Partyflock
 
­ Nederland

Illusions kick-off

gepubliceerd door , op
Illusions kick-off
24 maart 2006
Onder de naam Illusions gaat dance-organisatie Try Out (onder andere bekend van Treasure) een nieuwe reeks veelbelovende evenementen organiseren. Voor dit concept zal Try Out de kleinere clubs die Nederland rijk is langsgaan en deze subtiel omtoveren tot een extravagant danceparadise, te beginnen bij Ik op 22 april.

Uitgangspunt van Illusions is dat de capaciteit van de clubs niet meer dan 500 bezoekers is, om zo de intimiteit te waarborgen. Daarnaast zal een club die in aanmerking komt aan een flink aantal eisen moeten voldoen, waarbij alles uit oogpunt van de bezoekers wordt bekeken. Niet alleen zal worden gelet op de geproduceerde decibellen en de kwaliteit daarvan, maar bijvoorbeeld ook naar klantvriendelijk personeel, bereikbaarheid en de prijzen van consumpties.

Illusions zal ook een podium worden voor veelbelovend dj-talent die stevige, maar vrolijke beats uit de speakers laten knallen. Naast enkele bekende dj’s uit de top van de Nederlandse trance/hardtrance/techhouse scene zal iedere editie van Illusions ook een aantal aanstormend talenten de skills aan de decks mogen laten zien. Voor de première zullen dat zijn Trèbon, de dj die de opening verzorgde in de Try Out area bij NYE in de Lexion en Infinity, de dj die de allereerste plaat opzette bij het openingsfeest van Try Out twee jaar geleden. Hij zal een set verzorgen met drums & vocals. Daarna worden de wheels overgedragen aan de vertrouwde handen van “jonge oude rot” Dazzle. Zeker na zijn interview DJ Dazzle: Jonge 'oude rot' in de Trancewereld weten veel mensen hem beter te waarderen. De heren Melvin en Artento Divini, beide ook present bij de kick-off van Try Out twee jaar geleden en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig “entertaining” duo. Onder de nieuwe naam Divini Warning zullen ze de avond met een energieke back2back set afsluiten.

Net als bij Treasure zal ook bij Illusions weer een kledingvoorkeur worden aangegeven in stijl van de aankleding van de lokatie. Deze dresscode verplicht je tot niets, maar de ervaring wijst uit dat het merendeel van de bezoekers erg z’n best doet om een mooie creatie te bedenken. Voor de eerste Illusions geldt de vrijblijvende dresscode: Green/white/silver.

Vroegkomers opgelet
Bij de aftrap op 22 april krijgen de vroegkomers een gratis Illusions CD om op de terugweg nog even lekker na te genieten. Deze aktie geldt voor bezoekers die voor twaalf uur binnen zijn.

5 opmerkingen

dat klinkt weer veelbelovend!!! Op naar de 22ste April ;-)
 
Wow....een feesie in mijn eigen polderstadje... ik kan dan niet achterblijven he....!! :cheer:

Ik ga ook zeker kijken....lekker hoor...een feessie in mijn achtertuintje....

:)
 
Dat klinkt heeeel erg goed, ik zal er zeker zijn!
:bounce:
Nog maar twee nachtjes en dan mogen we!!!