Partyflock
 

Hed Kandi terug in het Paard

gepubliceerd door , op
Hed Kandi terug in het Paard
27 januari 2006
FeestHed Kandi · Winter Kandi
Datumzaterdag 25 februari 2006
LocatiePaard Site
De laatste editie van Hed Kandi in het Paard was op 19 november vorig jaar. Een uiterst succesvolle en bijna uitverkochte editie. Hoog tijd voor een herhaling dacht de organisatie en pikte hier zaterdag 25 februari voor uit.

Jaren geleden begon Hed Kandi als klein bedrijfje dat compilatie cd produceerde. Inmiddels is het “bedrijfje” uitgegroeid tot een waar fenomeen in de dance wereld. Met een imperium waar een eigen radioshow, een platenlabel en vaste clubavonden over de hele wereld onder vallen, is Hed Kandi één van de succesvolste house concepten allertijde.

Punt van herkenning is voor vele het kenmerkende design wat Hed Kandi sinds de start op o.a. hun cd´s heeft tentoongesteld. In dit artwork wordt duidelijk de sfeer en doelgroep van de Hed Kandi feesten gecommuniceerd. “Glitter & Glamour, mooie mensen, geweldige sfeer en de hele avond de beste muziek.

De vorige editie van Hed Kandi vond plaats in het Amsterdamse Arena waarbij o.a. Hed Kandi dj’s John Jones en David Dunne te gast waren. De reacties op deze uitverkochte editie waren overweldigend!

Dit keer is het echter de beurt aan onze favoriete “housebelg” mr. Tom de Neef! Samen met de kersverse “Hed Kandi DJ contest winnaar” Steven Quarré en de Engelse Jason Vereker zullen zij het Paard bol doen staan van de meest dansbare en sexy house.

Naast de heren van Hed Kandi staan er ook wat lokale helden in de tweede zaal geprogrammeerd. Zo neemt de altijd vrolijke Stef Vrolijk zijn oude platenkoffer vol met “houseclassics” mee en is het enfant terrible Billy the Klit ook uitgenodigd voor een extreem energieke dj-set. Billy stond al vaker in de kleine zaal van ’t Paard en telkens was de zaal te klein. Ook deze keer belooft het weer een extreme gekte te worden.

7 opmerkingen

altijd lachu! HK in het paard
 
Ja cool is dat he!!!
hed kandi,mmmmmmmmmmm
I LOVe IT
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
http://www.partyscene.nl/pages.php?page=248680
laatste aanpassing
 
Halló
 
Uitspraak van FlexyFrank op zaterdag 28 januari 2006 om 15:47:
http://www.partyscene.nl/pages.php?page=248680laatste aanpassing 28 januari 2006 15:47


SPAM!!!!

Wil je mensen naar partyscene lokken ofzo....:P