Partyflock
 
­ Nederland

Decompression

gepubliceerd door , op
Om het nachtleven in Leiden een broodnodige schop onder de kont te geven is Decompression sinds 2004 bezig om vooruitstrevende feesten te organiseren, waarin grote internationale namen worden gekoppeld aan lokaal talent. Na vier succesvolle edities, met namen als British Murder Boys en Joel Mull, is het tijd geworden om de bezoekers te bedanken en de Leidse dance scene een nieuwe impuls te geven. Decompression kan namelijk met gepaste trots melden dat het is gelukt om twee van de meest aansprekende namen uit de hedendaagse techno scene naar het LVC Cultuur Podium te halen: Ben Sims en Secret Cinema!

Ben Sims is een hedendaagse technolegende. De Engelsman is één van de meest gewilde techno artiesten van het moment en stamt al uit het acid house tijdperk. Zijn dj skills zijn buitengewoon, hij staat bekend om zijn meedogenloze draaitafelkunsten op 3 decks. Normaal gesproken staat Ben Sims veelal op massale feesten geprogrammeerd, maar speciaal voor Decompression heeft hij een uitzondering gemaakt. Verwacht een pompende, energieke set van deze man. Kwaliteitstechno van de bovenste plank.

Secret Cinema, ofwel Jeroen Verheij, is een naam die veel techno harten sneller doet kloppen. Vele platen die hij vroeger heeft geproduceerd worden anno 2006 nog steeds grijs gedraaid. Met energieke optredens van China tot aan Australië heeft hij al menig dansvloer doen ontploffen. Dat zal in het LVC Cultuur Podium niet anders zijn. Gelukkig heeft hij in zijn overvolle agenda toch nog een plekje vrij kunnen maken voor zijn nieuwe album presentatie op Decompression.

De twee hoofdacts worden bijgestaan door Size & Kim Wood, de mannen achter Decompression. Size timmert de laatste tijd stevig aan de weg, met een residentie op Integrate en boekingen op onder andere Awakenings! Omdat de eerdere optredens samen met Kim Wood goed bevallen zijn, zullen de heren ook deze keer hun beste platen uit de kast trekken en in een back-to-back set alle remmen los gooien. De visuals zijn voor de rekening van Blomster.

Naast deze grootheden staat er nog veel meer op het programma. De bovenzaal wordt ingekleed door de heren van Complexed, een jonge Leidse organisatie die veel talent in huis heeft. Sander May, Tech Jack, Zom en Shag zullen je hier laten zweten tot in de late uurtjes. In de lounge kun je een tosti happen bij "Chez Jonas" en even bijkomen met de minimale klanken van Bob's Your Uncle en Spaßmeister J.

Decompression is trots deze grootse line-up in zeer lange tijd in Leiden te kunnen presenteren en hopen jullie te zien op de dansvloer!

19 opmerkingen

 
Artiest Invite
Vette shit Hans, Sims is altijd dope!
 
tech jack iemand laten zweten?gaat je op de schranztour dan?dat wordt een leuk avondje met veel bekende.aanwezig
laatste aanpassing
Ben Sims! Misschien wel aanwezig...
diezelfde avond is jeff mills in 't paard van troje........:) dus ja dan wordt t toch jeff mills he!
Voor 12,50 naar Sims en Secret Cinema of 22 naar sjakie mills, ik zou het wel weten....
Uitspraak van Techno (L) me op maandag 13 maart 2006 om 19:27:
diezelfde avond is jeff mills in 't paard van troje........:) dus ja dan wordt t toch jeff mills he!



De laatste keren vond ik Jeff Mills absoluut niet overtuigen en dat i.t.t. een Ben Sims. :P
Het lijkt me duidelijk dat het bij Jeff volle bak wordt aangezien de LVC het als locatie gewoon niet heeft. En ik vind Sims de laatste tijd juist NIET overtuigen..

Uitspraak van Techno (L) me op maandag 13 maart 2006 om 19:27:
diezelfde avond is jeff mills in 't paard van troje........ dus ja dan wordt t toch jeff mills he!


logisch
 
Artiest Stenie B
Lastig altijd weer kiezen.....Mills zie ik op strp festival ...dus als ik ga dan wordt het toch echt Sims....
 
Ckers te weten bens sims!! Top dj's in leiden laat ik cker niet schieten!!:)
Artiest {SHOWLIST artist 44587, 8866}
Vergeet niet dat naast Ben Sims ook Secret Cinema met zijn nieuwste album presentatie komt! Daarnaast is het inderdaad moeilijk te concurreren met een Paard, toch vind ik de sfeer in het LVC gemoedelijker en meer techno dan in het Paard. Gelukkig heeft Ben Sims ons al laten weten er klaar voor te zijn en wellicht een uur langer zal gaan draaien :D
 
Uitspraak van TROY_DE_L op dinsdag 14 maart 2006 om 12:06:
Het lijkt me duidelijk dat het bij Jeff volle bak wordt aangezien de LVC het als locatie gewoon niet heeft. En ik vind Sims de laatste tijd juist NIET overtuigen..

blijf jij maar lekker in jouw den haag ,blijven wij wel lekker in ons leiden . vind lvc een goede lokatie .kan je nog een paffie draaien hoef je ergens anders niet te proberen en als je wilt zitten is er ook ruimte zat.je ken altijd wel vergelijken maar ieder is anders en bij de buren is het gras altijd groener.doe mij die maar....leiden dus...........
 
Van kalkhoven 100% mee eens lijpurt!!
Ben Sims (y) Alleen jammer dat leiden niet om de hoek is...
 
LVC is dus duidelijk wel een gare toko in vergelijking met 't paard; duidelijk bij sjakie molens :p
 
Ik heb liever een beetje de ruimte in LVC dan hutje mutje bij Mills.
laatste aanpassing
en zo is dat (Y)
heb wel zin in feesje, maar tis toch nog nie uitverkocht??!!