Partyflock
 
­ Nederland

Superbash mét Pavo in Enschede

gepubliceerd door , op
Superbash mét Pavo in Enschede
14 maart 2006
FeestSuperBash · The rematch
Datumvrijdag 31 maart 2006
LocatieRevelation
De vorige editie stond gepland op vrijdag 25 november 2005. Zoals velen zich misschien nog wel kunnen herinneren viel er vanuit het niets ineens een dik pak sneeuw. Juist door het feit dat dit allemaal zo onverwacht kwam en omdat de temperatuur zorgde voor spekgladde wegen moest er deze avond ontzettend geïmproviseerd worden. DJ Pavo was al onderweg maar door een verkeerde afslag kwam hij in een kilometers lange file terecht. Ditzelfde lot trof DJ Nickey en dus bleven er maar twee dj´s over die de gehele avond moesten vullen. Planet X en Vecino hebben er echter voor gezorgd dat het een onvergetelijke avond werd. Iedereen die toch besloot te komen zorgde voor een optimale sfeer en er heerste een ontzettend gevoel van saamhorigheid.

The Rematch

Op vrijdag 31 maart zal het dan werkelijk zover zijn, Superbash zal in volledige bezetting wederom een knalfeest neerzetten. DJ Vecino die zich Superbash resident mag noemen, weet elk feest weer de juiste snaar te raken en zal de avond in (hard)style openen. Na Vecino zal niemand minder dan Pavo de decks overnemen. Uiteraard behoeft deze dj geen introductie, hij zal zijn set opbouwen van hardstyle naar oldschool. Hierna zal oud gediende dj Nickey laten zien waarom hij midden jaren 90 resident was van “ Night of the Hools”. Deze dj wordt nog steeds geroemd om zijn optredens van toen en zal deze avond exclusief voor Superbash platen uit “die goede oude tijd” voorbij laten komen. Omdat het bij alleen dj’s niet ophoudt presenteren we met trots MC Syco. Deze mc, die uiteraard bekend is als het brein achter Eastside Underground zal het publiek de gehele avond opzwepen met zijn vette vocals. Naast voorgenoemde artiesten zullen er gedurende de avond nog enkele surprise acts voorbij komen, die we op dit moment nog even een surprise laten.

LET OP: Gewijzigde locatie

Enschede is sinds eind februari een club rijker, deze club draagt de naam Revelation en was vroeger bekend onder de naam “De 7de hemel”, deze locatie is volledig verbouwt en voorzien van een compleet nieuw soundsysteem die voor Enschedese begrippen uniek is. Revelation zit op ongeveer 5 minuten lopen van het Centraal Station. Als je met de auto komt wordt aangeraden deze te parkeren op het muziekplein.

Oude tickets nog steeds geldig!
De voorverkoop vindt plaats in kledingzaak Confetti (oude markt 8 7511GA te Enschede). Confetti is gemakkelijk te vinden, als je recht voor de ingang van Discotheek Lunàtic staat ga je deze aan de linkerkant voorbij, de eerste winkel die je direct aan je rechterhand hebt is Confetti. Verder zijn er kaarten te koop aan de kassa van Discotheek Lunàtic en natuurlijk bij Revelation zelf. Kaarten kosten in de voorverkoop 6 euro en aan de deur zal 10 euro betaald moeten worden. LET OP: Mensen die nog in het bezit zijn van tickets van de vorige Superbash editie, hebben de komende Superbash op vertoon van deze kaart gratis entree.

Prijsvraag!
Speciaal voor de lezers van Partyflock verloot de organisatie van Superbash een aantal kaarten waarmee de winnaar gratis entree wint voor zichzelf en een vriend(in). Het enige dat je hoeft te doen is mail sturen naar superbashevents@hotmail.com met in de mail je naam, leeftijd, geslacht en woonplaats en wie weet ga jij gratis naar Superbash!

9 opmerkingen

Ja ja een nieuwe lokatie in de stad :),
waar house gedraaid word !!

En wie de sneeuw van eind November vorig jaar niet kan herrineren die zat niet in Enschede !! :O
 
Uitspraak van EL SHARKY op dinsdag 14 maart 2006 om 17:53:
En wie de sneeuw van eind November vorig jaar niet kan herrineren die zat niet in Enschede !!


idd :P
We zijn er weer, sneeuw of geen sneeuw!!! Ben er toen ook door gekomen, hihihihi. :)
 
is zeer zekersssssss een optie :bounce:
Word mooi :)