Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe editie Traffic

gepubliceerd door , op
Nieuwe editie Traffic
27 februari 2006
Pak je agenda er vast bij, want op vrijdag 17 maart is de Melkweg wederom het strijdtoneel van ’s Neerlands toonaangevendste technofeest. Traffic opent om 22.30 haar deuren voor een avondje vierkwartsgeweld van overwegend Engelse bodem. Voor de gelegenheid zijn drie vernieuwende artiesten uit de Britse technoscene naar Amsterdam gehaald. Niemand minder dan Inigo Kennedy, Female en Regis beklimmen straks het Traffic-podium, om zij aan zij met residents [dj=24063]{Artiest met ID 24063 bestaat niet!} en Bart Skils het publiek in de Oude Zaal te voorzien van de broodnodige dosis kwaliteitstechno. Om nog maar te zwijgen over de toilet-arena…

Londenaar Inigo Kennedy is hard op weg om zijn honderdste release uit te brengen. Een producer met de Midas-touch, die aan de lopende band monsterreleases uitbrengt op labels als ZET, ergonomix, Red Steal en niet te vergeten zijn eigen label Assymetric. De organisatie van Traffic is dan ook trots deze gigant in wording eindelijk eens de voordelen van kaas uit het vuistje en het witte fietsenplan te mogen tonen.

Uit het oude Black Country, Birmingham om precies te zijn, komt Regis. Hij toonde met eerdere livesets op Traffic niet alleen te beschikken over een hele rits keiharde technokrakers, maar ook nog eens over een gezonde dosis Engelse humor. Zijn liveset is sinister als de slang met de appel, maar tegelijkertijd hilarisch als een goede Monty Python film. Iets om niet te missen, zeg maar. Op Downwards UK brengt hij niet alleen uit onder zijn eigen naam, maar ook met collega duistere-techno-freak Surgeon. Onder hun koosnaampje British Murder Boys heeft het tweetal al menig dansvloer ge-carpetbombed. Maar vanavond staat hij in zijn eentje sterk.

Denk je aan Birmingham, dan denk je als technofreak al gauw aan Peter Sutton. Onder zijn pseudoniem Female releaset Sutton oa op het label Sandwell District. Niet voor niets is hij momenteel een van de snelst rijzende sterren aan het Britse technofirmament. Twisted en donker als Surgeon op een dinsdagmiddag, minimaal en subtiel als Robert Hood in een porcelijnkast. Deze contradictie maakt de sound van Female uniek. Hij zou een Britse darkroom tijdens tea time niet misstaan - laat staan een Oude Zaal prime time.

Huisdeejays Bart Skils en [dj=24063]{Artiest met ID 24063 bestaat niet!} vertegenwoordigen de vaderlandse troepen van Traffic. Beiden zijn bezig aan een niet te versmaden opmars in het Nederlandse technocircuit. Als deejay hebben zij hun strepen al meer dan behaald. En de komende maanden gaan beiden ook de vinylmarkt bestormen met een aantal releases waar de oren van gaan klapperen. Wie er vast een voorproefje van wil horen, is op Traffic aan het juiste adres.

Maar Traffic zou Traffic niet zijn zonder speciale side-area. Na het daverende succes van Redevice afgelopen editie in de speciale wc-arena is het nu de beurt aan Traffic resident Aron Friedman om zijn eigen invulliong te geven aan het knusse halletje bij de toiletten. Samen met zijn nieuwe partner in crime, de Nijmeegse techno-jock Brent Roozendaal, vormt hij het illustere Mesjokke. Ter gelegenheid van zijn verjaardag strijdt Friedman met Roozendaal om de begeerde Pleemate of the Year Trophy, in een alles verzengende ping-pong set van vijf uur lang.

Mocht dit nog niet reden genoeg zijn om vanavond al in een slaapzak voor de Melkweg te gaan bivakkeren, laat dan het feit dat Traffic nu bijna vijf jaar bestaat meetellen in je overweging. Meer informatie over de speciale lustrumviering volgt snel.

29 opmerkingen

 
REGIS!!!!!!!!!!!!! :D
Jammer dat tegelijk de Schijfrijders in Haarlem zijn..
laatste aanpassing
Wel dikke line-up (Y) maar waarom skils en Lauhaus hierbij boeken?
omdat het residents zijn op hun eigen feestje paulus..de rest van de namen zijn er leuk. ben vooral benieuwd naar inigo kennedy. heb 1 set van hem en die vond ik erg vet
Uitspraak van Lennart! op maandag 27 februari 2006 om 18:17:
omdat het residents zijn op hun eigen feestje paulus
whaha oke :)


maar vind hun muziek totaal niet bij deze namen passen.. (N)
Inigo Kennedy :respect: :respect: op Deflect was hij Magnifique
Aardig :) Misschien een optie!
Dikke line-up hoor...

Vooral koel dat Inigo voor de eerste keer in Nederland staat....

;)
euh hoe kom ik aan een kaartje :p

toch niet alleen in a'dam te koop...?
 
zeker aanwezig! Inigo Kennedy!!!
 
Artiest Invite
Ik baal best dat ik hier niet aanwezig kan zijn, ik wil al super lang Female zien :-(
 
Artiest Stenie B
Ow ...dit ziet er aardig uit!!!!

Kzal is even checken of we hierbij aanwezig kunnen zijn......
Haha hoe mooi ... snel de reacties weghalen zonder pardon (mag ik vragen waarom?) en vervolgens sneaky het bericht aanpassen .. Een persoonlijk berichtje is meer op z'n plaats jongens :)
 
Artiest {SHOWLIST artist 35918, 50714}
Uitspraak van kalluf! op maandag 27 februari 2006 om 21:32:
r


zeker, outland!
ja das in a'dam toch?? ik dacht meer aan utrecht
 
Ik vond Regis toen op NYE bij awakenings echt top en ik ben al een tijdje niet op traffic geweest dus present ;D
 
Denk wel dat ik weer eens in de Melkweg aanwezig ben :jaja:

Altijd top avondje op Traffic!
Artiest {SHOWLIST artist 4370, 99925, 70177}
Uitspraak van Dystorsion op dinsdag 28 februari 2006 om 15:36:
Haha hoe mooi ... snel de reacties weghalen zonder pardon (mag ik vragen waarom?) en vervolgens sneaky het bericht aanpassen .. Een persoonlijk berichtje is meer op z'n plaats jongens


Zie inbox. Excuses voor de slordigheid.
Uitspraak van Housewerk op maandag 27 februari 2006 om 18:21:
Uitspraak van LOOR op maandag 27 februari 2006 om 18:17:
omdat het residents zijn op hun eigen feestje paulus
whaha oke


maar vind hun muziek totaal niet bij deze namen passen..


Lauhaus en Bart zijn residents. Zoals dat al vijf jaar gaat draaien er altijd twee residents op Traffic, meestal aan het begin van de avond. Wij als organisatie geloven in een avond met een opbouw, die ruimte biedt aan meer dan alleen één subgenre. Dat kan alles van minimal tot offbeat zijn... als er maar een duidelijke lijn in de avond zit. Wij willen het brede spectrum van de techno benaderen, en ons niet vastprikken op één stijl.
 
Timetable???
 
oh ik heb hem al :D

22:00-23:30 Lauhaus

23:30-01:00 Bart Skils

01:00-02:15 Female (live)

02:15-03:30 Regis (live)

03:30-05:00 Inigo Kennedy
heb er zin in!! techno in de melkweg, helemaal super :yes:
Ja ja, vanavond voor het eerst naar de Melkweg.

Hoe het komt dat ik daar nog noit geweest ben weet ik eigenlijk ook niet... Heb genoeg feestjes meegemaakt maar dus nog nooit daar.. :(
Uitspraak van TECHNOFREAK® op vrijdag 17 maart 2006 om 10:10:
Hoe het komt dat ik daar nog noit geweest ben weet ik eigenlijk ook niet


schaam je!! :p
 
Uitspraak van Sender op vrijdag 17 maart 2006 om 18:16:
schaam je!!



Idd :P


*dak gaat eraf vanavond(nou maar hopen dat het droog blijft :P )*
laatste aanpassing