Partyflock
 
­ Nederland

Hardliners - The hardest sounds of house

gepubliceerd door , op
Hardliners - The hardest sounds of house
9 februari 2006
FeestHardliners · The hardest sounds of house
Datumzaterdag 8 april 2006
LocatieHappydayZZ
Hardliners gaat knallen! The Hardest Sounds of House nemen dit keer hun intrek in de HappydayZZ, Culemborg. Zaterdag 8 april gaat het gebeuren en wordt het een stampend feest in drie zalen met een selectie van de vetste dj’s van dit moment. Van Hardstyle tot terror en van early Hardcore tot darkcore, Hardliners heeft het allemaal in huis.

Vanaf tien uur op zaterdagavond gaat het helemaal los in de HappydayZZ. Na vier jaar vette feesten in de Melkweg, de Moby Dick boot en de Kingdom the Venue gaat Hardliners nu het land in.

Vier jaar zijn er alweer verstreken sinds de eerste Hardliners, op 19 april 2002 in de Melkweg. In die tijd heeft Hardliners een trouwe fanbase opgebouwd met altijd harde en altijd vette feesten. Of het nou was in de hoofdzaal bij de Melkweg, de Moby Dick boot langs het IJ of in de legendarische Kingdom Marcanti het was gigantisch. Voor deze editie van Hardliners, The Hardest Sounds of House worden drie zalen gevuld met dikke stampers en gaat het dak op losse schroeven in de HappydayZZ!

Area 1 wordt het toneel van de hardtrance en hardstyle op Hardliners: Dj’s Clive King, Darkman (a.k.a. Bountyhunter), Fausto, Sunny D, The Abyss, Micha B & Baba en Robbie Magura zijn de masters on the decks hier.

Zaal 2 geeft een extra boost met vette (early) hardcore, geproduceerd door Partyraiser, Miss Hysteria, Lunatic, Chosen Few en Tellurian. Vette shit dus!

Maar het kan allemaal nog vetter, nog harder en nog heftiger: in zaal 3 regeren de darkcore en de terror. De hardste sounds worden hier gebracht door dj’s The Vizitor, Smurf, Vageman, The Rapist en Noisekick. Zoals altijd richt Hardliners zich op de Hardest Sounds of House. Voor deze aflevering gaan ze nog een stapje verder en pakken de terror en darkcore er ook nog bij. Ze blijven hun naam eer aan doen en blijven de hardste!

Voor het vierde jaar op rij gaat Hardliners voor de Hardest Sounds of House en laat zijn fanbase niet in de steek. Wie de daverende feesten van de afgelopen vier jaar heeft meegemaakt weet het zeker: Hardliners is een blijvertje en niet voor niks. Zeker geen feest voor mensen met een zwak hart, want op Hardliners gaan de remmen helemaal los!

14 opmerkingen

vette line up
cker voor hardliners !!!
mbe aanwezig
dat wordt weer vet stampuhh daar
Eindelijk weer een feestje op deze (top)-locatie. Ga er in ieder geval me best voor doen:yes:

Line-up lijkt me nix mis mee.
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
Zaal 2 is zekers vet O Chosen!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 39952, 58356}
whahaha zaal 3 only terreur

hehehe hardstyle earlyrave en terror hoe verzinnen ze het.

maar wel vette shit ondanks de hardstyle
laatste aanpassing
waarom is het weer gewoon in de macanti in a'dam dat is tenminste dichtbij :/

wel vette line-up 8)
 
ja precies:(

marcanti of melkweg:)
Ziet er goed uit! Hoeveel is de entree?
dat ziet er goed uit. aanwezig duss!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
Dit wordt weer knallen!
:cheer: