Partyflock
 
­ Nederland

Soigné - The champagne society

gepubliceerd door , op
Soigné - The champagne society
7 februari 2006
FeestSoigné · The champagne society
Datumzaterdag 25 februari 2006
WinactieSoigné actiegesloten
LocatieZebra Lounge
Soigné: uit te spreken als Swan Yé. Een Frans begrip voor alles dat mooi, stijlvol, chic, elegant, modieuze verfijning, verfijnd en smaakvol is. Kun jij jezelf vinden in één of meer van deze kenmerken? Pas jij bij een feest die tevens voldoet aan deze eisen, qua uitstraling en invulling? Zie jij de mooie intieme Amsterdamse nachtclub, Zebra Lounge als een waardevolle ervaring? Verlang dan alvast heimelijk naar Crunc’s eerste Soigné-editie!

Op zaterdag 25 Februari opent Zebra Lounge om 22:00 zijn deuren voor een gloednieuw concept, die naast de beste entertainment en mindlifting line-up, gekenmerkt wordt door Elegantly done, Secretive, Sophisticated en Confident. Ja, dit is dé benaming van de zoektocht naar jou om het feest te sieren!

Soigné zet tijdens de zaterdagnacht van 25 februari alle charmes in om jou te verleiden. Toon een glimlach, voel waardering en vergeet je zorgen! Crunc heeft de heerlijkste artiesten gereserveerd die samen met jou deze nacht tot een optimale beleving opvoeren.

Raak betoverd door de housecharme van Denniz (Hotel Arena), Fedor Limjoco (Sinners, Powerzone). Robert Feelgood (Hotel Arena, The Zebra) en ook de eclectische inbreng (latin / urban) van Mel (Hotel Arena / Innercity) zal jouw verlangen naar een niveau hoger weten te brengen. Miss Chianty vult met haar magische vocalen elke housebeat aan en Ace geeft met zijn sax elke beat een vleugje extra passie die absoluut toebehoort aan Soigné.

Verwacht overweldigende mixes van funky, groovy en soulfull house, hiphop, breakbeats, funk en soulful latinsounds. Wees verzekerd van entertainment in alle soorten en maten waarbij klasse de boventoon voert en laat je gevoelsmatig helemaal gaan! Soigné staat open voor iedereen die kan bijdragen aan een heerlijke nacht, vertouw dan ook op de pure wil om elke minuut waardevol te maken en draag zo je eigen (schitterende) steentje bij!

Zorg dat je op zaterdag 25 februari alvast in bezit bent van kaarten, die je via beep.nl kunt bestellen. De gastenlijst sluit om 01:00 en ook de trotse eigenaar van de Crunc Family Card moet zich aan dit tijdstip houden om van gratis entree verzekerd te zijn.

Soigné, the Campagne Society; there’s still room left for you!

3 opmerkingen

 
Fattt
 
Lijkt saai:D
Gezellie lekker vrijkaartjes dus cker present !