Partyflock
 
­ Nederland

Earthquake – Reincarnation tour 2006 update

gepubliceerd door , op
Earthquake – Reincarnation tour 2006 update
7 maart 2006
FeestEarthquake · The reincarnation tour
Datumvrijdag 24 maart 2006
WinactieEarthquake actiegesloten
LocatiePeppermill
De introductie en kick off van deze tour , 24-3-2006 in de Peppermill te Heerlen was al bekend. Hier onder de belangrijkste extra informatie betreffende deze eerste editie en de volgende editie:

Earthquake - Reincarnation 24-3-2006
De speciale digiflyer is sinds kort online. Na de intro zal er via een apart systeem een nieuwe tour “actief”worden. De directe informatie met betrekking tot 1 tour editie zal in dat onderdeel dan ook te vinden zijn. Het systeem “reincarnation 24-3-2006” is nu geactiveerd. Het moge duidelijk zijn dat dit concept een bepaalde kwaliteit verdiend. Om de naam Earthquake een extra dimensie te geven zal de organisatie een muur van extra geluid plaatsen in de verschillende area’s van de Peppermill. Tevens zullen er diverse entertainment activiteiten plaats vinden die betrekking hebben op het concept Earthquake die in elk geval niet ongemerkt aan je voorbij zullen gaan !

Line up
De internationale line up die deze eerste editie presenteert zal ongetwijfeld voor een variatie zorgen in stijlen.

Area 1: Present
Zo zal in de present Hardcore area oa de uit Zwitserland afkomstige Miss Flower een exclusieve set verzorgen. Zij is tevens een Third Movement artiest waardoor haar stijl een unieke mix van dit vooruitstrevend label en haar eigen inbreng is. Een andere internationaal en oude bekende in de scene is de uit Amerika afkomstige Omar Santana. We zien hem niet zo vaak in Nederland en dat maakt dit optreden extra uniek. Met zijn label H2O rec brengt hij regelmatig top productie op de markt. Ook hij heeft een eigen stijl in mix en platenkeus waardoor we iedere keer weer iets anders kunnen verwachten. Andere artiesten in deze area zijn Endymion, Tommyknocker , Partyraiser, D-Spirit en Sceletor & Mr. Sinister die voor de verandering de afsluiting zullen verzorgen in deze area!

Arae 2: History
In de 2e area History kunnen we ook een aantal internationale toppers bewonderen. Het uit Italie afkomstige duo The Stunned Guys zijn al jaren vaste krachten in de Hardcore scene. Met hun label Traxtorm records zullen zij ongetwijfeld een van de meeste floorfillers op hun naam hebben staan. We gaan er dan ook vanuit dat we een unieke set zullen horen van deze beide heren. De uit Amerika afkomstige Delirium zal voor iedereen die al een tijdje een liefhebber is van hardcore een bekende naam zijn. Hij heeft naam gemaakt op een aantal legendarische Thunderdome evenementen. Iedereen zal wellicht zijn stage dive nog kunnen herinneren. Deze man heeft talloze tijdloze productie’s op zijn naam staan en zal vanavond laten horen waarom hij al zo lang mee draait in deze scène. Natuurlijk zal Waxweazle niet ontbreken in de line up. Hij is toch zowat de resident van de eerste Earthquake evenementen georganiseerd destijds door ID&T. Andere artiesten in deze area zijn Buzz Fuzz, DJ Rob, Attic, X-ess en Fuckface en Paralizer.


Area 3: Next Generation
Zoals bekend zal er extra aandacht gaan naar “The next generation”. Deze area geprogrammeerd met upcoming talents en DJ’s die de laatste 5 jaar sterk aan de weg timmeren in hun regio of zelfs nationaal. DJ Triax is afgelopen jaar veel in de picture en dan met name zijn producer kwaliteiten. Na zijn eerste release op Hellbound records is hij een vaste resident geworden van UHM. Direct daarna volgde een release op UHM records. Sinds kort is er ook een track op Meta4 verschenen, het label van Ruffneck en Ophidian. Een andere zeer gewaardeerde artiest is DJ Pita. Deze uit Maastricht afkomstige DJ loopt al heel wat jaartjes mee en is zowat op elk evenement in Limburg en Brabant wel te vinden. Zijn mix technische kunsten in combinatie met platenkeuze zorgt ervoor dat er altijd een unieke set wordt neergezet. Een andere “die hard” in de zuid Nederlandse scene is Red Alert. De uit Weert afkomstige artiest is werkelijk van alle markten thuis en heeft alle stijlen, ups en downs in de scene meegemaakt en voorbij zien komen. Andere artiesten in deze area zijn Crosswire, Wizard, Dynamike, Pullzar, D-Struction, X-Statix, The Carcass, Din , Kaboom, 2-Hard en Ogre.

Next tour
Vervolgens zal op zaterdag 13 Mei 2006 de HappydayZZ in Culemborg worden aangedaan. Van 21.00 tot 07.00 zullen ook hier de funderingen gaan schudden! De in deze regio populaire organisatie X Factor zal het geheel ondersteunen op de manier zoals iedereen van hun gewend is. De kaartverkoop van deze editie start zaterdag 18 Maart. Ook hier zullen de tickets voor slechts Euro 18,- in de voorverkoop te verkrijgen zijn via de Ticketbox verkooppunten of online via www.u-h-m.nl of www.ticketbox.nl.

De complete line up in 3 areas voor deze 2e tour editie:
Miss Flower, Partyraiser, Outblast ,Unexist , Vince , J.D.A., Catscan , Sceletor, Endymion , The Stunned Guys, Waxweazle, DJ Delirium, DJ Kristof , DJ Niel , D-Spirit , Mr. Sinister, Triax, Lunatic & Miss Hysteria, Dione, Buzz Fuzz , Champ-e-on, Bass-D, Fuckface & Paralizer, X-ess, Attic , Obscurity, Shifter, Teaser, Affix, S-Kill, K-Libra , Mad, Psyco, Sagem, Reload-R, OCD, Darkvizion, Wizard, Red Alert, Only, Syndrom, Mc Justice, Mc Da Mouth of Madness, Mc Apster

Via www.earthquaketour.nl zal vanaf 23-3-2006 de verdeling per area van deze line up bekend worden gemaakt. De betreffende datum 13-5-2006 zal dan actief worden waardoor alle informatie toegankelijk zal zijn.

36 opmerkingen

De complete line up in 3 areas voor deze 2e tour editie


OOoh jaaaaaaa :D
Aanwezig @ Happy dazz zeker :jaja:

Hopelijk ook in heerlen.. Lijkt me echt n lijp feestje :D
 
Dat lijkt me cker een super feesie!!
earthquake!! pwa hallen zoetermeer:P
 
leuk feesie:) culemborg iets te ver weg haha..geen vervoer:(
Artiest Triax
word goed feestje denk ik zo mooie line-up :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
ben s benieuwd wat de ..

.. in petto zal hebben :p
Werkzaam bij Njoy
goed bezig Mike :D
 
Underground House Movement heeft in het verleden al vaak genoeg bewezen waartoe ze instaat zijn...

Hoeft geen woord over vuil gemaakt te worden
Omar Santana
Vince
Miss Flower
Waxweazle
Din & Kaboom

:respect:
 
Artiest The Carcass
Apeldoorn is ook Aanwazig :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 4024}
Waarschijnlijk niet aanwezig deze reis, line up is nou niet echt mijn ding, en de meeste namen kan je ook voor een kleiner bedrag zien. Wel leuk trouwens dat Marijn mag afsluiten @ main:)
Ik ben benieuwd of deze Earthquake Reincarnation tour ook nog in het Noorden des lands neer gaat strijken...
heb dr weer es zin in....:bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 726, 2342}
ben ook aanwezig:D!!!!
Beter kom je niet is op dezelfde datum
Artiest {SHOWLIST artist 6573, 107048}
:D vette shit
hmz helaas toch nie aanwezig :( voor 5 eurootjes na B2S 5 years 65 dj's ofzo :D
 
Jahjah dit word zeker een goed feessie :) heb der zin in :)
 
zeker aanwezig. hardcore hooligans was vet en dit wordt nog vetter
 
ben er aanwezig in de peppermill. ik ga echt niet naar happy dayz vorige party was gewoon klote
Artiest 2-Hard
Uitspraak van :X:D op woensdag 8 maart 2006 om 14:42:
B2S 5 years 65 dj's ofzo

die elk maar een half uurtje draaien dan missch ;)
Vette shit :)
laatste aanpassing
 
als het geld meezit aanwezig:jaja:
 
dit is wel dike line-up mensen allen moet zelf nog effe kijken of ik dan kan
 
NEE dank je niet mijn line-up,
en inderdaad je kan ze meestal ook bij kleinere goedkopere feesten horen draaien!!
18 euro nooit van me leven ghegheghe
laatste aanpassing
sowieso aanwezig :yes: