week ervoor. Op Dilemma zal ze openen, het tweede uur is voor Jesse Voorn en daarna zullen ze samen nog een uur back2back draaien.
Jesse Voorn is ook zo’n onmiskenbaar talent dat hard op weg is naar de top en die zo langzamerhand serieus kan gaan nadenken over een professionele carrière. Zijn ambassadeurschap van Dance4Life is daarvan een voorbeeld. Voor hen draait hij onder andere op de Aware avonden in Studio 80.
laatste aanpassing
Werkzaam bij Evotions
hehe...wat kan t leven toch mooi zijn :-)
Geen dilemma voor mij om hier niet heen te gaan..
ga me lekker in den haag misdragen zoals elk jaar
 
geen dilemma voor mij.. ik ga lekkr naar Hellbound! :D mn keuze stond allang vast..
En ook voor mij geen Dilemma, ik ga liever voor 5 euro in de Wilhelmina Pakhuis los bij Fragile Breaks dan hier naar toe :)
Gooi het in de groep! :P

En op deze avond terug te komen. Als je het niet 'ziet' wat dit gaat worden kan je inderdaad beter ergens anders heengaan... of dat nu naar een goedkoop krakersfeestje is of een feest vol hardcoregeweld... We krijgen de toko sowieso wel vol met mensen die daadwerkelijk voor de muziek komen. ;)

Iedereen veel sterkte met hun Koninginnedag dilemma's en een goede keuze en nog meer plezier gewenst! :)
Uitspraak van Tjeerdo op woensdag 29 maart 2006 om 13:51:
of dat nu naar een goedkoop krakersfeestje is


Goedkoop breaksfeestje bedoel je denk ik ;)

Sorry voor de flauwigheid maar met zo`n naam voor het feest en het daarom heen hangende persbericht kon je wel een beetje reacties verwachten zoals de mijne (helemaal op PF natuurlijk :X )
No problem hoor... beetje zelfspot mag je ook best hebben als organisatie... :P

Have fun!
Ik ben van de party!
Ziet er erg stoer uit(Y)
zkr geen dilemma; ik ga lkkr naar Headliner!:D:D:D
En op deze avond terug te komen. Als je het niet 'ziet' wat dit gaat worden kan je inderdaad beter ergens anders heengaan... of dat nu naar een goedkoop krakersfeestje is of een feest vol hardcoregeweld... We krijgen de toko sowieso wel vol met mensen die daadwerkelijk voor de muziek komen.


deze opmerking is zoooo raak! :respect:
wat een line-up...zo zie je ze maar heel erg weinig :P

stoomtrein Remy, diesel Dimitri en old dirty Derrick :D:D:D :bounce:
Uitspraak van Foam op woensdag 29 maart 2006 om 23:57:
stoomtrein Remy, diesel Dimitri en old dirty Derrick

Je gaat ook?? Kunnen we eindelijk eens de after party met Pes 5 regelen!!!;)
Je gaat ook?? Kunnen we eindelijk eens de after party met Pes 5 regelen!!!;)

vanavond of morgen kaartjes halen, want feestje met zo'n line-up zie je maar zelden :D

hoe doen jullie het met vervoer??

PES 5 word geregeld..net geniale volley gemaakt met Gilardino...wat een heldenspel is het!
Uitspraak van Foam op donderdag 30 maart 2006 om 18:22:
vanavond of morgen kaartjes halen, want feestje met zo'n line-up zie je maar zelden

hoe doen jullie het met vervoer??

PES 5 word geregeld..net geniale volley gemaakt met Gilardino...wat een heldenspel is het!

Gewoon treinen denk ik, ik ga met een goede vriendin van me die eigenlijk nooit meegaat naar zulke feestjes, maar ze wilde perse een keer met me mee dus ik vond dit wel een passelijke gelegenheid;)..
Misschien dat zij wel rijdt, maar ik vind treinen ook prima en dan kan zij tenminste ook drinken.

Pes gaan we zekers regelen haha :respect:
Aanwezig!!! :)
Vanmiddag even 2 kaartjes scoren(Y)