Partyflock
 
­ Nederland

Earth in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Earth in de Melkweg
1 maart 2006
Earth zet na een nachtelijke boottocht in februari binnenkort weer voet aan vaste wal. Op vrijdag 10 maart staat er veel lekkers achter de stalen wielen in de Melkweg. Steve Porter (USA) maakt met zijn Porterhouse-tour een tussenstop in Amsterdam, en Haagse verloren zoon Remy komt na lange afwezigheid eindelijk weer eens afsluiten.

Earth voelt zich als een boom in de aarde in 2006. Starten met een uitverkochte clubnight in de Sugar Factory en vervolgens een week later een knallende samenwerking met Loveboat 2.0 op de Ocean Diva. Het nieuwe jaar is perfect ingeluid. Het wordt echter weer tijd voor vaste aarde onder de voeten en wel op vertrouwde bodem. In een locatie als de Melkweg zijn schuddende grondvesten (Remy's handelsmerk) in ieder geval geen probleem.

Op volle stoom koerst Earth nu af op haar maart-aflevering in de Melkweg. In oktober stond hier nog de ˜upcoming man" Desyn met een dansvloer to the max. Op 10 maart heeft Earth een twee zalen-programma met in de oude zaal, voor het eerst in een Nederlandse club, de Amerikaan Steve Porter. Steve zit momenteel midden in zijn Porterhouse-cd releasetour, zijn nieuwste mix-album. Op dit album laat hij zijn diversiteit duidelijk horen, in tegenstelling tot veel klassieke progressive dj's mixt hij diverse stijlen in een hoog tempo door elkaar in één pompende mix. Zijn diversiteit blijkt ook wel uit zijn producties die net zo makkelijk op de Playboy Mansion-cd van Felix da Housecat geplaatst worden als op een doorsnee Global Underground-cd.

De laatste keer dat Remy op Earth stond was alweer in 2004, en dat is veel te lang geleden. De Haagse grootmeester van de stuwende beats is een Earth all-time favorite. Hij krijgt dan ook alle ruimte om op zijn kenmerkende manier de avond af te sluiten. Starter van de avond is Per, de laatste 3 Earth-edities sloot hij nog op z'n Per's af, dit keer bijt hij het spits af. Host van de avond is MC PPholl.

In het Melkweg-cafe staat dj/vj-collectief Helpende Henk met een mix van pikante beelden en dito muziek. Bij tijd en wijlen worden ze bijgestaan door Luid&Duidelijk, performers, uitdagers en vooral loverboys ten top.

Earth stands for forward thinking music!

3 opmerkingen

 
Maar of Steve nog wel interessant is tegenwoordig is maar de vraag ... :)

Remy is altijd goed natuurlijk.
Dit wordt mijn 1e Earth....
Heb alleen maar hele goede verhalen gehoord en Remy kan bij mij sowieso niet stuk!
C U in de Melkweg!!
zal ik dan ook maar even reageren? Anders wordt het zo'n dooie boel... ;-)

remy :respect: