Partyflock
 
­ Nederland

Underwater keert terug in Panama

gepubliceerd door , op
Underwater keert terug in Panama
17 februari 2006
FeestUnderwater · Darren Emerson
Datumvrijdag 10 maart 2006
LocatiePanama Site
Het Engelse Underwater Records keert na een succesvolle party in december 2005 terug naar de Amsterdamse Panama. Vrijdag 10 Maart heeft Darren Emerson, headhoncho van Underwater Records, het deejay/producerduo Deepgroove uit de UK uitgenodigd. Volgens de Engelse media is dit uit Bristol afkomstige duo “the next big thing”.

Hun deejay sets zijn zeer spectaculair, mede doordat zij met 4 decks draaien en het eclectische experiment niet schuwen. De basis is en blijft echter vette diepe twisted tribal house. Groot geworden in de beroemde en beruchte “Lakota Club” in Bristol, inmiddels toerend door de UK en daarbuiten en regelmatig te gast bij de Underwater events. Hun succes in de UK heeft zelfs al geresulteerd in een nominatie voor het fameuze Muzik Magazine (best Bedlam DJ of the Year). Deepgroove is “ready for the world” en debuteert vrijdag 10 Maart in Club Panama.

Naast Deepgroove mag Underwater host, oprichter en resident deejay Darren Emerson niet ontbreken natuurlijk. Sinds hij Underworld verlaten heeft en zijn eigen label serieus ging aanpakken heeft hij Underwater Records flink op de internationale danskaart gezet. Met residenties in o.a. Ibiza (Pacha), Singapore, Australie, The U.K. en nu ook in Holland heeft deze man weinig reden tot klagen. Daarnaast had deze opvallende “career move” ook een ander niet onbelangrijk voordeel. Hij kon weer terug naar zijn roots. “I was a deejay before I joined Underworld” stelde hij in een interview. Dat was duidelijk te horen 10 december jl. waar hij samen met toenmalige gast Sharam Jey het dak er in de Panama helemaal af draaide. Darren Emerson, een bevoorrecht mens en een begenadigd deejay.

Panama resident Jan Boom doet de warm up voor deze internationale grootheden. De kleine zaal wordt gehost door online magazine 365 mag, het magazine dat wereldwijd op geheel eigen wijze de globale dancescene volgt en in kaart brengt.

Underwater Records is dit jaar met hun kenmerkende mix van house, techhouse en electro exclusief voor Nederland met 4 edities in Panama. Opnieuw een internationaal gerenommeerd concept exclusief in de Amsterdamse club waar inmiddels al vele grootheden hebben opgetreden. And the list goes on and on and on.

4 opmerkingen

Dit gaat een gezellig en goed feestje worden!
de Panama blijft gewoon maar komen met goeie feesten! :D
Staat wel erg vaak in Nederland die Darren Emerson.Heb hem de afgelopen vier maanden al drie keer gezien.
ik vond hem het beste draaien in esacape 2004 met ADE! het dak ging eraf! laatste keer in panama vond ik hem tegen vallen!