Partyflock
 

HeartDance - From the hard

gepubliceerd door , op
HeartDance - From the hard
1 januari 2006
FeestHeartDance · From the hard
Datumzaterdag 11 februari 2006
WinactieHeartDance actiegesloten
LocatieValk
Nog even en dan zal het dan eindelijk zover zijn, elf februari aanstaande is het tijd voor Dawn of Dance's eerste grotere feest HeartDance - From The Hard. De flyers zijn bijna allemaal uitgedeeld, de posters opgeplakt her en der, mailinglists zijn uitgestuurd en elf februari zal het dan om klokslag 10 uur s'avonds beginnen in De Valk in Amsterdam.

Een feest voortgekomen uit liefde voor Harddance, omdat je meer van je favoriete muziek wilt horen hoe dan ook. Het begon met D.D.O.D. - Dance 2 The Dawn in café Dé Trappist met een capaciteit van 100 man en nu is het dan tijd voor de volgende stap en is De Valk helemaal klaar om ingewijd te worden in de Harddance. 300 man maximaal, een zaal die doet denken aan de Max in de Melkweg, 1200 Watt in de zaal en een line up waar je je vingers bij aflikt en waar ook nog eens een naam aan toegevoegd is op het laatste moment.

Naast Fausto, Tommy Pulse, X-Force, Charly, Nazzz en Raven zal namelijk niemand minder dan TimeQube de line up van HeartDance komen versterken en degeen die getuige waren van hun optreden op CB Bookings presenteert Hollandsch Glorie, 28 januari jongstleden in Patronaat in Haarlem, weten wat ze te wachten staat. Een overweldigend Live optreden vocaal bijgestaan door MC Da Silva, the voice from HQ. 10.000 feet het nummer dat ze op CB Bookings presenteert Hollandsch Glorie ten gehore brachten zal in de zomer ook uitkomen op het label van Fausto en Junior Rodgerz XSIF Records en is een ultiem Harddance nummer met een uplifting melodie die je laat dansen of je het nou wilt of niet.

TimeQube bestaat uit het jonge producers duo Alex van Bokhoven en Hans Bakker, deze, respectievelijk 25 en 22 jaar oude jongemannen, begonnen samen muziek te maken tijdens het eerste jaar van hun studie aan de hogeschool voor de kunsten in Utrecht. Ze begonnen met het samen maken van opdrachten en kwamen er zo achter dat hun voorkeur bij de dance muziek lag, dat ze samen wel heel snel konden werken en dat die samenwerking tot mooie dingen leidde.April 2005 kwam Robson Da Silva TimeQube versterken en in november 2005 kwam hun eerste plaat 'Construct' uit. Live on stage staat Hans achter de sythesizer, Alex achter de samplers en draaitafels en Robson Da Silva verzorgt de vocale bijdrage.

De Valk in Amsterdam Noord op het IJplein biedt plaats aan 300 partypeople in een sfeervolle zaal met goed geluid, de drankjes zijn niet duur, vanaf € 1.50 (ook het bier!!!) en de locatie is op loopafstand van zowel het kleinere 'IJplein' pontje als de grote pont, die beide vanachter het Centraal Station vertrekken en gratis zijn. Tevens stoppen er diverse bussen en nachtbussen vlakbij De Valk en ook met de auto is de locatie eenvoudig te bereiken. Ga voor de diverse routbeschrijvingen naar www.dawnofdance.com.

Er zijn op twee manieren kaarten te verkrijgen; je kan naar info@dawnofdance.com mailen en dan wordt je naam op de betaalde gastenlijst gezet. Dit houdt in dat je € 9.00 betaald in plaats van de deurprijs van € 11.00. Voorwaarde is echter wel dat je dan voor 23:30 binnen bent, na deze tijd vervalt de lijst en betaald iedereen de deurprijs van € 11:00. Dawn of Dance hoopt je elf februari te begroeten om Harddance te vieren de hele nacht door.

HeartDance From The Hard. We take no prisoners. We only convert.

25 opmerkingen

Strak hoor :D
Tommy Pulse :respect:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
good luck :yes:
 
Werkzaam bij Struikgewas
charly :respect:
Top feest :)
Inderdaad .... gaat toppertje worden !
 
heb een ander feestje helaas.

maar wie weet.........toch nog aanwezig ;)
He Daan, jamme dat ik er niet bij kan zijn, maar wordt vast een top feest!!!

Succes :D
Artiest {SHOWLIST artist 55359, 17262}
Hell yeah, we gaan knallen volgende week :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1920, 811}
Doe je goed Daan! 4 nieuwsbrieven, de .........
dat zijn er veel! zelfs de grote evenementen hebben er meestal max 3.......
:D:D (f)

1 ervan was geen nieuwsbericht ;) Maar een foute koppeling aan meerdere feesten, terwijl het een persbericht over DDOD januari was :)

Deze laatste heb ik echt moeten beargumenteren, ook omdat TimeQube in de line up erbij was gekomen en ik wilde die jongens wel een soort van aankondiging geven, omdat ze natuurlijk niet op de flyer staan :)
Artiest Raven
En we hebben er een zin in :jaja: :)
klinkt cool! waarom zijn er zo veel leuke feestjes de 11e :P
wordt top weer ff lekker knallen
daar gaan we iig ons best voor doen toch! :D
:yes:
Wordt hoog tijd om 't Limburgse -eindelijk!- weer eens te verruilen voor de fierse Heart-beats aan het Ij! :cheer:
TimeQube Alive and Kickin'!!!
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Uitspraak van LecZ op woensdag 8 februari 2006 om 14:21:
TimeQube Alive and Kickin'!!!

Top dat jullie op Heartdance staan jongens!! Kan niet wachten om meer te horen dan 1 nummer :)
Reken maar.....H.Bakker,A.Bokhoven,R.Da Silva.....comming at ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dat ene nummer :D Doen we! Wel anders want dat is LIVE he :D