Partyflock
 
­ Nederland

A new year brings new sins

gepubliceerd door , op
A new year brings new sins
8 februari 2006
Vanaf februari zal er door een unieke samenwerking van Ritmo en de Sinners een nieuwe latin house georiënteerde avond van start gaan: Latino beats.

Helemaal nieuw is Latino Beats natuurlijk niet. Wereldwijd zijn er al duizenden Latino beats compilatie CD’s over de toonbank gegaan en genoot dit concept dus al internationale populariteit.

Door de opmars en de populariteit van Latin house is gebleken dat er niet veel strictly latinhouse nights plaatsvinden. Om deze behoefte op te vullen zal Latino beats het uitgaansleven een nieuwe impuls geven en elke 2e zaterdag van de maand zal de sinners dus het toneel vormen voor een zwoele avond vol met sexy latin beats. Sinners is bij uitstek geschikt dat warme en intieme gevoel te creëren dat vereist is bij latinhouse.

De eerste Latino beats zal plaatsvinden op 11 februari. Voor deze eerste avond hebben we natuurlijk ook een lekkere line up:

Downstairs:
Benjamin Brown
Naast dat Benjamin Brown latinhouse DJ van het eerste uur is, was hij ook degene die deel 3 en 4 van de latino beats cd’s compileerde. Lekkere beats en zoete vocalen kenmerken de set van Benjamin

Rishi Romero
Ook Ritmo resident Rishi Romero zal ook achter de draaitafels plaatsnemen. Rishi Romero staat bekend om zijn opzwepende set en zal iedereen laten dansen of je wil of niet!

Ramon Rivé
Ramon Rivé is een opkomende DJ met een subliem oog voor het publiek. Hij zal het publiek dan ook geven wat ze willen, lekkere latin- & funky house.

Jethro Angkotta
Een andere Ritmo resident, Jethro, zal deze avond de DJ’s bijstaan met zijn lekkere percussie. Als Jethro eenmaal bezig is, blijft het publiek aan het dansen.

Upstairs:
Sir Edward
Boven zijn we zeer vereerd met de komst van Sir Edward, ook wel bekend als Disco Ed. Voor je portie disco en RnB kan je zeker terecht bij deze eclectische wizard.

We verwelkomen je graag op Latino beats @ Sinners!

1 opmerking

 
see me ..there..!!

Francine
showlinea