Partyflock
 
­ Nederland

Fear in de Doele

gepubliceerd door , op
Fear in de Doele
10 februari 2006
Zaterdag 4 maart is het dan eindelijk zover: Channel 3 presenteert de eerste editie van Fear! Na de succesvolle dj-contesten in de Buk Buk vonden we het tijd voor iets nieuws erbij. Voor dit nieuwe concept zal alles uit de kast getrokken worden om er een geslaagd evenement van te maken. Daarom is er voor een nieuwe locatie gekozen: De De Doele, te Purmerend. Deze locatie ligt midden in het centrum van Purmerend is zeer makkelijk te bereiden.

De naam Fear spreekt al voor zich; het zal een harde, duistere avond worden. De eerste editie in maart zal de aftrap zijn voor een terugkomende evenement dat meerdere malen per jaar de grondvesten in Purmerend zal doen schudden. Beide zalen zullen donker aangekleed worden en de duisterste sferen van hardcore in iedereen naar boven halen. Er zal geen seconde van de avond verspild worden om het publiek de stuipen op het lijf te jagen met keiharde beats!

Fear zal geopend worden door Ominous & Sequence, het duo bekend van Pandemonium zal met hun Early Hardcore Sound het publiek opwarmen voor de hierop volgende Bass-D. Deze man is een legende opzich in de scène en zal de Early Hardcore laten overvloeien in de nieuwere hardcore sound van tegenwoordig. Hierna zal er een battle plaatsvinden tussen Darkcontroller en Hellkite. Zij zullen samen de rauwe DNA sounds representeren.
Als volgt zal Re-Style met zijn eigen producties de zaal los laten gaan in een mix Early en Mainstream Hardcore. Viruz pakt de draad op en zal het tempo wat opvoeren naar het wat hardere ragwerk toe. Waarna de jongens van Angerfist deze lijn doortrekken en hun beukende tracks zullen daar niet aan ontbreken. Iedereen die dan nog staat zal worden afgemaakt door het ultieme speed-scratchin’ tempo van Partyraiser waarvan jullie weten wat jullie kunnen verwachten. De artiesten zullen deze avond worden bijgestaan door ‘the voice of hardcore’ Da Mouth of Madness.

Zoals bekend van de organisatie van de 12” House dj-contesten zullen ook bij dit nieuwe concept er weer nieuwe talenten ontdenkt worden. Bij elke editie zal Area volledig in t teken staan van jonge dj’s die zichzelf in de schijnwerpers mogen zetten. In area 2 zal de avond gevuld worden door de lokale helden: Dannix, Jako, Rhose, Scrooge, Yra, Harrar, Leeman Brothers, Raymion, Ricky Laut, Nicky B, Raoul - D.K.C. en Snijkoek. Deze dj’s zullen allen hun eigen sound meenemen en zo een grote variatie aan stylen laten klinken in deze zaal.

Ook voor de komende edities van Fear later dit jaar, kunnen jonge latenten zich opgeven om ook een poging te wagen zich van hun donkerste kant te laten zien. Net als voor deze eerste editie zal er een selectie gemaakt worden van verschillende stylen en persoonlijkheden die hun bijdrage mogen brengen aan dit evenement. Zo houden we de variatie erin en krijg iedereen de kans zichzelf op de kaart te zetten. Ook zullen er andere organisaties aanwezig zijn die op zoek zullen zijn naar talenten. Laat je kans dus niet liggen en zorg ervoor dat je op een originele manier opvalt bij de organisatie en zo je kans verdient in de talentroom van Fear.

32 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 16192, 45991}
oke dan sebas!!!!
haha, dat wijf op die flyer is van het spel F.E.A.R zelf, die op de pc uit is gekomen
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 6802, 667}
Artiest {SHOWLIST artist 11776, 93858}
klopt :d goed gezien :p word een leuk feest :p
 
Lekkere line-up, word knallen in Purmerend!!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Dat moge duidelijk zijn! :yes:

Dus we gaan oude klappers meenemen? Geen probleem weet je wel. :P
Duidelijk dat t dikke shit wordt uiteraard:D
Hellkite Ik wens Je Succes Ouwe Beuker!! Houthakker!!
 
(Y)
Waar gehakt word vallen spaanderen :p
 
Artiest {SHOWLIST artist 83211, 11369}
Ja, dat gaat natuurlijk weer gezellig worden :yes: Even die oude klappers over de Koemarkt laten knallen :P
Vet spel F.E.A.R.(Y)
First Encounter Assault Recon...
 
Artiest Killer
ik heb er nu al zin in
Vettuhh shit ouwe! 8)
Purmerend is zeer makkelijk te bereiden.



bereiden? hoe dan?:P


2 el grootheidswaanzin mengen met 2.5kg arrogantie,
snufje irritatie toevoegen en het geheel 5 minuten goed doorroeren.


ontopic: Heb die dag zeer waarschijnlijk m'n nek al op drie plaatsen gebroken..im das schönes Östreich.

afwegus dus :)
laatste aanpassing
ik wil een rode rouwkrans :[



Hierna zal er een battle plaatsvinden tussen Darkcontroller en Hellkite
Ik voorspel 0-2 :jaja:
laatste aanpassing
wordt gezellig B)
:p bereiden :yes: hahaha
Uitspraak van Sjaak Dekker[2x5] op zaterdag 11 februari 2006 om 17:26:
Hierna zal er een battle plaatsvinden tussen Darkcontroller en Hellkite
Ik voorspel 0-2

Anders leg je ff wat druk op me schouders joh:D:D
 
jaja word leuk :bier:
ziet er wel geinig uit.
Aanwezig
laatste aanpassing
Als ze nou van zacht naar hard gaan is het nog om aan te horen vorige keer echt alles door elkaar heen....Maarre wel strak als Angerfist en Partyraiser als laatste draaien...Greetz Nelliz:bounce:
ja fear . vet spel zeker :)
goede line up .
hoe komen wij naar huis op zondag ?
feest is om 5 uur af en de eerste trein rijdt pas weer rond half 8 of 9 ?
eens kijken hoe we dat gaan doen. :yes:
Tja das overal wel eens vervelend :p
 
Gaat leuk wOrdnn vanavOndd =D
Iedereen Houu het gezellig :D
Wordt keihard vanav0ndd !!!!
Als het maar niet weer 0p vechten uit gaat draaien !
Was een gezellig avond ! alleen ben benieuwd hoe ut is afgelopen met dat meisje...die rond 5en bij de ingang zat ging volgends mij niet helemaal goed :S!