Partyflock
 
­ Nederland

Oldstyle Rave Classics - Part 5

gepubliceerd door , op
In januari werd om het jaar gelijk goed te beginnen de vierde editie van het succesvolle Oldstyle rave classics gevierd in het Patronaat in Haarlem. Aanstaande vrijdag is het weer zover en wordt alweer de vijfde editie georganiseerd.

Met de nieuwbouw van het Patronaat is Haarlem zonder twijfel een van de mooiste locaties van Nederland rijker. Het Patronaat staat niet voor niets in het rijtje van de tien mooiste clubs van Nederland die allen meedingen naar de prijs van beste club van 2006. De grote zaal van het nieuwe architectarische hoogstandje biedt aan bijna 1000 mensen de mogelijkheid om uit hun dak te gaan op hun favoriete muziek. Dankzij de “zwevende constructie” van de op veren rustende zaal en het gloednieuwe geluidssysteem klinkt de muziek zoals die bedoeld is.

De organisatie zal in samenwerking met het Haarlemse publiek de beginjaren van de housescene op een magische manier doen herleven. Voor iedereen die met plezier terug denkt aan deze tijd maar ook voor iedereen die deze tijd graag had willen maken is dit het ultieme feest. De ervaren dj’s zullen het publiek meenemen in een reis van eind jaren ‘80 tot midden jaren ’90 zodat iedereen weer van zijn of haar favoriete houseclassics kan genieten. Bezoekers van de vorige edities weten dat de sfeer centraal staat, en er zal weer hard gewerkt worden om dit lekkere gevoel te bereiken.

De line-up bestaat net als de vorige keer geheel uit dj’s die vanaf het begin af aan actief waren in de housescene. Mixmeester Vince zal op veler verzoek zijn scratch kunsten vertonen met platen uit het prille begin van de houseopkomst. Daarna zijn maarliefst drie van de vier leden van het legendarische The Dreamteam uitgenodigd om de zaal volledig op stelten te zetten. Gizmo, Dano en Buzz Fuzz hebben hun strepen al ruimschoots verdiend maar zullen er deze avond alles aan doen om te bewijzen dat zij nog steeds op de kaart staan.

De kaartverkoop is erg snel gegaan. Er zijn nog kaarten beschikbaar, maar verwacht wordt dat Oldstyle rave classics net als de vorige edities compleet uitverkocht gaat.

De vorige editie zijn er filmopnames gemaakt, en ook deze editie zal er weer een cameraman rondlopen om de enthousiaste artiesten en het dansende publiek vast te leggen. De organisatie werd overspoeld met mailtjes waarin nieuwsgierige bezoekers vroegen waar de beeldopnames voor waren en deze vragen worden nu beantwoord. Er zal een “special edition” DVD uitkomen van Oldstyle rave classics. Deze DVD zal gratis uitgedeeld worden aan de bezoekers van de speciale editie van Oldstyle rave classics op 22 april in Haarlem.

28 opmerkingen

Ziet er weer goed uit mensen, beetje ver voor mij maar voor de mensen die gaan: Have fun!!!

:)
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Dit feestje is altijd heel relaxt, vooral als je uit haarlem zelf komt> Niet dat anderen niet welkom zijn ofzow :[

:bounce:
laatste aanpassing
ben wel bij deel 4 geweest, maar heb nu al een kaartje voor CSR·Return to terrorland. Dus ga ik dit maal niet naar het Patronaat...
Altijd top feessie :jaja:. Ben zeker weer aanwezig :D
vorige keer was zeker goed.. misschien wel even een kijkje nemen
kaartje is al een week binnen.. heb er zin in..
tot vrijdag !!
ziet er leuk uit
Werkzaam bij Cuup.nl
Dit gaat weer super worden! :jaja:
Ziet er (y) uit....maar beetje ver weg weer :(
heb er alweer zin in! heb de vorige helaas gemist, maar de 2 keer daarvoor was super!
Rave :kwijl:!
Ik kan alleen niet :(
Hopelijk wel aanwezig, ff kijken wt m'n centjes zeggen.
22 april ckr aanwezig :)

architectarische
:p
Helaas niet zeker of ik aanwezig ben vanwege omstandigheden :(

Mocht ik niet kunnen komen, bouw er een vet feestje van mensen :jaja:
Moet ik eigenlijk wel weer eens aanwezig zijn, ben er nog maar één keertje geweest.
Ga in ieder geval wel naar de special edition die is echt geil :kwijl:
Goeie actie, die DVD's trouwens (y)
Uitspraak van Cupido op dinsdag 7 maart 2006 om 08:32:
Dit gaat weer super worden! :jaja:


Kom ik ook wel een keer kijken ;)

Uitspraak van Gilz op dinsdag 7 maart 2006 om 12:31:
22 april ckr aanwezig :)


Dan ben ik in Utrecht :D
buzz fuzz zuigt !!
en dat allemaal in haarlem
Oldstyle Rave Classics part 5
10 maart 2006 - Patronaat - Haarlem

Aanstaande vrijdag is het weer zover en wordt de vijfde editie van het succesvolle Oldstyle Rave Classics gevierd in het Patronaat in Haarlem. Alle voorbereidingen lopen lekker en de kaartverkoop gaat weer snel. De line-up is ruime tijd geleden met trots door de organisatie gepresenteerd, bestaande uit Vince, en maar liefst drie van de vier leden van The Dreamteam (Gizmo, Buzz Fuzz, Dano). Helaas is het op het laatste moment door persoonlijke omstandigheden voor Dano niet meer mogelijk om te komen draaien vrijdag. Er is op zeer korte termijn naar een waardige vervanger gezocht en gelukkig is niemand minder dan dj Pavo bereid om voor hem in te vallen. Dano laat via een algemene brief aan zijn fans het volgende weten:


Beste en lieve feestgangers.

Tot mijn grote spijt moet ik de boeking voor aankomende vrijdag 10 Maart door omstandigheden afzeggen. Ik schrijf dit bericht om jullie persoonlijk hiervan op de hoogte te stellen. De organisatie en ik hebben goed nagedacht en besproken wie een goede vervanger voor mij kan zijn op Oldstyle Rave Classics part 5. We denken hem gevonden te hebben! Dj Pavo gaat samen met Buzz Fuzz en Gizmo een onvergetelijke avond voor jullie neerzetten. Ik wens jullie een toffe nacht in Haarlem met zijn top locatie Patronaat en ik........ik hoop snel weer een keer in Patronaat te zijn!!

Groetjes Dano
Dano :( Maar Pavo is een goede vervanger.. Wordt er nog een time-table gepubliceerd?
Uitspraak van [023] PimRitsel op maandag 6 maart 2006 om 23:07:
ben wel bij deel 4 geweest, maar heb nu al een kaartje voor CSR·Return to terrorland. Dus ga ik dit maal niet naar het Patronaat...

nee, dan had ik et ook wel gewete
altijd gezzelig dus ben er ook weer cker bij