Partyflock
 
­ Nederland

Angels - Music from heaven

gepubliceerd door , op
Angels  - Music from heaven
27 februari 2006
FeestAngels · Music from heaven
Datumvrijdag 7 april 2006
LocatieKerkplein
Engelen bestaan!

De Stichting Music From Heaven zet zich door het organiseren van verschillende muziekevenementen in voor goede doelen binnen Nederland. Met het evenement "Angels" op vrijdag 7 april 2006 in Bar-Dancing Kerkplein te Breda richt de Stichting zich op de hedendaagse Dance.

Speciaal voor deze avond zal Bar-Dancing Kerkplein haar deuren al om 22.00u openen, twee uur eerder dan op vrijdag gebruikelijk is. Het gebouw ademt een sfeer uit van renaissance, een decor dat in het geheel erg goed samenhangt met de karakteristieke eigenschappen van het evenement Angels. De entertainers van Girlparty zullen vanaf de opening op deze eigenschappen inspringen en die sfeer tot leven brengen.

De entréeprijs bedraagt 10 euro. De opbrengst van Angels komt ten goede aan ‘Doe Een Wens’, een organisatie die de liefste wens vervult van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Onder het motto “Iedereen kan van tijd tot tijd een engel voor een ander zijn, jij toch ook?” zullen alle betrokkenen geheel belangeloos meewerken aan dit evenement.

De avond gaat in Area 1 vanaf de eerste minuut meteen goed los met de Retro Sounds van de meervoudig Awards-winnaar Steady Douglas. Vervolgens zal de welbekende Secret Simba haar lekkere Funky Sounds en Techy Grooves ten gehore brengen, waarna de altijd spontane, enigzins excentrieke Revana met haar Latin Tribal het tempo verder op zal schroeven. Als laatste zal de energieke Wheely de afsluiting van de avond op zich nemen met zijn eigenzinnige Techno.

In Area 2 zal de spits afgebeten worden met de heerlijk opzwepende Progressive klanken van Robert Way. Daarna zal vinyl-goochelaar Martino zijn kunsten vertonen met zeer beweeglijke, vrouwvriendelijke Techno. Wanneer Jeff Beats achter de decks plaats neemt zal het publiek met zijn TechTrance verrast worden door een steeds sterker wordende climax. Jar is de afsluiter; wie van ritmische, opzwepende drums houdt zit bij hem helemaal goed.

Om het feest helemaal compleet te maken beschikt Bar-Dancing Kerkplein over de modernste technieken op het gebied van licht en geluid. Daarnaast zorgt vriendelijk en vlot barpersoneel, een uitgebreid en goed georganiseerde garderobe en nette toiletgroepen voor een verzorgd geheel. Surf voor meer informatie naar: www.musicfromheaven.nl

28 opmerkingen

ik heb veel gelezen over de stichting Music From Heaven... It impresses me dat de organisatie en de dj's het geld en de donaties over storten naar stichting doe een wens...je krijgt er gewoon de rillingen van... niet vaak word er een goede en juiste actie uit gehaald in deze wereld... en zeker niet echt vaak in de dance scene vindt ik persoonlijk... wij leven en dansen terwijl veel mensen het daarnaast gewoon moeilijk hebben en moeten vechten voor het leven... daarom mijn complimenten aan Music From Heaven...laten we allen een keer iets goeds en iets groots doen voor een ander... mijn stem en donaties krijg je uit het hart...
:respect: :respect: :respect:

wij zijn er zeker!!!!
 
Iedereen die hieraan meewerkt echt ontzettend bedankt!! Dankzij alle vrijwilligers kan dit niet anders meer worden dan een groot topfeest! Hoe meer bezoekers hoe meer we kunnen schenken aan Doe een wens dus iedereen komen :yes:
Ik ben er ook ;-)
 
Superinitiatief!!!!!!!!!!
Werkzaam bij Wicked-Productions
Artiest {SHOWLIST artist 46556, 2166}
Een eer om hier aan mee te mogen werken... :respect: respect naar iedereen die hier belangenloos aan mee werkt ;)
laatste aanpassing
 
Super om te lezen hoe iedereen zich inzet, zo blijft er voor velen wat te wensen en uit te komen!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 28 februari 2006 om 02:42:
Superinitiatief!!!!!!!!!!


daar ben ik het helemaal mee eens....:respect:
ik ben er ook zeker bij.....:bounce:
KLASSE !!! (Y):yes:
En super line-up... :respect:
 
Gaat helemaal goed komen die avond!!
Wij ijn erbij met het team!!
ik ben ook zeker aanwezig :yes:
 
geweldig initiatief, maar had niet anders verwacht met zo'n fantastisch SUPERteam.
Gaat zeer zeker een SUPERparty worden en natuurlijk ben ik ook aanwezig. En mooi maar 5 minuutjes wandelen van mijn geliefde afterclubje af, waar de thee altijd klaarstaat voor lieve vrienden! Hihi, dat is helaas alleen op uitnodiging van ondergetekende!
laatste aanpassing
ik ben ook zekerssss aanwezig :yes:

heb er erg zin in...:p :cheer:

en vooral voor een goeie doel :respect:
 
WOUW..........Super! mes snijdt aan twee kanten!!!
DUS DAAR BEN IK BIJ!!!! (k)
 
tja,

Dan kenne wij Ckr ook ni wegblijven hoor!
't verhaaltje kwam me alleen al wat bekend voor robbie ;-) ghehe..

:bounce: rollie :bounce:
Engelen bestaan dus wel :D

Succes aan iedereen die hier aan mee werkt!!!
Greetsz Paul

ps: ik ben natuurlijk ook van de party :D
Tja dat kunnen we eigenlijk niet missen he! Ik ga me best doen er te kunnen zijn! Lekker line up ook trouwens! Staan toch een aantal favootjes tussen!
 
Werkzaam bij Music from Heaven
Dank jullie wel voor de zéér positieve reacties!

Vanaf vandaag is het mogelijk om via onze website kaarten te reserveren voor "Angels" op 7 April in Kerkplein Breda; www.musicfromheaven.nl (zie onderaan op de voorpagina).

Voor meer informatie over de line-up verwijzen wij jullie graag naar deze pagina:
www.musicfromheaven.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=2
Ik ben er zeker bij, Breda is al een tijdje verdwenen uit de partyscene en een feest die Breda weer op de kaart gaat zetten, daar moet ik zeker bij zijn.
 
Zekers van de party...wat een goed initiatief..wouw :bounce: :bounce:
Ziezo... Het wordt al redelijk aftellen geblazen... Wordt gewoon een superfeestje ! :woop:
I'll be there. HELL YEAH!!!
Zozo, het is bijna zover, nog maar een week te gaan en het feest van dit jaar in Breda barst los. Ik heb er nou al zin in. :jaja:
 
Morgen is het eindelijk zo ver; De Stichting Music from Heaven organiseert haar eerste officiële evenement "Angels" in Bar-Dancing Kerkplein te Breda! Om nog even een tipje van de sluier op te lichten heb ik hier een aantal feitjes op een rij over "Angels", vrijdag 7 April 2006:

* Beide zalen vanaf 22.00u open!
* 8 DJ's: Steady Douglas, Secret Simba, Jeff Beats, Wheely, Revana, Martino, Robert Way & Jar!
* 8 verschillende House-stijlen: Progressive, Groove, Electro, TechHouse, TechTrance, Techno, Latin, Tribal,
* 1 MC: Da Six (Zanger, Rapper & Beatboxer.. op een bescheiden, subtiele manier!),
* 1 Dansgroep: Girlparty (Paaldans-acts, GoGo, Buikdans-act en een aantal andere zéér verrassende acts!),
* Laser CreationZ voorziet de avond van indrukwekkende lazershows!
* Shows meteen vanaf de opening om 22.00u,
* Entrée is maar 10 euro p.p.!
* De opbrengst gaat naar 'Doe Een Wens', een Stichting die de liefste wens vervult van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.
* Onder het motto "Iedereen kan van tijd tot tijd een engels voor een ander zijn, jij toch ook?" zullen alle artiesten, de medewerkers van Angels & de organisatie hier geheel belangeloos aan meewerken!
* Cameraploeg van Scratch'98 komt TV-opnames maken!

Don't miss the impressive first edition!!

Surf voor meer informatie naar: www.musicfromheaven.nl

:cheer: