Partyflock
 
­ Nederland

S.O.S. Deluxe in Hemkade

gepubliceerd door , op
S.O.S. Deluxe in Hemkade
15 maart 2006
FeestS.O.S. deluxe · Sound of Saturday
Datumzaterdag 20 mei 2006
WinactieS.O.S. deluxe actiegesloten
LocatieHemkade
Wat ooit begon als een leuk feestje op zondagmiddag ter ere van het tienjarig bestaan van de Hemkade, groeide al snel uit tot vaste prik op de agenda van de volwassen feestganger voor wie de zaterdagavond niet genoeg te bieden had, of simpelweg niet lang genoeg duurde. Eerst in de Hemkade zelf, maar inmiddels al weer geruime tijd op de laatste zondag van de maand in HappydayZZ: Sound of Sundays, beter bekend als SOS.

Inmiddels is SOS terug op de plek waar het begon… DE Hemkade…. Tweede kerstavond 2005 was de eerste editie van SOS Deluxe, en dat beviel zo goed dat er besloten is om dat vaker te doen. Het is dan ook wel een heel lékker feestje, en die smaken altijd naar meer.

SOS Deluxe is Sound of Sunday, maar dan op Saturday. ‘s Nachts, welteverstaan. Net zo lekker, maar met dat kleine beetje extra dat alleen de nacht te bieden heeft. Zoals een extra zaal met vooral club en groove, nóg meer geweldige deejays, spannende aankleding, en uiteraard het niet weg te denken VIP arrangement voor het betere pats- en imponeer werk.

Op deze eerste editie van S.O.S. deluxe op 20 mei 2006 kun je maximaal genieten van een superdeluxe line-up op de mainstage. De karakteristieke club-set van E-Craig en de virtuoze mixen-om-je-vingers-bij-af-te-likken van Spider en brengen je al snel helemaal in de juiste stemming. En als DJ Jean en Melvin Reese eenmaal achter de draaitafels plaatsnemen, wéét je weer hoe een zaterdagavond bedoeld is. MC Pryme mag in dit clubje heren dat al menigmaal in deze samenstelling het dak eraf blies uiteraard niet ontbreken. Ouderwets en maximaal knallen!

In de club/groove area kijken we reikhalzend uit naar de zomer met een line-up die op de betere strandfeestjes niet zou misstaan. Mark van Dale die altijd garant staat voor knallen in optima forma, dankzij zijn spannende sound van groove met hier en daar wat techno en trance invloeden en geen verdere introductie behoeft. DJ Marnix, bekend van zijn eigen Loveland feestjes en toyboy van de groove Jordy Lishious doen hun reputatie hier eer aan.

S.O.S. deluxe brengt je helemaal in zomerse sferen als crowdpleaser Dekky met zijn “gezellige” house en hekkensluiter van de avond Denniz, die met zijn eigen GrooveXpress de toon gezet heeft voor het betere groovegeluid, de nacht volmaken.

Line up: E-Craig, Jean, Spider, Marnix, Denniz, Mark van Dale, Melvin Reese, Jordy Lishious, Dekky & MC [dj=2893]{Artiest met ID 2893 bestaat niet!}.

6 opmerkingen

 
gezellig feest !!! :bounce:
Werkzaam bij Cyndium
ben er nog niet geweest maar wie weet
Ik krijg ineens een lekkeruhhh ingeving :cheer:

De afterparty na Emporium.. SOS partiezz zijn eg wel gaaf
 
bout :gaap:
 
To Schranzkopf:

Je mag er officieel niet eens inkomen??

SOS = The best!!! Iedere x heb ik het weer naar m'n zin... Keep up the good work
laatste aanpassing
 
weer terug in de hemkade!

:cheer: jippie!

Betere lokatie dan HD